Şaştım kaldım..

Tek anladığım Pelin'in telefonunu karıştırdığın, ayıp başkalarının telefonunu karıştırmak saygısızca bir davranış olmuş. Geri kalanını anlayamadığım için yorumlayamıyorum:dua:
Sevgilisi kimsede fotoğrafın olmasın demiş, bayan da arkadaşı Pelin'in cebinden gizlice kendi fotolarını silmiş.

Benim yorumum, arkadaşın kızmakta çok haklı, sanki ne yapacak resimlerinizi arkadaşım dediğininiz bir insan. Fotoşopla müstehcen bir hala getirip interenette mi yayacak?

Niye sevgilinize hayır, bu çok saçma bir istek diyemiyorsunuz? Aileniz, kuzenleriniz, arkadaşalarınız bir araya gelince bundan sonra asla foto çektirmeyecek misiniz yani?

Sevgilisi kimsede fotoğrafın olmasın demiş, bayan da arkadaşı Pelin'in cebinden gizlice kendi fotolarını silmiş.

Benim yorumum, arkadaşın kızmakta çok haklı, sanki ne yapacak resimlerinizi arkadaşım dediğininiz bir insan. Fotoşopla müstehcen bir hala getirip interenette mi yayacak?

Niye sevgilinize hayır, bu çok saçma bir istek diyemiyorsunuz? Aileniz, kuzenleriniz, arkadaşalarınız bir araya gelince bundan sonra asla foto çektirmeyecek misiniz yani?
Teşekkür ederim açıklama için :)
Ne gereği var yani, bende şaştım kaldım konu sahibi:)

Anladiklarim dogruysa eskiden cekilmis ancak consel icerigi olmayan fotograflar yuzunden sikinti yasiyorsunuz. Yeni bir sayfa eskiyi ortadan kaldirarak yada gecmisi yok sayarak acilmaz. Aksine eskiden yapilan hatalardan ders cikararak bir daha ayni dertleri yasamamak adina yeni sayfa acilir. Senin gecmisini tamamen yok etmeni istemesi cok sacma bence bu durum ilerde daha buyuk problemlere zemin hazirlar. O yuzden bence hic uzulme ve kendine yeni bir sayfa ac ve bu sayfayi bir daha kimsenin senin gecmisini yok saymasina izin vermeden doldur. Bizi biz yapan gecmiste yasadiklarimizdir unutma...

iyide sevgilisi pelin telde hala foto kaldığını nerden anlamış? o da mı pelinin teli kurcalıyormuş?
yoksa bende mi anlamayanlardanım:KK53:

Mevzu 1- Mrsyanlis Hanım'ın erkek arkadaşı, tartıştığı o kızın evine gitmesini istemiyormuş. Mrsyanlis Hanım da gitmiş eski olayları kapatmak için. Erkek arkadaşına gittiğini söylememiş, erkek arkadaşı da gittiğini farketmiş. Hanımefendi gerçeği söylemiş, olay kapanmış.

Mevzu 2- Mrsyanlis Hanım'ın sevgilisi, Mrsyanlis'ın başka insanlarla -karşı cinsle-fotoğraflarının olmasını istemiyormuş. Hanımefendi de Pelin isimli arkadaşı fotograf gösterirken orada birkaç fotoğrafını görüp gizli gizli silmiş.

Pelin Hanım mrsyanlis'a yine 4 yıl önceki fotoğrafları göstermiş, sonra konu sahibi de o fotoğrafları görüp sinirlenerek erkek arkadaşından ayrılmış. Tekrar erkek arkadaşıyla konuşmak isteyince de bahsi geçen bey "sen yalancısın, bahane ürettin, umudum yok" gibi şeyler söylemiş.

Yorumuma gelecek olursam, bir suçunuz yok. Ortadaki bu kural zaten çok saçma. Erkek arkadaşınız sanırım makyaj yapmanıza da laf ediyordu -ona benzer bir cümle görmüştüm- Sizi bu şekilde kısıtlayan bir insanla ömür geçmezdi, sinir hastası olurdunuz.

Bembeyaz sayfayı, daha mantıklı insanlarla açmanızı tavsiye ederim.

