• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şaşkınlık ve Belirsizlik (karaktersiz EŞ)

Eşiniz ailenize karşı çok büyük saygısızlık etmiş. Bayram günü arabada oturmak nedemek sizinle birlikte gelip ordaki herkesle bayramlaşıp acele işi varsa da kibarca izin isteyip yine sizinle birlikte ordan ayrılması gerekirdi. Gerçekten karaktersizliğini ortaya koymuş. Böyle bir adam sizi zaten ancak para için arar siz de taviz vermeyin bence çünkü hatasını başka türlü anlayacağını sanmıyorum.

Illa ki tartışmalarımız oluyor ama genel anlamda iyi anlaşırdık. Sadece Ahmetin eşref saati ve eşşek saati arada bir değişiklik gösteriyo
Vallahi hayran kaldım tavrınıza :KK70: Ahmet beyler aradığında yine bu soğukkanlılıkla konuşun kesinlikle.Bi sorun soruşturun eşşek saatinin nedenleri neymiş.
Allah yardımcınız olsun, henüz olgunlaşmamış bir Ahmet bebek besliyorsunuz evde.

Herkese hayırlı bayramlar...
Konuyu umarım doğru yere açıyorumdur.
2 senelik evliyim çocuğum yok.
Eşim aileme karşı soğuktur.
Velhasıl dün sabah bayramlaşmak için evden çıktık önce anne ve babasına gittik bayramlaştık sonra amcaları halaları babaannesi anneannesi bütün ailesini gezdik.
Sıra geldi bizimkilere.
Neyse babaanne ve dedeme gittik bayramlastık.
Annemle babamda anneannemin ordaymış. En son oraya geceriz dedik hem et götürülcekti anneanneme. Neyse anneannemin oraya geldik kapıda 2 tane yabancı araba ve babamın arabası vardı. "Ayy burda da kimin olduğu belli değil sen git eti ver gel ben arabada bekliyorum" dedi. Neyse hiç ses etmedim gittim tabii babamlar kapıda oturuyor. Babam "Ahmet neden gelmiyo da araba oturuyo " dedi bende bilmem dedim. İceri girdim ve icerdekilerle bayramlastım aradan 5 dk gecmedi bana mesaj atti "hadi" diye. Hemen arkasina "ben hadi demiyormuyum" hemen arkasina aradi açtım ve bekle dedim. Kapatmamla 2 kere daha aradı meşgule attım neyse kapıya çıktım babam annem teyzemlerle vedalaşıcaktım ki Ahmet arabayı çalıstırdı ve beni bırakıp gitti. Herkesin ortasinda sap gibi kaldım babam hemen aradı Ahmeti ama açmadı telefonu bende babamlarla beraber eve geldim babamın evine. Ve Ahmet hala ne aradı ne sordu.
Ama arayacak biliyorum çünkü paralar bende.
Babasına onların aldıgı bileziklerimi vermiştik borç olarak ve bayramın 1.günü babası 12 bin liramızı verdi. Bizde dün evden cıkarken parayı yanımıza aldık akşam kuyumcuya gideriz diye ama akşamı göremedik maalesef.
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Ahmet beni para için arayacak bunu biliyorum.
Oha, adamdaki bencilliğe bak.
Bence arayıp sormayın bi zahmet bi açıklama yapsın. Çok ayıp yaptığı.
Benim hayat felsefem 'Kısasa kısas"
Öncesinde kısasa kısas yapsaydınız bu kadar cesur davranamazdi

Ailenizin içeride olduğunun farkında ve sizi orada bırakıp gidebiliyor... Sanırım öfke kontrolü yok. Sizin aramalara cevap vermeyisinize taviri çok çirkin.. Ailenin yanında bunu yapmasaydı iyiydi.. Siz unutsanız da aileniz unutmaz

Eşiniz ailenize karşı çok büyük saygısızlık etmiş. Bayram günü arabada oturmak nedemek sizinle birlikte gelip ordaki herkesle bayramlaşıp acele işi varsa da kibarca izin isteyip yine sizinle birlikte ordan ayrılması gerekirdi. Gerçekten karaktersizliğini ortaya koymuş. Böyle bir adam sizi zaten ancak para için arar siz de taviz vermeyin bence çünkü hatasını başka türlü anlayacağını sanmıyorum.
Ahmet Bey burnu yere düşse eğilip almaz kibirinden ödün vermeZ hatasını anlasada ben hatamı anladım özür dilerim demez. Sessiz kalmam onun için en büyük cevap çünkü sayılı nefesimi bile ona konuşarak harcamak istemiyorum

Vallahi hayran kaldım tavrınıza :KK70: Ahmet beyler aradığında yine bu soğukkanlılıkla konuşun kesinlikle.Bi sorun soruşturun eşşek saatinin nedenleri neymiş.
Allah yardımcınız olsun, henüz olgunlaşmamış bir Ahmet bebek besliyorsunuz evde.
Katılıyorum
Ahmet ergen ve öyle kalacak
Konu sahibi olgunluğu ile heykeli dikilesi bir insan

