- 19 Aralık 2024
- 2.409
- 528
- 38
- 25
Ay çok sevindim yaaaa maşallah sağlıkla huzurla gelsin inşallah minik bebişBacimmmm çok şükür çıktı sonucum kuzum ya 208 çıkmış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok sevindim yaaaa maşallah sağlıkla huzurla gelsin inşallah minik bebişBacimmmm çok şükür çıktı sonucum kuzum ya 208 çıkmış![]()
Yaaa teşekkür ederim kuzum benim amin aminnnnn inşaallahAy çok sevindim yaaaa maşallah sağlıkla huzurla gelsin inşallah minik bebiş
Canım naptın nasılsınKilo alımı yok maalesef pazartesi günü bağırsaklarında gaz biriktiği için ve sindirim sistemi gelismediginden sindiremedigi için anne sütünü kesmislerdi Pazar günü başlayacaklar tekrar 2 kg doğmuştu şuan 1860 Gr inşallah Pazar günü beslendiginde bı sıkıntı olmazsa yine artiririz anne sütünü dedi yani ancak o zaman kilo almaya baslicak
İyiyimm canimmm toparlanmaya çalışıyorum hala sen nasılsınnnCanım naptın nasılsın
Ohhh çok güzel iyi misin ağrın sızın var mıİyiyimm canimmm toparlanmaya çalışıyorum hala sen nasılsınnn
Dikisler agriyor hala bide halsizlik bedenen ruhen yorgunluk anliyosundur beniOhhh çok güzel iyi misin ağrın sızın var mı
Ah ah anlamaz mıyım canım hepsi geçici bem de şu aralar aşırı ağırlaştım yaaDikisler agriyor hala bide halsizlik bedenen ruhen yorgunluk anliyosundur beni![]()
Azz kaldı sende sağlıkla kavus inşallah bebeğineAh ah anlamaz mıyım canım hepsi geçici bem de şu aralar aşırı ağırlaştım yaa![]()
Amin bebeğim inşallah kaç kilo gitti doğum yapınca aşkoAzz kaldı sende sağlıkla kavus inşallah bebeğine![]()
Hiç bakmadım hala annem gildeyim burda tartı yok yarın kontrole gidicem bakarım biAmin bebeğim inşallah kaç kilo gitti doğum yapınca aşko
Hemmmm bebek nasıl iyi mi minnoşHiç bakmadım hala annem gildeyim burda tartı yok yarın kontrole gidicem bakarım bi
İyii çok şükür biraz zamana ihtiyacı var daha iyi olucak inşallahHemmmm bebek nasıl iyi mi minnoş![]()
Bu günler gelip geçiciii ya o da Allah’ın izniyle çıkıp toplayacak merak etmeİyii çok şükür biraz zamana ihtiyacı var daha iyi olucak inşallah
Oyllee canım sabır ediyoruz mecbur biraz senin prenses nasılBu günler gelip geçiciii ya o da Allah’ın izniyle çıkıp toplayacak merak etme![]()
Prenses nasıl olsun ağırlaştım şuan baya bazı hareketleri sert can acıtıyorOyllee canım sabır ediyoruz mecbur biraz senin prenses nasıl
Doğumdan sonra çok arıyorsun ama o hareketleriPrenses nasıl olsun ağırlaştım şuan baya bazı hareketleri sert can acıtıyor![]()
EvettttDoğumdan sonra çok arıyorsun ama o hareketleri![]()
Oyyleee o doğumdan sonra gelen ben dogurdummu saflığı var bide çok alık oluyorsunEvettttilk olması gerçekten de çok da değerli farklı bir his