Zaman geçtikçe daha doğrusu yıllar geçtikçe ilk günki gibi aşk olmadığı için sinirde biraz azalıyor haliyle ... benim eski eşimde cuma namazlarına gider her ramazan eksiksiz orucunu tutar ama sanırım iş ortamı da gece hayatıyla iç içe olduğundan ve çalışırken o hayatı gördüğünden kendide kapılıp gitmiş o hayatın içine yani benden öncesinde de öyleymiş ama gece barlarda takıla takıla aldata aldata baktı artık ben bu sefer bitirdim ciddi ciddi artık mecburen düzeldi aslında beni o kadar aldatmasına beb iZin verdim affede affede ve sayesinde sinir hastası oldum. Ve onca yıl yaşadıklarımdan anladığım kararlı durmak söylediklerinin arkasında durmak oldu. Yani ben ne zaman uzun süre kararlı durdum sürekli onu bu şekilde artık kabul edemediğimi tahammülümün kalmadığını söyledim o da düzeldi. Bu sefer sevgimden dolayı iradesizlik yapıp hemen affetmedim. Sana Önerim geri döneceksen bile kararlı olup onu bu şekilde kabul etmeyeceğini ona göstermek olmalı canımCuma namazlarını hiç kaçırmaz alkol kullanmaz oruçlarımı hep tutarım derdi ev hayatını çok seven biri tabi ilerde ne olur bilemem dedikerinizi aklıma bi yere not aldım çok teşekkür ederim :)