Ailenizin içeride olduğunun farkında ve sizi orada bırakıp gidebiliyor... Sanırım öfke kontrolü yok. Sizin aramalara cevap vermeyisinize taviri çok çirkin.. Ailenin yanında bunu yapmasaydı iyiydi.. Siz unutsanız da aileniz unutmaz
Kesinlikle öyle ya da benim birakip git en azindan işi çıktı acil gitmesi gerek derdim

Herkese hayırlı bayramlar...
Konuyu umarım doğru yere açıyorumdur.
2 senelik evliyim çocuğum yok.
Eşim aileme karşı soğuktur.
Velhasıl dün sabah bayramlaşmak için evden çıktık önce anne ve babasına gittik bayramlaştık sonra amcaları halaları babaannesi anneannesi bütün ailesini gezdik.
Sıra geldi bizimkilere.
Neyse babaanne ve dedeme gittik bayramlastık.
Annemle babamda anneannemin ordaymış. En son oraya geceriz dedik hem et götürülcekti anneanneme. Neyse anneannemin oraya geldik kapıda 2 tane yabancı araba ve babamın arabası vardı. "Ayy burda da kimin olduğu belli değil sen git eti ver gel ben arabada bekliyorum" dedi. Neyse hiç ses etmedim gittim tabii babamlar kapıda oturuyor. Babam "Ahmet neden gelmiyo da araba oturuyo " dedi bende bilmem dedim. İceri girdim ve icerdekilerle bayramlastım aradan 5 dk gecmedi bana mesaj atti "hadi" diye. Hemen arkasina "ben hadi demiyormuyum" hemen arkasina aradi açtım ve bekle dedim. Kapatmamla 2 kere daha aradı meşgule attım neyse kapıya çıktım babam annem teyzemlerle vedalaşıcaktım ki Ahmet arabayı çalıstırdı ve beni bırakıp gitti. Herkesin ortasinda sap gibi kaldım babam hemen aradı Ahmeti ama açmadı telefonu bende babamlarla beraber eve geldim babamın evine. Ve Ahmet hala ne aradı ne sordu.
Ama arayacak biliyorum çünkü paralar bende.
Babasına onların aldıgı bileziklerimi vermiştik borç olarak ve bayramın 1.günü babası 12 bin liramızı verdi. Bizde dün evden cıkarken parayı yanımıza aldık akşam kuyumcuya gideriz diye ama akşamı göremedik maalesef.
Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Ahmet beni para için arayacak bunu biliyorum.

Bence sen buna çok ama çok büyük bi tepki vermek zorundasın. Çok terbiyesizce bi davranış bayramlaşmaması ayrı ailenin önünde rezil etmesi ayrı. Çabuk affetme sakın iyice burnunu sürt ayrılmandan korksun ki bidaha ailene saygı duymayı öğrensin

bu kadar olgun davranışları haketmeyen terbiyesiz bir adam...
bu tarz kişilere anladığı dilden konuşmak lazım...
biraz çirkefleşmek lazım...
yoksa kendini üste çıktım ve sizi ezik zanneder devamlı..
burnunu sürtün biraz bu odunun!!

Ahmet süper sorunlu. Ailenize ve size karşı yaptığı çok büyük terbiyesizlik ve bayramı zehir etmiş. Ben olsam boşanma celbini gönderirdim ama bekara koca boşamak kolay. Bilemiyorum sen ne yaparsın

Bu ne terbiyesizlik ya bi 5 dakika uğramak bayramlaşmak çok mu zor . Siz gitmişsiniz onun ailesine onunda gelmesi gerekirdi çok ayıp yaptığı. Benim aileme bunu yapsa eşim anında silerim .

Ne kadar ayip bisi.
Bayramda kapidanda olsa bayramlasmayip arabada bekliyor uzerine baska akrabalarda varken birakip gidiyor.
Uzerine paralar bende aricak diyosunuz.
Yani para sizde olmasa aramazda öylemi?

Kocamla cok tartisirim, cok laf ederim , kizarim falan adam suan memleketinde gelince sarilcam valla.
Adam gikini cikarmaz ben kalkalim diyene kadarda hic bi akrabamdan kalkalim hadi asla demez.

Bu adam sizin ailenizin yuzune nasil bakacak?
Ya da ailenizle esinizin arasindaki saygi sevgi nolcak?

Ben olsam öncelikle 12 bini bankaya kendi hesabıma atarım çünkü o para senin. Düğünde takılan altın gelinindir. Kayınpederin sana olan borcunu ödemiş Ahmet'in hakkı yok.Sonra kayın aileyi arayıp eşimi rezil ederim. Tavırları önemli değil. Sonra da mahkemeye gidip dava açarım. Ahmet de sap gibi ortada kalır. Tam tersi olur eve dön falan derse de sana ve ailene yaptığı ayıbı yutar gidersen çok büyük hata olur. Şahsen annemden babamdan özür dilemeden o adamın kapısından girmem. He barışsan da paraları verme.

Back
X