Şaştım kaldım işin içinden çıkamıyorum

adamın ciddi psikolojik sorunları olduğu bariz.
çok tutkuyla sevdiğini söyleyip, çok aşırı sinirlenen insanlardan korkmuşumdur.
böyle insanlar çok garip bir şekilde karşısındakini etkiler. sonra da hiç bir şey yok gibi siler atar.
zaten ilişkiye hazır hissetmediğiniz bir anda karşınıza çıkagelmiş.
uğraşmayın,ömrünüze yazık olur.

Öfke kontrolü için bi doktora gitse belki faydalı olur.

Anne babasını küçük yaşta kaybettiği için belki böyledir.

Size sinirlendigin de ne hakaretleri oluyor neler diyor siz de eksik ne buluyor
bana ve başka bişilere sinirlendiğinde küfür ediyor ben böyle rahatlıyorum diyor defalarca kez uyardım tavır yaptım saygısızlık etme beni kaybedersin bu davranışını asla kabul edemem dedim söz verdi asla bi daha olmayacak dedi fakat yine ağzından kaçırıyor bende eksik değilde fazlalık buluyor çünkü ben asla saygısızlık yapmadım ona bağırıp çağırınca ben sessiz kalıyorım bu halime bile kzdığı oluyor sesszi kalma tepki ver sende bana diyor :((

adamın ciddi psikolojik sorunları olduğu bariz.
çok tutkuyla sevdiğini söyleyip, çok aşırı sinirlenen insanlardan korkmuşumdur.
böyle insanlar çok garip bir şekilde karşısındakini etkiler. sonra da hiç bir şey yok gibi siler atar.
zaten ilişkiye hazır hissetmediğiniz bir anda karşınıza çıkagelmiş.
uğraşmayın,ömrünüze yazık olur.
evet çok sinirli biri benide ilk baştan beri çok etkiledi kızıp ayrıldım diyor bi kaç saat sonra aşkım canım diyor artık karıştırır oldum nezaman ayrıldık ne zaman barıştık :((

Öfke kontrolü için bi doktora gitse belki faydalı olur.

Anne babasını küçük yaşta kaybettiği için belki böyledir.

kişilikten çok çocukluktan gelen anne babasını kaybetmiş olmanın yanı sıra ,gördüğü şiddetler ve olaylardan kaynaklı bi savunma psikolojisi içerisinde başlarında büyük olmadığı için abla ve abilerinede çok düşkün

kişilikten çok çocukluktan gelen anne babasını kaybetmiş olmanın yanı sıra ,gördüğü şiddetler ve olaylardan kaynaklı bi savunma psikolojisi içerisinde başlarında büyük olmadığı için abla ve abilerinede çok düşkün
bence kolaya kaçan biri. değişmek için uğraşmalı ama istemiyor.

eşim 10 yaşından beri çalışan ve şiddet dolu bir evde büyüyen biri. anne baba var ama sevgi saygı para yok. yani her anlamda yokluk içinde büyümüş.
13 yıllık evliyim bırakın ne öfke nöbeti, ne de küfür duymuş değilim ağzından.

bana ve başka bişilere sinirlendiğinde küfür ediyor ben böyle rahatlıyorum diyor defalarca kez uyardım tavır yaptım saygısızlık etme beni kaybedersin bu davranışını asla kabul edemem dedim söz verdi asla bi daha olmayacak dedi fakat yine ağzından kaçırıyor bende eksik değilde fazlalık buluyor çünkü ben asla saygısızlık yapmadım ona bağırıp çağırınca ben sessiz kalıyorım bu halime bile kzdığı oluyor sesszi kalma tepki ver sende bana diyor :KK43:(
Sonrasını düşünemiyorum:KK17:

bence kolaya kaçan biri. değişmek için uğraşmalı ama istemiyor.

