- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.837
- 748
- Konu Sahibi Siyahinci0000
Var var hahahahah. konu sahte kesin.
böyle bir kv asla olamaz.
hem gelinden yana olacak, hem oğlunu evden kovacak, hem de parayı istemeyecek.
mümkün değil. ancak rüyada :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var var hahahahah. konu sahte kesin.
böyle bir kv asla olamaz.
hem gelinden yana olacak, hem oğlunu evden kovacak, hem de parayı istemeyecek.
mümkün değil. ancak rüyada :))
Sanada ayrı üzüldüm nedir bu kadınların çektiğiSimdidem baslamis ailene saygisizliga canim benim esimde boyle saygisiz bende 24 yasindayim ama
Simdiden baslamis canim saygisizliga ortada coluk cocuk yokken hic cekme bunu derim 8 senelik evliyim 24 yasindyaim suan dayak yemis bi halde oturuyorym yerimde aldatildigimi ogrendim kesinlestirdim 2 hafta evvel dun annemle konusdu esim anneme demedigi kalmadi neymisde ihanet degilmis bunun adi neler neler...... 2 de cocugum var bi o kdr da guzelim zayifim esim yakisiikli degil icini sevmisdim ama anlasilan icide guzel deilmis ilerde basini taslara vurma edebiyle ailene saygi duysun ha duymuyomu o zmn bir ahmet gid3r yeni bi ahmet gelir yuz verdikce tepemize cikdilar
onları koruma altına almalı, plaketle falan ödüllendirmeliyiz :)Var var hahaha
Adam mal olunca anasının babasının da dikkatini çekiyor haliyle boyleleri herkese karşı mal çünküonları koruma altına almalı, plaketle falan ödüllendirmeliyiz :)
Kendi ailesini niye saatlerce geziyor da sizinkilerin yanına 5 dk da olsa çıkmıyor? Ben böyle bencillik görmedim terbiyesiz adam. Aklım almıyor siz niye bişey demiyorsunuz? Ailem o benim üstelik bayram diye. Valla çıldırmamak elde değil. Siz böyle yapmışsınız bu adamıHerkese hayırlı bayramlar...
Konuyu umarım doğru yere açıyorumdur.
2 senelik evliyim çocuğum yok.
Eşim aileme karşı soğuktur.
Velhasıl dün sabah bayramlaşmak için evden çıktık önce anne ve babasına gittik bayramlaştık sonra amcaları halaları babaannesi anneannesi bütün ailesini gezdik.
Sıra geldi bizimkilere.
Neyse babaanne ve dedeme gittik bayramlastık.
Annemle babamda anneannemin ordaymış. En son oraya geceriz dedik hem et götürülcekti anneanneme. Neyse anneannemin oraya geldik kapıda 2 tane yabancı araba ve babamın arabası vardı. "Ayy burda da kimin olduğu belli değil sen git eti ver gel ben arabada bekliyorum" dedi. Neyse hiç ses etmedim gittim tabii babamlar kapıda oturuyor. Babam "Ahmet neden gelmiyo da araba oturuyo " dedi bende bilmem dedim. İceri girdim ve icerdekilerle bayramlastım aradan 5 dk gecmedi bana mesaj atti "hadi" diye. Hemen arkasina "ben hadi demiyormuyum" hemen arkasina aradi açtım ve bekle dedim. Kapatmamla 2 kere daha aradı meşgule attım neyse kapıya çıktım babam annem teyzemlerle vedalaşıcaktım ki Ahmet arabayı çalıstırdı ve beni bırakıp gitti. Herkesin ortasinda sap gibi kaldım babam hemen aradı Ahmeti ama açmadı telefonu bende babamlarla beraber eve geldim babamın evine. Ve Ahmet hala ne aradı ne sordu.
Ama arayacak biliyorum çünkü paralar bende.
Babasına onların aldıgı bileziklerimi vermiştik borç olarak ve bayramın 1.günü babası 12 bin liramızı verdi. Bizde dün evden cıkarken parayı yanımıza aldık akşam kuyumcuya gideriz diye ama akşamı göremedik maalesef.
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Ahmet beni para için arayacak bunu biliyorum.
Siz gitmeyin o gelsin tıpış tıpış. Yoksa hadsizliği iyice ele alacakHicbirsey yaşamadılar. Hicbir sorunları yok bazen çok sever yanlarından kalkmaz bazen bi selam dahii vermez. Gittigimde ya derse ben seni bıraktım neden geldin
Aynen öyle istediği kadar sevmesin saygı denen bir şey var. Merhaba demeye çıkar İnsan en azından bir de bırakıp gitmiş. Çocuğunuz yokmuş iyikiNe ayıp ya
Sen tüm sülaleyi gez
O senin ailene tenezzül edip selam vermesin
Cok isabetli bi cevap olmus tebriklerBabanlarla birleşip kurbanlık olarak Ahmet'e girin. Sığır mıdır nedir.
Aaahhh o kaynanayı mıncıklaya mıncıra öpesim geldi :)) ne güzel bi kadın öyle o yaa.. bu arada son durum nedir?Kızlar Ahmetten ses seda yok. Annesi babası arıyor beni sağolsunlar.
Annesine gitmiş arasana bakalim napiyomuş demiş. Annesi de ben neden arıcam ben mi bıraktım demiş sen ara çok merak ediyosan. Burda da kalamazsin ben bakamam sana demiş git evinde kal. Napiyosan yap.
Annesi bana diyor sakın özür dileyene kadar gelme parayı da asla verme. Git bileziklerini al. Sonra whatsap durumuna "taktım bileziklerimi koluma bakıyorum yoluma yaz :)" kal annende dedi bişeye ihtiyacin olduğunda ara dedi. Sürünsün oda hatasını anlayana kadar dedi.
Kızlar Ahmetten ses seda yok. Annesi babası arıyor beni sağolsunlar.
Annesine gitmiş arasana bakalim napiyomuş demiş. Annesi de ben neden arıcam ben mi bıraktım demiş sen ara çok merak ediyosan. Burda da kalamazsin ben bakamam sana demiş git evinde kal. Napiyosan yap.
Annesi bana diyor sakın özür dileyene kadar gelme parayı da asla verme. Git bileziklerini al. Sonra whatsap durumuna "taktım bileziklerimi koluma bakıyorum yoluma yaz :)" kal annende dedi bişeye ihtiyacin olduğunda ara dedi. Sürünsün oda hatasını anlayana kadar dedi.
Bana neden yazdınız :)Aynen öyle istediği kadar sevmesin saygı denen bir şey var. Merhaba demeye çıkar İnsan en azından bir de bırakıp gitmiş. Çocuğunuz yokmuş iyiki
Şimdi mesajınızı bulamadım ama düşüncelerinize katılmıştımBana neden yazdınız :)