Şaşkınım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Bendeki parayı ve kendi topladigi parayida kendisi verecekti.
Anladım...ama eninde sonunda verecekti yani...bir kadin en zor anlarinda,kendisi gıybet pesınde...
Varsayalim ki kadin oyle adi ve cocugun hastane parası odemeyecek...siz vicdaniniza kulak astiniz mi astiniz...niyet onemli

Ama.sey demis ben duygunun kocasina verecektim parayi demis. Yanlis mi okudum

Onu da babaya verin. Duyguya ulaşamadım size uğradım, geçerken bırakayım dedim falan dersiniz.

Bir anne icin böyle bir zamanda bunlari mi dusunuyor arkadasiniz.İlginç...
Paradan ve miktarindan babayı da bilgilendirsin madem olur biter.içine çok dert olduysa.

Bir anne icin böyle bir zamanda bunlari mi dusunuyor arkadasiniz.İlginç...
Paradan ve miktarindan babayı da bilgilendirsin madem olur biter.içine çok dert olduysa.
Bende sizin gibi düşundüm ve kendisini uyardım. Cocugu yogun bakımda Nesrin kadının makyaj yapıp gezecek halimi var dedim.Ben parayı insanlık namına bir islerini görsun diye verdim dedim.Duygu makyaj yapıp süslenip püslenip geziyor ve şimdi bana , bak sana demiştim diyecek.Bana vesvese vermeye çalışıyor.

Eskiden olsa cocugu yogum bakimda olan anne gezip tozup resim mi koyar o parayi istedigi gibi harcayabilir mi olmaz oyle sey derdim,ama simdi hersey mumkun arkadasiniz denildigi gibi keyfine cok da duskun olabilir,siz arkadasinizin dedigi gibi parayi esine verin hem emaneti teslim etmis olursunuz hemde iciniz bir nebze daha rahat eder bence...

Ben çocuğu o halde iken arkadaşınızın sosyal medyada keyif fotoğraflarını paylaşmasına şaşırdım.

Parayla gidip makyaj malzemesi almamıştır eminim. Evdeki malzemelerle yapıyordur. Hepimizin travmalarla basa çıkma şekli farklıdır. Saçlarımızı bile taramadigimiz zaman iyi anne, makyaj yapınca kötü anne olmuyoruz. Kaldı ki siz bir hayır işi yapmışsınız ve doğru olan anneye vermektir parayı. Verilen para cafe de kahve içmekle bitecek kadarsa zaten bir işe yaramaz. Ama yüklü bir meblağ verdiniz ve çocuğun hastalığı nedeniyle ortaya çıkan harcamalar yerine lüks için kullanıldıysa bu artık annenin vicdani sorumluluğu. Aiz babaya da verseniz aynı ailenin içinde gideceği yer fark etmeyecek paranın.

Kulak asmayın sizde vesvese ye kanmayin. İnsanların içini bilemezsiniz 2 cafeye gitti diye hemen yaftalamak olur mu öyle . Duyanda paraları alıp kaçmış zannedecek . Arkadaşların da dediği gibi niyet önemli siz verin yükünuzden kurtulun .

Yani canı değildir herhalde kadın dimi kendi çocuğunu sizden çok düşünüyordur Biz milletçe biraz tuhaflastik 3 5 yardım yapacağız ama ona da bin türlü kılıf uydurmaya başladık . Siz kalbinizi karartmayın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…