eşim 10 yaşından beri çalışan ve şiddet dolu bir evde büyüyen biri. anne baba var ama sevgi saygı para yok. yani her anlamda yokluk içinde büyümüş.
13 yıllık evliyim bırakın ne öfke nöbeti, ne de küfür duymuş değilim ağzından.

elbette insan isterse herşeyi değiştirebilir yeterki gayret ve irade olsun
kendisi de bu zamana gelinceye kadar maddi manevi türlü zorluklardm geçip bu güne gelmiş fakat öfkesine hemen yenilen biri ne yazık ki :((

elbette insan isterse herşeyi değiştirebilir yeterki gayret ve irade olsun
kendisi de bu zamana gelinceye kadar maddi manevi türlü zorluklardm geçip bu güne gelmiş fakat öfkesine hemen yenilen biri ne yazık ki :KK43:(
değişmeden evlenmeyin.
şimdiden katlanılmaz iken evlenince hiç çekilmez.

valla yarıya kadar ancak okudum. 4 ay da sana hakaret, saygısızlık yapacak kadar işi ilerlettiyse yakma başını derim.

Kızlar 31yaşındayım bundan 4ay önce 33yaşında biriyle tanıştım.Bi ilişkiye hazır değildim ve arkadaş kalmak istedim.Fakat kendisi bana arkadaştan da öte öyle ilgili alakalı davranıyordu ki biz sevgili olucaz sende bana aşık olucaksın sevgilim olucaksın ve biz evlenicez dediğim de çıkacak demişti.İlk zamanlar sözlerini pek umursamadım görüştükçe,konuştukça,mesajlaştıkça,sohbet ettikçe kendine mıknatıs gibi çekti çok etkilendim bende aşık oldum alıştım ona.Ve ne ilginçtir gün geçtikçe kendimi gelinlik modelleriyle ev eşyalarıyla ilgilenir buldum Dedikleri çıktı aşık olduğum yetmezmiş gibi bende onla evlilik hayalleri kurmaya ciddi bi ilişkinin içinde buldum kendimi.
Şimdi size danışacağım meseleye gelelim:kızlar beni çok sevdiğini gözünden dahi sakındığını bildiğim hissetiğim adam sinirlenince gözü felaket dönüyor resmen başka bi adam olup çıkıyor durum saygısızlığa seviyesizliğe kadar geliyor.Anne babasını yıllar evvel kaybetmiş ablaları abileri evli bi tek bekar bu ve bana diyor ki;"benim annem babam yok kimsem yok sen benim annemsin babamsın diyip alnımdan öpüyor herbişiyimsin diyor.Çocuklarımın annesi herşeyimin sahibesisin diyor "
Bu kadar çok seven adam neden en ufak tartışmada dahi ayrılıyor,saygısız davranışlar,gösteriyor ?Bikaç dakika veya bi kaç saat geçmeden sanki hiçbişi olmamış gibi davranıyor.Böyle davranarak kalbimi çok kırdığını beni çok incittiğini saygı olmazsa bende yokum dememe rağmen yeminler özür dilemeler bi daha asla olmayacak söz vermeler çok çabuk unutuluyor hep en başa dönüyoruz.Sayısız kez rahatsızlığımı saygılı davranması gerektiğini sinirlerine hakim olması gerektiğini dile getirdim.2gündür küsüm ve konuşmuyorum sildim engelledim biraz kafamı toparlamak sizlerden fikir almak istiyorum.5gün sonrada doğum günü hediyesi bile çoktan hazır beraber pasta kesip kutlayacaktık son konuşmalarımızda bunlardı Çok seven erkek neden kaybetmekten korkmaz? Herşey ikna edinceye ve hayatıma girinceye kadarmıydı? Bi keresinde sordum "neden hemen parlayıp köprüleri yakıp beylik laflar ediyorsun ,Hiç mi senden vazgeçeceğimden canıma tak edeceğinden korkmuyorsun dedim" bakma öyle konuştuklarıma sensiz 2günüm geçsin eteklerim tutuşuyor demişti
Beraber yanyana bu zamana kadar hiç bi tartışma kavga olayımız olmadı ya mesajlaşırken yada telefonda konuşurken sorun yaşıyoruz
Şimdi ne yapmalıyım bilemiyorum bi kaç gün daha böyle bensiz kalıp aklını başına mı getirmeliyim?Yoksa tamamen hayatımdan çıkamalı mıyım?Küçük bi ders mi vermeliyim?Şaştım kaldım işin içinden çıkamıyorum
Önerileriniz neler yardımlarınızı bekliyorum kızlar
oofff offfff...
adam dengesiz ve korkuyor.
bu yaptıklarının seni kaybetmekten korkmaması ve aşkı az herhalde ile alakası yok.
acıklayayım :
ilk önce sen hadi inşallah olursa maşallah ile ilişkiye başlamışsın.
erkek bana hayır kadın tanımadım seni elde edecegim fikri ile seni kendine baglamış. ( erkek de bunun boyle bir hırsla seni elde etmek için caba verdigini fark etmemiştir. iç güdüsel, ego kompleks hormonlar derken bu yola girmiştir )
sonra kadını elde eden erkek durur ve silkelenir. ben neredeyim ne yapıyorum ne olacak şimdi sorusunu kendine sorar.
işte bu noktada saçmalamalar dengesiz hareketler ve öfke acıga cıkar.
evlenmeden önce tavsanın bacagını ikiye ayrıcan adam hikayesini de sana yazayım :
evlenimiş bir çift ilk gece kadın yatagın kenarında kocası geliyor. elinde tavsan (ölü). tavsanın bacaklarını tutup ikiye ayırıyor.
kadının gözü korkuyor.
senin sevgilin de belki senin gözünü korkutup belli konularda ona evet demen veya fikrini söylememen için bagırıp bögüryor da olabilir... ilkel cağlarda buna erkegin her halde üstün olmak istemesi ve kadınından full itiat beklemesi diyoruz !

