Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Aynı benim çok kasılmam oluyor ya bugünlerde rahim yukarı çıktığı için herhalde gece sesime eşim uyandı ağrıdan bağırıyordum dönerken falan çok kasılıyor
Benim pazartesi ikindiden beri alt karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi 🥲🥲🥲 genital bölgemde de sızlama gibi bir şey inşallah tez zamanda geçer yaa ağrılarımız

Benim pazartesi ikindiden beri alt karnım çok ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi 🥲🥲🥲 genital bölgemde de sızlama gibi bir şey inşallah tez zamanda geçer yaa ağrılarımız
İnşallah canimm yaa vajinadaki o sızlama saniyelik bişey oluyor ama çok rahatsız ediyor zaten bende bayadir oluyor arada bir

ay inşallah ya senin bebiş kaç gram
Tahmini 400 dedi canım 2 gün önce şey dicektim ben sana alışverişe basladinmi ben başladim sayılır hemen hemen bugün bı liste yaptım zaten çoğu şeyi annem almista kendi alacaklarimk liste yaptım

Tahmini 400 dedi canım 2 gün önce şey dicektim ben sana alışverişe basladinmi ben başladim sayılır hemen hemen bugün bı liste yaptım zaten çoğu şeyi annem almista kendi alacaklarimk liste yaptım
Yok daha başlamadım aşkım daha yaaa

1 ay sonra falan düşünüyorum başlamayı inşallah

Back
X