Sevgilin saglikli bir düsünce yapisina sahip degil bana göre. Kimsede resmin bulunmasin gibi bir sacmalik duymadim. INsanin arkadasinda resminin olmasin gayet normal hem bunu nasil engeleyeceksin. Yanlis hatirlamiyorsam bir kavganizda "Sen gec saate benim arabama bindin" demisti. BAna cok garip gelmisti ama sanirim karsilikli bir bagimliliginiz var.

iyide sevgilisi pelin telde hala foto kaldığını nerden anlamış? o da mı pelinin teli kurcalıyormuş?
yoksa bende mi anlamayanlardanım:KK53:
Sevgilisi kimse de foton olmayacak demiş. Pelin de çok sevgili bir dost ya, ya gel arkadaşım bak resimlerimize diye konu sahibine göstermiş. Konu sahibi de sevgilisine aşırı bağlılıktan çıt pıt gizlice silmiş Pelin'in teldeki resimleri.

Sevgilisi kimse de foton olmayacak demiş. Pelin de çok sevgili bir dost ya, ya gel arkadaşım bak resimlerimize diye konu sahibine göstermiş. Konu sahibi de sevgilisine aşırı bağlılıktan çıt pıt gizlice silmiş Pelin'in teldeki resimleri.

tamam oraya kadar anladım zaten:)) de sonrası ?
sonra sevgilisi pelinin telde foto kaldığını nerden öğrenmiş?

tamam oraya kadar anladım zaten:)) de sonrası ?
sonra sevgilisi pelinin telde foto kaldığını nerden öğrenmiş?
Öğrenmesine gerek yok kii...hiç bir erkeğe bu kadar sorgusuz sualsiz bağlı olmadınız sanırım, aaaa. :KK70:

Hani Pelin de sevgilsigillerin geliniymiş ya, olur da birgün bu resimleri görür diye silmiş konu sahibi sanırım.

Öğrenmesine gerek yok kii...hiç bir erkeğe bu kadar sorgusuz sualsiz bağlı olmadınız sanırım, aaaa. :KK70:

Hani Pelin de sevgilsigillerin geliniymiş ya, olur da birgün bu resimleri görür diye silmiş konu sahibi sanırım.

ay hiç bu kadar algılama sorunu yaşamamıştım:))
şimdi sevgilisi öğrenmediyse niye senden bir yol olmaz minvalinde konuşmuş o zaman konu sahibesine.

ay hiç bu kadar algılama sorunu yaşamamıştım:))
şimdi sevgilisi öğrenmediyse niye senden bir yol olmaz minvalinde konuşmuş o zaman konu sahibesine.
O kadarını ben de anlamadım. Kim demiş bunu, Pelin mi sevgilisi mi?
Sevgilisi dediyse arkadaş söylemiştir. Daha önce de haber vermiş ya, Pelinden fotoları gizlice sildim diye.

Amaan orta da dert bile yok, acayip boş işler. Çok bile kafa yorduk şurda.

Siz ona her istediği saçma şeylere tolerans gösterir iseniz daha beter şeyler yaşarsınız.
Atın hayatınızdan yeter bu kadar salça olması.

Bu nedir yaa?Kime ne sizin resminizden?Bugün arkadasindaki normal bir resimden ötürü bunu yapan yarın bir sorun çıksa yüzüne bakmaz..Kendine değer ver azcik

Kızlar, bana erkek arkadasım pelinde fotoğrafların varsa sil demişti bende hata yapıp pelinden gizlice silmiştim bunuda belirtmiştim sildim daha yok diye( evet çok sacmaaaa) sonra pelin ben sevgilim otururken eski fotoğraf konusu açıldı değişim falan diye pelinde herşeyden habersiz fotoğraflarımızı gösterdi.

Bende yalancı konumuna düştüm diye sinirlendim ayrıldım sevgilimden.

Sonra diyaloğ kurulunca bana yalancısın yeni sayfayı kirlettin dedi. Özetle budur durum

Bende pişman oldum acaba cidden suclu ben miyim diye öyle şeyler söyledi ki.

Bu nasıl güvensiz bir herif be. Kız arkadaşında -ki kendinin de akrabasıymış- 4 yıl önceki fotoğrafın olsa ne olmasa ne?
Yukarda bir arkadaş yazmış bence sen o beyaz sayfayı git doğru düzgün başka bir adamla aç.

Back
X