Şaştım kaldım işin içinden çıkamıyorum

Cuma namazlarını hiç kaçırmaz alkol kullanmaz oruçlarımı hep tutarım derdi ev hayatını çok seven biri tabi ilerde ne olur bilemem dedikerinizi aklıma bi yere not aldım çok teşekkür ederim :)
Zaman geçtikçe daha doğrusu yıllar geçtikçe ilk günki gibi aşk olmadığı için sinirde biraz azalıyor haliyle ... benim eski eşimde cuma namazlarına gider her ramazan eksiksiz orucunu tutar ama sanırım iş ortamı da gece hayatıyla iç içe olduğundan ve çalışırken o hayatı gördüğünden kendide kapılıp gitmiş o hayatın içine yani benden öncesinde de öyleymiş ama gece barlarda takıla takıla aldata aldata baktı artık ben bu sefer bitirdim ciddi ciddi artık mecburen düzeldi aslında beni o kadar aldatmasına beb iZin verdim affede affede ve sayesinde sinir hastası oldum. Ve onca yıl yaşadıklarımdan anladığım kararlı durmak söylediklerinin arkasında durmak oldu. Yani ben ne zaman uzun süre kararlı durdum sürekli onu bu şekilde artık kabul edemediğimi tahammülümün kalmadığını söyledim o da düzeldi. Bu sefer sevgimden dolayı iradesizlik yapıp hemen affetmedim. Sana Önerim geri döneceksen bile kararlı olup onu bu şekilde kabul etmeyeceğini ona göstermek olmalı canım ;)

bunu sordum
sen bana böyle kızıp sinirlenince yanında olunca kim bilir bana ne yaparsın diye sordum
benim herşey dilimde sana asla kıyamam derdi
Tabi ki böyle der onun ne dediği değil o öfke anında ne yaptığı önemli olan..
Bir gelecek planınız varsa yanında bilerek de olsa tartışma çıkarın..
Burdaki konuları görüyoruz bile bile lades demenizi istemem..

sakinleşince sanki o tartışma anındaki siz değilsiniz demi :))) çeken varsa kıymet bilin kaybememeye bakın derim
Evet hemde yarım saate iki zıt kişilik sergileyebiliriz :D
Ruh hastası diyebilirsiniz belki olabiliriz de ama biz gibilerin ifade ve dışa vurum şekli böyle oluyor....törpülenebilir ama geçici .er yada geç aynı yolu seçeriz...
Siz sadece bir ömrü sinir anında onu böyle çekmeye razımısınız onun kararını verin ve iyi düşünün

Zaman geçtikçe daha doğrusu yıllar geçtikçe ilk günki gibi aşk olmadığı için sinirde biraz azalıyor haliyle ... benim eski eşimde cuma namazlarına gider her ramazan eksiksiz orucunu tutar ama sanırım iş ortamı da gece hayatıyla iç içe olduğundan ve çalışırken o hayatı gördüğünden kendide kapılıp gitmiş o hayatın içine yani benden öncesinde de öyleymiş ama gece barlarda takıla takıla aldata aldata baktı artık ben bu sefer bitirdim ciddi ciddi artık mecburen düzeldi aslında beni o kadar aldatmasına beb iZin verdim affede affede ve sayesinde sinir hastası oldum. Ve onca yıl yaşadıklarımdan anladığım kararlı durmak söylediklerinin arkasında durmak oldu. Yani ben ne zaman uzun süre kararlı durdum sürekli onu bu şekilde artık kabul edemediğimi tahammülümün kalmadığını söyledim o da düzeldi. Bu sefer sevgimden dolayı iradesizlik yapıp hemen affetmedim. Sana Önerim geri döneceksen bile kararlı olup onu bu şekilde kabul etmeyeceğini ona göstermek olmalı canım :KK66:

ablacım çok çok teşekkür ederim 2gündür konuşmuyorum küsüm eğer tekrar iletişime girersem dediklerini uygulayacağım bende kararlı olup böyle davrandığı müddetçe artık onu alttan alıp kabul edemeyeceğimi tedavi olup düzelirse ancak ozaman tekrar bişilere başlayacağımı söyleyeceğim

Evet hemde yarım saate iki zıt kişilik sergileyebiliriz :KK70:
Ruh hastası diyebilirsiniz belki olabiliriz de ama biz gibilerin ifade ve dışa vurum şekli böyle oluyor....törpülenebilir ama geçici .er yada geç aynı yolu seçeriz...
Siz sadece bir ömrü sinir anında onu böyle çekmeye razımısınız onun kararını verin ve iyi düşünün

ruh hastası değilsiniz elbette , sadece sinirlenince çıkışlarınız çok sert ve ani oluyor düzelip düzelmeyeceğinizin cevabını ben bilemiyorum kararım ancak burdaki kk bayanlara danıştıktan sonra olacak

İyi ki şimdiden görmüşsünüz yoksa yazık olacaktı. hiç düşünmeyin böyle gel git yapan insan evlenince bin beterini yapar. Bunca zaman bekle ve terapistlerle uğraş hayatın boyunca. çünkü sizi de sinir hastası eder bu tip. Değer mi?

ablacım çok çok teşekkür ederim 2gündür konuşmuyorum küsüm eğer tekrar iletişime girersem dediklerini uygulayacağım bende kararlı olup böyle davrandığı müddetçe artık onu alttan alıp kabul edemeyeceğimi tedavi olup düzelirse ancak ozaman tekrar bişilere başlayacağımı söyleyeceğim
Evet aynen öyle yap canım bende eski eşime demiştim ısrarla tedavi olacaksın diye evliyken aramız çok bozulmuştu son zamanlarda birde aldatmada olunca kabul etmemişti tedaviyi ama şimdi kabul ediyor bende iyi bir doktor bulup gitmeyi düşünüyorum onunla beraber

Tabi ki böyle der onun ne dediği değil o öfke anında ne yaptığı önemli olan..
Bir gelecek planınız varsa yanında bilerek de olsa tartışma çıkarın..
Burdaki konuları görüyoruz bile bile lades demenizi istemem..

