- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
- 133
- Konu Sahibi Siyahinci0000
Ne yaparsan yap, ister affet ister ayrıl, sana bayram günü ailenin yanında böyle davranan adamdan bi cacık olmaz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hayatımı onsuz devam ettirmeye hazirim sanırımBu olayda herkes olağanüstü olgun ve akılcı davranırken Ahmet olağandışı mantıksız.
Siyahinci0000 böyle saçma bir olay boşanmaya gitmez ama siz bu Ahmet'i ailecek eğitmeniz gerekecek.
Ona hayatınızı onsuz da idame ettirebileceğinizi tam olarak hissettirirseniz ömür boyu rahat edersiniz.
Ben hayatımı onsuz devam ettirmeye hazirim sanırım
Kızlar Ahmetten ses seda yok. Annesi babası arıyor beni sağolsunlar.
Annesine gitmiş arasana bakalim napiyomuş demiş. Annesi de ben neden arıcam ben mi bıraktım demiş sen ara çok merak ediyosan. Burda da kalamazsin ben bakamam sana demiş git evinde kal. Napiyosan yap.
Annesi bana diyor sakın özür dileyene kadar gelme parayı da asla verme. Git bileziklerini al. Sonra whatsap durumuna "taktım bileziklerimi koluma bakıyorum yoluma yaz :)" kal annende dedi bişeye ihtiyacin olduğunda ara dedi. Sürünsün oda hatasını anlayana kadar dedi.
İşe gitmiyor mu bugün?Kızlar evden eşya almam lazım sizce gidi almalıyım yoksa gitmeyeyim bekleyeyim mi
Herkese hayırlı bayramlar...
Konuyu umarım doğru yere açıyorumdur.
2 senelik evliyim çocuğum yok.
Eşim aileme karşı soğuktur.
Velhasıl dün sabah bayramlaşmak için evden çıktık önce anne ve babasına gittik bayramlaştık sonra amcaları halaları babaannesi anneannesi bütün ailesini gezdik.
Sıra geldi bizimkilere.
Neyse babaanne ve dedeme gittik bayramlastık.
Annemle babamda anneannemin ordaymış. En son oraya geceriz dedik hem et götürülcekti anneanneme. Neyse anneannemin oraya geldik kapıda 2 tane yabancı araba ve babamın arabası vardı. "Ayy burda da kimin olduğu belli değil sen git eti ver gel ben arabada bekliyorum" dedi. Neyse hiç ses etmedim gittim tabii babamlar kapıda oturuyor. Babam "Ahmet neden gelmiyo da araba oturuyo " dedi bende bilmem dedim. İceri girdim ve icerdekilerle bayramlastım aradan 5 dk gecmedi bana mesaj atti "hadi" diye. Hemen arkasina "ben hadi demiyormuyum" hemen arkasina aradi açtım ve bekle dedim. Kapatmamla 2 kere daha aradı meşgule attım neyse kapıya çıktım babam annem teyzemlerle vedalaşıcaktım ki Ahmet arabayı çalıstırdı ve beni bırakıp gitti. Herkesin ortasinda sap gibi kaldım babam hemen aradı Ahmeti ama açmadı telefonu bende babamlarla beraber eve geldim babamın evine. Ve Ahmet hala ne aradı ne sordu.
Ama arayacak biliyorum çünkü paralar bende.
Babasına onların aldıgı bileziklerimi vermiştik borç olarak ve bayramın 1.günü babası 12 bin liramızı verdi. Bizde dün evden cıkarken parayı yanımıza aldık akşam kuyumcuya gideriz diye ama akşamı göremedik maalesef.
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Ahmet beni para için arayacak bunu biliyorum.
Simdidem baslamis ailene saygisizliga canim benim esimde boyle saygisiz bende 24 yasindayim amaHerkese hayırlı bayramlar...
Velhasıl dün sabah bayramlaşmak için evden çıktık önce anne ve babasına gittik bayramlaştık sonra amcaları halaları babaannesi anneannesi bütün ailesini gezdik.
Sıra geldi bizimkilere.
Annemle babamda anneannemin ordaymış. En son oraya geceriz dedik hem et götürülcekti anneanneme. Neyse anneannemin oraya geldik kapıda 2 tane yabancı araba ve babamın arabası vardı. "Ayy burda da kimin olduğu belli değil sen git eti ver gel ben arabada bekliyorum" dedi. Neyse hiç ses etmedim gittim tabii babamlar kapıda oturuyor. Babam "Ahmet neden gelmiyo da araba oturuyo " dedi bende bilmem dedim. İceri girdim ve icerdekilerle bayramlastım aradan 5 dk gecmedi bana mesaj atti "hadi" diye. Hemen arkasina "ben hadi demiyormuyum" hemen arkasina aradi açtım ve bekle dedim. Kapatmamla 2 kere daha aradı meşgule attım neyse kapıya çıktım babam annem teyzemlerle vedalaşıcaktım ki Ahmet arabayı çalıstırdı ve beni bırakıp gitti. Herkesin ortasinda sap gibi kaldım babam hemen aradı Ahmeti ama açmadı telefonu bende babamlarla beraber eve geldim babamın evine. Ve Ahmet hala ne aradı ne sordu.
Babasına onların aldıgı bileziklerimi vermiştik borç olarak ve bayramın 1.günü babası 12 bin liramızı verdi. Bizde dün evden cıkarken parayı yanımıza aldık akşam kuyumcuya gideriz diye ama akşamı göremedik maalesef.
Simdiden baslamis canim saygisizliga ortada coluk cocuk yokken hic cekme bunu derim 8 senelik evliyim 24 yasindyaim suan dayak yemis bi halde oturuyorym yerimde aldatildigimi ogrendim kesinlestirdim 2 hafta evvel dun annemle konusdu esim anneme demedigi kalmadi neymisde ihanet degilmis bunun adi neler neler...... 2 de cocugum var bi o kdr da guzelim zayifim esim yakisiikli degil icini sevmisdim ama anlasilan icide guzel deilmis ilerde basini taslara vurma edebiyle ailene saygi duysun ha duymuyomu o zmn bir ahmet gid3r yeni bi ahmet gelir yuz verdikce tepemize cikdilarHerkese hayırlı bayramlar...
Sıra geldi bizimkilere.
Dügündeki takılarsa kimseye verme.Parayı vermeliyim sizce.
Ya ortalığa düşerse param onda diye.
Acaba babasına mı iade etsem neticede o adamcağız almıstı bilezikleri oğlu değil
Kızlar Ahmetten ses seda yok. Annesi babası arıyor beni sağolsunlar.
Annesine gitmiş arasana bakalim napiyomuş demiş. Annesi de ben neden arıcam ben mi bıraktım demiş sen ara çok merak ediyosan. Burda da kalamazsin ben bakamam sana demiş git evinde kal. Napiyosan yap.
Annesi bana diyor sakın özür dileyene kadar gelme parayı da asla verme. Git bileziklerini al. Sonra whatsap durumuna "taktım bileziklerimi koluma bakıyorum yoluma yaz :)" kal annende dedi bişeye ihtiyacin olduğunda ara dedi. Sürünsün oda hatasını anlayana kadar dedi.
Bayıldım kaynanana, pis Ahmet o ayrı ...Kızlar Ahmetten ses seda yok. Annesi babası arıyor beni sağolsunlar.