Ask konusu en sevdigim.
Balik burcu erkegi yeterince duygusaldir bi o kadar da ani cikislari vardir. Burclardan gitmiyorum, sadece ekleme yaptim. Ofke kontrol bozuklugu olabilir , terapiste gitmesi icin ya da cift terapisi icin kendisini ikna edebilirsin.
kendisine aşık olacağımdan ve bende onunla ciddi düşüneceğimden hatta sen beni tanıyıp sevdikçe aşkımı gördükçe evlilik teklifini belkide sen yapacak dereceye geliceksin diyip gülüşmüştük bi bir çıktı dedikleriSosyopatlar kendilerini saklayıp çok sevdirebilirlermiş. Öyledir demiyorum ama aklıma bir çeşit hastalığı olabileceği geldi. Belki borderline olabilir ama herneyse kendini biliyor olabilir. O yüzden kendisine aşık olacağından emin konuşmuştur.
insan olarak zararsız iyi niyetli biri fakat sinirlenince kendini kaybediyor bende artık tedavi olması yönünde düşünceye sahibimBiraz abimi gördüm anlattiğınız kişide.Çok merhametli iyidir ama sinirlendiği an aklı gidiyor sanki dünya umrunda olmuyor.Sonra da pişman oluyor tabi.İlişkilerinde de hep sıkıntı oluyor bu durum.Benim önerim kesinlikle psikolojik destek alamaya gerekirse ilaç kullanmaya ikna edin.Yoksa çok yıpranırsınız.
Kesinlikle buna ikna edin ve bunu yapmadan işi ciddiyete bindirmeyininsan olarak zararsız iyi niyetli biri fakat sinirlenince kendini kaybediyor bende artık tedavi olması yönünde düşünceye sahibim
Kesinlikle buna ikna edin ve bunu yapmadan işi ciddiyete bindirmeyin
Rica ederimfikrinizi dikkate alıcam mutlaka ,çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?