- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
ben olsam kizlada konusurdum. olaylarin gercekten boyle olup olmadigina emin olurdum.
Niye abarttığını anlamadım.Seni üzecek veya bilmen gereken çook önemli bir durum olduğunu sanmıyorum.
Evleneceğim kişinin geçmişi ilgilendirmez ama yalan söylüyorsa önemli herşeyi iyice öğren temkinli davran adımı doğru at
Nikahta bir şey çıkmaz.Saklamak yalana girer mi bilmiyorum.Fazla üstüne gitme nişanlının,boşuna tatsızlık yaşamayın.Tavrını koymuşsun en azından.Senden saklamaması gerektiğini bilir bu tarz olayları.Annemde sizin gibi düşünüyor ama aslına bakarsanız o da benim gibi bu kadar geç söylenmesine kırgın. Bir de nikahta çıkar mı bu, onu merak ediyorum. Bilmemesi gerek çok kişi var.
Hastayım şu "eski konumu bilen bilir" girişlerine.eski konunuzdan bahsettiğiniz için açıp okudum.
bence sizin derdiniz size yalan söylemiş olması değil, öfkeli falan da değilsiniz.
korkuyorsunuz.
eski nişanlısını evlenip boşandığı için terk eden adamın size, bakire olmadığınızı anlayınca yapacaklarından korkuyorsunuz.
önce bunu netleştirelim.
ve bence kızgın olmaya da hakkınız yok, nihayetinde siz de ona 8 yıllık ilişkinizden bahsetmemiştiniz.
Ben olsam kesinlikle affetmezdim. Iyı niyetli adam net olur. evlendikten sonra altından başka şeylerin çıkma ihtimali yüksek. Birşeyler sakliyolar belli.
Belli ki nişanlınız açısından da zor zamanlarmış ve unutmak istemiş.
Büyütmeyin bence, geçmiş geçmiştir.
Canım tek bi noktaya takıldım ben. Nikah işlemleri için gidildiğinde sanırım adı nüfus kayıt örneği, herkesin kendi belgesinde boşanmış ya da bekar diye belirtilir. Nişanlın gerçekten görmemiş de olabilir. Diğer kızla konuşmak yerine bilen birilerine de sorabilirsin. Düğün yok, aynı eve girmek yok. Bence bunun için dertlenme. Ama kendi nikahın olmadan kafandaki soru işaretlerini at ki düğünden sonraya bir şey kalmasın.
Yangına körükle gitmek istemem ama benim hiç hoşuma gitmedi dürüst olunmamış size karşı böyle şeyler kız isteme esnasında büyüklerin konuşması gereken şeyler iyi düşünün iyice eşin bu işi arkasını bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?