- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi CANIM2YAVRUM
-
Anladım...ama eninde sonunda verecekti yani...bir kadin en zor anlarinda,kendisi gıybet pesınde...Bendeki parayı ve kendi topladigi parayida kendisi verecekti.
Ama.sey demis ben duygunun kocasina verecektim parayi demis. Yanlis mi okudumO verince neden harcamayacak mı ben olsam oyle derdim.. yapcak olan o parayi da harcar. Arkadasiniz tek yardim yapan ben olayim mi demek istedi napti.
Hani deseniz ki o da cocugun babasının arkadasi bana verseydin de babasina verseydim, tamam... ama hic mantikli degil
Aynen dogru söylüyorsun önemli olan vicdan.Anladım...ama eninde sonunda verecekti yani...bir kadin en zor anlarinda,kendisi gıybet pesınde...
Varsayalim ki kadin oyle adi ve cocugun hastane parası odemeyecek...siz vicdaniniza kulak astiniz mi astiniz...niyet onemli
Ben parayı vermeden önce hiç Duygunun kocasına vereceğini söylemiyordu.Benim parayı verdigimi söyledikten sonra kocasına verecektim dedi.Ama.sey demis ben duygunun kocasina verecektim parayi demis. Yanlis mi okudum
Cocugun durumu nasil üzüldüm yaaBen parayı vermeden önce hiç Duygunun kocasına vereceğini söylemiyordu.Benim parayı verdigimi söyledikten sonra kocasına verecektim dedi.
Ayy evetAma.sey demis ben duygunun kocasina verecektim parayi demis. Yanlis mi okudum
Durumu iyiye gidiyormus.ama hala hayati tehlikesi var.bir kac ameliyatı daha var.insallah onlarida hayirlisiyla atlatir.Cocugun durumu nasil üzüldüm yaa
Yukarda yazmişsiniz hastane parasi yok diye,yol ve bilimum masraflar diyeAynen dogru söylüyorsun önemli olan vicdan.
Evet aynı sizin gibi düşündüm.sonra cocugun annesinin Nesrinin dedigi gibi oldu.facelerde bir ton makyajlı ,cafelerde resmini paylasti.simdi elimde bir miktar daha para var ne yapmam gerektigini bilmiyorum.sonucta insanlar bu cocuk icin parayi verdiler ama annesi zannedersem nesrinin dedigi gibi gamsiz
Sag olun.aynen önemli olan niyet ve vicdan.yeterki cocuk iyi olsunda.Ayy evettekrar okuyunca gordum. Kusura bakmayin..
Sizin niyetiniz onemli olan. Yeni gelen para icin oyle yaparsiniz artik
Bende sizin gibi düşundüm ve kendisini uyardım. Cocugu yogun bakımda Nesrin kadının makyaj yapıp gezecek halimi var dedim.Ben parayı insanlık namına bir islerini görsun diye verdim dedim.Duygu makyaj yapıp süslenip püslenip geziyor ve şimdi bana , bak sana demiştim diyecek.Bana vesvese vermeye çalışıyor.Bir anne icin böyle bir zamanda bunlari mi dusunuyor arkadasiniz.İlginç...
Paradan ve miktarindan babayı da bilgilendirsin madem olur biter.içine çok dert olduysa.
Parayla gidip makyaj malzemesi almamıştır eminim. Evdeki malzemelerle yapıyordur. Hepimizin travmalarla basa çıkma şekli farklıdır. Saçlarımızı bile taramadigimiz zaman iyi anne, makyaj yapınca kötü anne olmuyoruz. Kaldı ki siz bir hayır işi yapmışsınız ve doğru olan anneye vermektir parayı. Verilen para cafe de kahve içmekle bitecek kadarsa zaten bir işe yaramaz. Ama yüklü bir meblağ verdiniz ve çocuğun hastalığı nedeniyle ortaya çıkan harcamalar yerine lüks için kullanıldıysa bu artık annenin vicdani sorumluluğu. Aiz babaya da verseniz aynı ailenin içinde gideceği yer fark etmeyecek paranın.Selam arkadaşlar.Nasıl yazacağımı bilemiyorum buraya yazıp yazmamakta bile kararsızdım.Fikirleriniz benim için önemli olduğu için yazıyorum.10 gün önce arkadasım Duygunun 4 yaşındaki cocuğu kaza gecirdi.çocuğu yoğun bakıma aldılar.ortak arkadaslarımız çevrelerinden para toplamaya karar verdiler.esi cocugun yanına gidip geldiği icin çalısmıyor destek amacli.bir miktar bende topladim.Ortak arkadaşımiz Nesrin benim topladıgım parayıda alıp bu arkadaşımıza verecekti.Duyguyu cocugunun durumunu sormak icin aradim.Evde olduğunu söyleyince evine gittim.cevremden topladığım Emanet parayıda çocuğun annesine teslim ettim.Sonra arkadaşım Nesrin aradı ne yapıyorsun diye.bende Duygu eve gelmis onu görmeye gittim.Topladığim emanetide teslim ettim dedim.Ay parayı bana verseydin ben verirdim dedi.Ben hazır görmeye gittiğimde cantamdaydı verdim dedim.Başladı ayy herkez onun için diyor ki cocuğunla ilgilenmiyordu.çocukları sokaga salıyordu.Kaza onun ilgisizliginden oldu.Verdigin parayı cocuga harcamıyacak harvurup harman savuracak.cerez parası olacak.Bir ton makyaj yapiyor cocuklarina birsey almiyor.ben ona degil parayi kocasina verecektim.çunkü Duygu harcamasıni bilmiyor .Cocuga değil kendine harcar dedi.bende Allah rizası icin verdim kendi vicdanina kalmis dedim.ve Nesrinin dedigi gibi oldu.facelerde makyajli boy boy resimler paylaşiyor.cafelere gidip geziyor.olan cocuga oldu.ve benim elimde bir miktar daha cevreden gelen para var.o parayı ne yapmalıyım sizce.kafam cok karisti.
Bende sizin gibi düşundüm ve kendisini uyardım. Cocugu yogun bakımda Nesrin kadının makyaj yapıp gezecek halimi var dedim.Ben parayı insanlık namına bir islerini görsun diye verdim dedim.Duygu makyaj yapıp süslenip püslenip geziyor ve şimdi bana , bak sana demiştim diyecek.Bana vesvese vermeye çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?