- 31 Ocak 2025
- 1.276
- 423
- 38
- 21
Öyle yapıyorum bende zaten canımStrese girmeden takip et aşkım ağrı sancı oldugunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yapıyorum bende zaten canımStrese girmeden takip et aşkım ağrı sancı oldugunda
Kanki tatildeyimmmm ondan pek giremiyorum heehehKiiizzz nerelerdesin meraklandirma bizi
İyyii o zaman sıkıntı yoksa iyi eğlencelerKanki tatildeyimmmm ondan pek giremiyorum heeheh![]()
Çok şükür canım geçen pazartesi bebiş 1 kilo olmuş doktor tombiş bir bebiş olacak dedi zaten yanakları tombul tombulİyyii o zaman sıkıntı yoksa iyi eğlenceler![]()
Ayyy banada aynısını dedi bizimkininde yanakları tombik tombikÇok şükür canım geçen pazartesi bebiş 1 kilo olmuş doktor tombiş bir bebiş olacak dedi zaten yanakları tombul tombul
Ayyy ne güzel aynı babasına benziyor benim kızım daAyyy banada aynısını dedi bizimkininde yanakları tombik tombikbiraz iri bı bebek diyor bizjmkidw pazartesi 1010 Gr ölçüldü
Saka gibi ama bizjmkidw aynı babasıAyyy ne güzel aynı babasına benziyor benim kızım da![]()
Ejejejehehehu sağlıkla gelsin canım benim aralık sonu gibi gözüküyor doğum ama aralığın 2. Haftası gibi doğum yapacakmışım gibi hissediyorumSaka gibi ama bizjmkidw aynı babasıdoktor bile dondu tıp tıp kocama bakıyor aynı babası deyip sonrada diyor olsun yinede tatlı bı bebek
![]()
Benimkide ultrasona göre aralığın 28 i gözüküyor ama ben heraj doğuracak gibi hissediyorum içime aralığın başı veya kasımın sonunda doguracakmisim gibi bı his varEjejejehehehu sağlıkla gelsin canım benim aralık sonu gibi gözüküyor doğum ama aralığın 2. Haftası gibi doğum yapacakmışım gibi hissediyorum
Benimde 25 i gözüküyor yaa aralık ayını saymıyoruzzz artıkBenimkide ultrasona göre aralığın 28 i gözüküyor ama ben heraj doğuracak gibi hissediyorum içime aralığın başı veya kasımın sonunda doguracakmisim gibi bı his var
Ayy hiç deme yaaBenimde 25 i gözüküyor yaa aralık ayını saymıyoruzzz artık2 ay kaldı
Ayyyy evetttt yaaaaaAyy hiç deme yaaneredeyse sadece 10 hafta falan kaldı
Saka Maka dogurucaz resmen bu grupta gün saydigimiz zamanlar daha dün gibiAyyyy evetttt yaaaaa
Evet yaaa beta sonucumuzu bekliiyorduk eheheheSaka Maka dogurucaz resmen bu grupta gün saydigimiz zamanlar daha dün gibi
Evet yaaa beta sonucumuzu bekliiyorduk ehehehe
Küvet seti pişik kremleri ufak tefek şeyler var bir de benim için olan pijama takımı emzirme sütyeni atleti kaldı
Sen alışverişi naptın bitirdinmi
Ayni benimde eksigim tek onlar kaldı bide çanta arayisindayim halaKüvet seti pişik kremleri ufak tefek şeyler var bir de benim için olan pijama takımı emzirme sütyeni atleti kaldı