oofff offfff...
adam dengesiz ve korkuyor.
bu yaptıklarının seni kaybetmekten korkmaması ve aşkı az herhalde ile alakası yok.
acıklayayım :
ilk önce sen hadi inşallah olursa maşallah ile ilişkiye başlamışsın.
erkek bana hayır kadın tanımadım seni elde edecegim fikri ile seni kendine baglamış. ( erkek de bunun boyle bir hırsla seni elde etmek için caba verdigini fark etmemiştir. iç güdüsel, ego kompleks hormonlar derken bu yola girmiştir )
sonra kadını elde eden erkek durur ve silkelenir. ben neredeyim ne yapıyorum ne olacak şimdi sorusunu kendine sorar.
işte bu noktada saçmalamalar dengesiz hareketler ve öfke acıga cıkar.
evlenmeden önce tavsanın bacagını ikiye ayrıcan adam hikayesini de sana yazayım :
evlenimiş bir çift ilk gece kadın yatagın kenarında kocası geliyor. elinde tavsan (ölü). tavsanın bacaklarını tutup ikiye ayırıyor.
kadının gözü korkuyor.
senin sevgilin de belki senin gözünü korkutup belli konularda ona evet demen veya fikrini söylememen için bagırıp bögüryor da olabilir... ilkel cağlarda buna erkegin her halde üstün olmak istemesi ve kadınından full itiat beklemesi diyoruz !
öfkesini kontrol edememekten başka aksi bi durumla karşılaşmadım gerçeği çarpıtırsam günahına girip vebal almak istemem :( (öksüz ve yetim kendisi haksızlık yapmak bana yakışmaz) teşekkür ederim canım yorumun için :)

huewhue bence sen hiç evlenmeyi düşünme. cünkü bu kolay aşılacak birşey degil. kendini yakma.. biler bile hiiçççç yakma

kendimi yakmak değilde
eğer o da isterde aşılıcak bi durup
psikolojik destek alan bi çok insan olduğunu biliyorum teşekkür ederim :)

Back
X