çok mantıklı en iyisi deneyip görmek bu durumu yanımda aşk sevgi dolu bütün sinirleri alınmış sakin uslu bi çocul gibi ne oluyorsa uzakta oluyor
yanında bi olay çıkarmaya çalışıp tepkisni ölçeyim bile bile lades demeyi hiçkimse istemez çok teşekkür ederim öneriniz için :))

İyi ki şimdiden görmüşsünüz yoksa yazık olacaktı. hiç düşünmeyin böyle gel git yapan insan evlenince bin beterini yapar. Bunca zaman bekle ve terapistlerle uğraş hayatın boyunca. çünkü sizi de sinir hastası eder bu tip. Değer mi?

sevgisi aşkı olmasa hiç değmez diyiceğimde :(((

hiç yardım almayı düşünmedi mi eğer düzelmek istiyorsa seni ve kendini mutlu etmek istiyorsa tabi.. zor bir durum ama seviyorsan vazgeçmekte çok zor ki :(

Vallahi aynen kendimi buldum bu konuda .Ben de en sevdiklerime karşı böyleyim böyle parlar sönerim hemen.
Öğretmenim ben çocuklara karşı da sonsuz sabrım var aslında ama büyük insanlara tahammül edemiyorum.
Psikoloğa gittim anksiyete tanısı koyuldu.Bir de çocukken hep tartışma ortamında büyümeme bağladı adam.
Sevgiliniz de belki böyledir derinde yatan sorunları vardır.
Anne babasını kaybetmesi derin bi iz bıraktı belki .
Çocukluğunda çok farklı şeyler yaşadı ne bileyim hepsi olabilir ama mutlaka bi sebebi vardır.
O nedenle bi profesyonel destek şart diyorum ben.

hiç yardım almayı düşünmedi mi eğer düzelmek istiyorsa seni ve kendini mutlu etmek istiyorsa tabi.. zor bir durum ama seviyorsan vazgeçmekte çok zor ki :KK43:
bu teklifi ona sunacağım böyle ani sert tepkiler kimsenin karşılaşmak istemediği bi durum ister istemez insanı endişelere acabalara götürüyor sevdiğim için uğraşıyorum bende teşekkür ederim :)

ruh hastası değilsiniz elbette , sadece sinirlenince çıkışlarınız çok sert ve ani oluyor düzelip düzelmeyeceğinizin cevabını ben bilemiyorum kararım ancak burdaki kk bayanlara danıştıktan sonra olacak
Düzelmez net
Hele ki nazının geçtiğini anladıysa size
Belki süründürüp kaybetme korkusu yaşatırsan bir çeki düzen verir ama eninde sonunda aynı çıkışı yapar yine

Vallahi aynen kendimi buldum bu konuda .Ben de en sevdiklerime karşı böyleyim böyle parlar sönerim hemen.
Öğretmenim ben çocuklara karşı da sonsuz sabrım var aslında ama büyük insanlara tahammül edemiyorum.
Psikoloğa gittim anksiyete tanısı koyuldu.Bir de çocukken hep tartışma ortamında büyümeme bağladı adam.
Sevgiliniz de belki böyledir derinde yatan sorunları vardır.
Anne babasını kaybetmesi derin bi iz bıraktı belki .
Çocukluğunda çok farklı şeyler yaşadı ne bileyim hepsi olabilir ama mutlaka bi sebebi vardır.
O nedenle bi profesyonel destek şart diyorum ben.
özellikle babasını kaybedince amca ve dayılarıyla çok büyük sorun problemler yaşamış küçük yaşta çok şiddet görmüş kardeşleriyle beraber
buna bağlıyorum bu durumları tedavi görmesi şart elbette bi tek bana karşı mı böylesin yoksa herkese aynı mısın demiştin sen herkes değilsin sevdiğime böyleyim demişti

özellikle babasını kaybedince amca ve dayılarıyla çok büyük sorun problemler yaşamış küçük yaşta çok şiddet görmüş kardeşleriyle beraber
buna bağlıyorum bu durumları tedavi görmesi şart elbette bi tek bana karşı mı böylesin yoksa herkese aynı mısın demiştin sen herkes değilsin sevdiğime böyleyim demişti
Bilmiyorum da kucukken siddet gorenler de siddet gosterebiliyormus.

Düzelmez net
Hele ki nazının geçtiğini anladıysa size
Belki süründürüp kaybetme korkusu yaşatırsan bir çeki düzen verir ama eninde sonunda aynı çıkışı yapar yine

seni benden başkası çekmez gırtlağını sıkar demiştim bi keresinde :))) nazının bana geçtiğini biliyor evet amacım biraz da süründürüp korkutmak vazgeçilmez olmadığını ona hissettirmek korkmasını sağlamak itiraf etmişti senden 2gün haber almazsam ayvayı yerim demişti :)) o ayvayı ona nasıl yediricem onu bilmiyorum ayva sever mi ki :)))

düşünüp sizinde fikilerinizi alıyorum :))

Ne kadar eminki senin onu sevdiğinden ve sanki onu terk etmeyeceğinden hiç söyleyeceklerini düşünmüyor ve sinirli anında öyle konuşabiliyor birde yanımda olsan kıyamam demiş :)

Back
X