Şaştım kaldım işin içinden çıkamıyorum

Sakın evlenme! Dengesiz bir adama benziyor. İyi davranışlarına aldanma. 4 yanlış 1 doğruyu götürür. Adamın iyi bir tarafı yok.

arkana bakmadan kac terbiyesiz herifi sen mi adam edeceksin boyleleri evlenmesin

O sinir benim eşimde de var hala daha var her yolu denedim asla çözüm olmuyor. Evlendikten sonra daha da fazla artıyor sinirli davranışları üzgünüm ama

böyle adamların aşkları da nefretleri de büyük olur. şimdi sevgilisiniz tolere edebilirsiniz ama evlendiğinizde siniri çok büyük kıyametlere dönüşür. ortasını bulmak için evlenmeyi beklemeyin, bence mutlaka evlilik öncesi terapi alın ve emin olduktan sonra adım atın....

ama ben şunu da düşünüyorum zamanla o büyük aşkı da siniri de azalacak. ortaya monoton ve yıpranmış bir ilişki çıkacak.

Bu dengesiz davranislari yani ani inis ve cikislari sevgi ve nefreti uclarda yasamasi evlilikte pek hayra alamet olmaz ben diyeyim kardes.karakteriyse duzelmez.7 sinde neyse 70in de de aynidir bence.hic nefesini hayatini tuketme.

iyice düşünüp sizlerin de yardımını almak niyetiyle danıştım çok teşekkür ederim

Aşkı sevgisi öyle büyük ki tıpkı siniri tepkisi gibi bütün duyguları çok yoğun kesinlikle tedavi görmeli

Açıkçası ürktüm öfke kontrolü olmayan biri oldukça tehlikeli olabilir..
Bu güne kadar yüzyüze Tartışmanız hiç olmamış olsa ne olurdu diye düşünüyorum..
Isin boyutu şiddete,etrafa,kendine zarar vermeye kadar gider mi ??
Hicbirseyden emin olmadan gelecek için bir adım atmamanizi öneririm..

sınırları zorla derim yani çok sinirliyken lafın ötesine geçiyor mu düşün dönücek diye de düşünebilir dikatli ol

tartışmalarımız hep telefonda konuşurken mesajlaşırken yaşandı
bi kaç dakika veya bi kaç saat sonra sakinleşip şakalaşıyor hiçbişi olmamış gibi davranıyor
ben ise çok kırılıp çok üzülmüş oluyorum
benim sinirim geçici biraz zaman geçince duruluyorum diyor

bunu sordum
sen bana böyle kızıp sinirlenince yanında olunca kim bilir bana ne yaparsın diye sordum
benim herşey dilimde sana asla kıyamam derdi

aman Allahım korktuğum da buydu ((
Birde biz boşandık beni aldatmıştı aradan bir sene geçti ki benim eşim eve Barka sığmayan gece hayatını alkolü karı kızı seven bir adamdı şuan Allah'a şükür gece hayatı karı kız olayları bitti alkolde eskisi gibi almıyor tek aşamadığımız sorun sinirliliği kaldı şuan o da eskisi kadar kalmadı ama artık batıyor onca seneden sonra demek istediğim buydu

Vhalla yükseleni balık olaraktan...şaka şaka
Ben de çok çabuk parlayan çabuk sönenlerdenim
Sinir anında epey seviyesizleşir saygısızlaşırım
Allahtan çeken var yoksa olurum yokmuş :)
Şahsen ben beni çekmezdim ...

Cuma namazlarını hiç kaçırmaz alkol kullanmaz oruçlarımı hep tutarım derdi ev hayatını çok seven biri tabi ilerde ne olur bilemem dedikerinizi aklıma bi yere not aldım çok teşekkür ederim :)

sakinleşince sanki o tartışma anındaki siz değilsiniz demi :))) çeken varsa kıymet bilin kaybememeye bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…