Şaşkınım

Bebeginize haksızlık olmaz, aksine yaşları yakın olduğu için onlar açısından daha iyi olur..
Sadece sizin için biraz yorucu olacak.. sağlıkla gelsin bebeğiniz..

Prezervatif delik olsa gerek başka türlüsü nasıl olur bilemedim. Hayırlısı olsun her şey olur gider hiç dert yapmayın sağlıkla rıskıyla gelsin inşallah

Merhabalar 9 yaşında ve 1 yaşında olan evlatlarım var. 3. Çocuk asla düşünmüyorken sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim. Prezervatife rağmen nasıl oldu anlamadım. 10 yıldır bu meretle korunuyorduk hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bebeğime haksızlık oldu mu bilmiyorum emzirmeye devam edeceğim. 2. Doğumda atoni yaşamıştım bunda tekrarlar mı onu da bilmiyorum. Çok şaşkınım evi anneme yakın bir yere taşımam gerekecek. Korona başından beri okula gitmiyorum sanırım bir daha hiç çalışamayacağım🤭Çocuklarının yaşları benimkilerle benzer olan var mıdır neler yaşadınız bu süreçte
Ps: daldan dala atlamışım şaşkınlıktan.. 😳
Geçen yıl bende senin durumundaydim 😀 prezervatif ile kaldım bizde anlamadık yani 8yildir aynı korunuyorduk biri 7 yaşında ikinci 3yasinda supriz Yumurtamda 4 aylık şuan. Başlarda çok üzüldüm ağladım sağlıkla geldi çok şükür yani ben keyfim bozuluyor diye ağladım sonuçta bebek bakım ilgi demek ama bisekilde oluyor demekki 4 ay geçmiş bile

Cidden ya bu prezervatifle hamile kalanlar bir anlatsa, komplo teorileri üretmeye başlıycaz yakında 😁 cidden doğru kullanıp, patlak olmamasına rağmen olabiliyor mu 🤔
Normalde ilişkiye başlamadan önce takılır ve bitene kadar çıkarılmaz ama bu arkadaş öyle yapmamış sonradan takmış ve hamile kalanların çoğu da muhtemelen böyle hamile kalıyor.

Merhabalar 9 yaşında ve 1 yaşında olan evlatlarım var. 3. Çocuk asla düşünmüyorken sürpriz bir şekilde hamile kaldığımı öğrendim. Prezervatife rağmen nasıl oldu anlamadım. 10 yıldır bu meretle korunuyorduk hiç sıkıntı yaşamamıştık. Bebeğime haksızlık oldu mu bilmiyorum emzirmeye devam edeceğim. 2. Doğumda atoni yaşamıştım bunda tekrarlar mı onu da bilmiyorum. Çok şaşkınım evi anneme yakın bir yere taşımam gerekecek. Korona başından beri okula gitmiyorum sanırım bir daha hiç çalışamayacağım🤭Çocuklarının yaşları benimkilerle benzer olan var mıdır neler yaşadınız bu süreçte
Ps: daldan dala atlamışım şaşkınlıktan.. 😳
Yırtık mi oldu acaba biz de prezervatifle korunuyoruz korktum şu an😳

Küçükler arkadaş gibi büyür merak etmeyin😊 büyüğü de abilik yapar onlara

Back
X