Şaştım kaldım!!Ne denir bilmiyorum!

babyface26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
383
0
96
İzmir
öncelikle merhabalara.s.bir konuyu sizlerle paylaşmak istedim.bu durum beni oldukça etkiledi ve şaşkınlık içerisindeyim hala.dün çok sevdiğim bir evli arkadaşımdaydım ve dört yaşında bir kızı var.üst kattaki komşusunun erkek çocuğu kızıyla oynamaya geliyor kadının.biz ne güzel sohbet ederken kızının odasına gitmiş ve komşusunun oğlunu kızını istismar ederken görmüş arkadaşım zavallı nasıl bağırıp çağırıyor.resmen kızının üzerindeydi:oklava:sinirden deliriyorum çocuklarımıza arkadaş da mı edindiremiyeceğiz:kızgın:

erkek çocuk kaç yaşında?

ayrıca malesef çocuklar o yaşlarda cinsel kimliklerini tanıyorlar. tv de gördüklerini birbirlerine göstererek oynuyorlar akılları sıra.. bu tür şeyle çok sık yaşanıyor..
geçmiş olsun...

Allah korusun ya o ufak kız unutmaz ki bunu şimdi. inşallah unutur offff

Bu konuda çocuklara kızamazsınız,adı üstünde çocuk onlar
bilinçli değildir yaptığı şey
Burada iş anneye düşüyor.
Çocuğunun üstünden gözünü ayırmayacaksın
bunun başka yolu yok.
Sohbete dalar içeirde çocukları unutursan heran herşey olabilir
Dikkati elden bırakmamak gerek

anne kızını alıp bir psikologa götürsün canım.küçücük yaşında belki anlıyamamış olabilir ama ileride anlamaya başladıgında bu olay hafızasına yer edecek.
bu dönemler çok önemli çocukların tam ögrenme algılama zamanları.
canım ya küçücük yaşta bunu yaşaması çok üzücü.
malesef çocuklarımızı bir saniye bile yanımızdan ayırmaya gelmiyor.
çok geçmiş olsun.

Ya erkek cocuk kaç yasındaymıs?? kız 4 te
hani yapılması gereken bence buna dayanıyor.
sanırım tepki büyük oldugundan erkek biraz daha gelişmiş.

önce erkek cocugun ailesiyle görüşülmeli bence yazık o da cocuk neticede ve yanlışlık kavramını bilmeden öğrenmeye calısıyor vücut ayrımını.Yalnıs yolda oldugunu anlatmalı bi şekilde.
kız için ne yapılabilecek bilmiyorum. Normalde 4 yas hafıza yasına girmiyor ama bazı insanların beyni erken kayda baslıyor.bir pedegogla görüşülmesi en iyisi kız cocuk için

Eğer erkek çocukta küçükse bence çocukta suç yok.
Televizyondan gördüklerini merak edip denemeye kalkıyorlar.
Suç büyüklerde!!!!!!!!
Dizilerde bile karı kocayı aynı yatakta ve yorganın altına cilveleşerek girdiklerini gösteren büyüklerde suç bizlerde!!!!!!

aman allahım ne günlere kaldık 13 aylık oğlum var ve o uyanıkken asla evde tv izlemiyoruz şimdi ne kadar iyi yaptıımızın farkındayım yazık çocuğa hemen pedagog tan yardım alınmalı

erkek çocuğunun yaşı kaç be kardeşim onu neden yazmazsın çok mühim bence konuyu yorumlamlak adına ...sinir olurum ya böle yarım yamalak konu açanlara

cocuklar cok kucuk yaslarda cinsel kimliklerini kazanmaya bedenlerini tanimaya iki cinsi birbirinden ayirmaya basliyorlar bahsettiginiz cocuk kizla ayni yaslardaysa bu normal ama cocuk buyukse verilen tepki cok normal bazi arkadaslar olayi tecavuz girisimi gibi degerlendirmis ama oynun oynadiklarina gore yasitlar bu tarz konularda en dogru yaklasimlari kimlik kesfetme deki dogru adimlari pedagoglara danisip bilgilenmek en dogrusu

Back
X