- 25 Eylül 2024
- 1.658
- 881
- 38
- 29
Valla klimasız yaşanmaz aşkım artık lüks değil ihtiyaçKlimasız hayat zor biraz ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla klimasız yaşanmaz aşkım artık lüks değil ihtiyaçKlimasız hayat zor biraz ya![]()
Bugün gittim doktora ağrılarımın sebebi bebek kafasını idrar torbamın yakınına dayamış o yüzdenmişOturuyorum bende öyleee
Kesinlikle yaaaValla klimasız yaşanmaz aşkım artık lüks değil ihtiyaç
Bazen benimkide öyle oluyor idrar torbasının üstünde olduğunda torbada aşırı ağrı oluyorBugün gittim doktora ağrılarımın sebebi bebek kafasını idrar torbamın yakınına dayamış o yüzdenmiş![]()
Ayy afedersin genital bölgem bile ağrıyor ya bebiş 365 g olmuşBazen benimkide öyle oluyor idrar torbasının üstünde olduğunda torbada aşırı ağrı oluyor
Aynı benim çok kasılmam oluyor ya bugünlerde rahim yukarı çıktığı için herhalde gece sesime eşim uyandı ağrıdan bağırıyordum dönerken falan çok kasılıyorAyy afedersin genital bölgem bile ağrıyor ya bebiş 365 g olmuş![]()
Benim pazartesi ikindiden beri alt karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibiAynı benim çok kasılmam oluyor ya bugünlerde rahim yukarı çıktığı için herhalde gece sesime eşim uyandı ağrıdan bağırıyordum dönerken falan çok kasılıyor
İnşallah canimm yaa vajinadaki o sızlama saniyelik bişey oluyor ama çok rahatsız ediyor zaten bende bayadir oluyor arada birBenim pazartesi ikindiden beri alt karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibigenital bölgemde de sızlama gibi bir şey inşallah tez zamanda geçer yaa ağrılarımız
ay inşallah ya senin bebiş kaç gramİnşallah canimm yaa vajinadaki o sızlama saniyelik bişey oluyor ama çok rahatsız ediyor zaten bende bayadir oluyor arada bir
Tahmini 400 dedi canım 2 gün önce şey dicektim ben sana alışverişe basladinmi ben başladim sayılır hemen hemen bugün bı liste yaptım zaten çoğu şeyi annem almista kendi alacaklarimk liste yaptımay inşallah ya senin bebiş kaç gram
Yok daha başlamadım aşkım daha yaaaTahmini 400 dedi canım 2 gün önce şey dicektim ben sana alışverişe basladinmi ben başladim sayılır hemen hemen bugün bı liste yaptım zaten çoğu şeyi annem almista kendi alacaklarimk liste yaptım
1 ay sonra falan düşünüyorum başlamayı inşallahTahmini 400 dedi canım 2 gün önce şey dicektim ben sana alışverişe basladinmi ben başladim sayılır hemen hemen bugün bı liste yaptım zaten çoğu şeyi annem almista kendi alacaklarimk liste yaptım
Ne zaman basliyonYok daha başlamadım aşkım daha yaaa
1 ay sonra falan düşünüyorum başlamayı inşallah
25 de başlasam tam zamanı ya ana kucağım var şuan sadece o da bir şeyAnladim canimm ben hepsi bir anda çok yük olmasında yavaş yavaş almaya başlamayı düşündüm
Ahahahha tabiki bende o bile yok bı çorap bile almadım25 de başlasam tam zamanı ya ana kucağım var şuan sadece o da bir şey![]()
Benim de bi çorabım bi tame hastane çıkış seti var arkadaşım almış ejejejeAhahahha tabiki bende o bile yok bı çorap bile almadım
Hahahahh benimde 5 li hastane çıkışlarından çok tabi hepsini annem almış benim almama pek gerek kalmadıBenim de bi çorabım bi tame hastane çıkış seti var arkadaşım almış ejejeje
Şimdi idrar ve kan testi verdim ne olur olmaz diyeHahahahh benimde 5 li hastane çıkışlarından çok tabi hepsini annem almış benim almama pek gerek kalmadı