- 15 Nisan 2025
- 435
- 295
- 18
- 25
Testi bekliyon ya bide zaman geçmek bilmezKıyamammm valla öyle yaaa bugün de zaman geçmiyoo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi bekliyon ya bide zaman geçmek bilmezKıyamammm valla öyle yaaa bugün de zaman geçmiyoo
Aynen yaaaaa yine başladım ya varsa ya varsaaaTesti bekliyon ya bide zaman geçmek bilmez![]()
Normaldir kaygılanman buda sürecin bir parçası annelik genel olarak kaygılanmak zaten yaa inşallah anne olmuşuzdur bu ayAynen yaaaaa yine başladım ya varsa ya varsaaa
İnşAllahhh canım yaaa ağzından bal damlıyor isteyen herkese nasip olsunnnNormaldir kaygılanman buda sürecin bir parçası annelik genel olarak kaygılanmak zaten yaa inşallah anne olmuşuzdur bu ay![]()
Sen ne yapmayı düşünüyorsun yarınnNormaldir kaygılanman buda sürecin bir parçası annelik genel olarak kaygılanmak zaten yaa inşallah anne olmuşuzdur bu ay![]()
Bende bilmiyorum ya sence ne yapmalıyım test alsam mı yarın alsam bile salı sabahı yapabilirim ancak ilk idrarlaSen ne yapmayı düşünüyorsun yarınn
Yarın yapamaz mısın ilk idrarlaBende bilmiyorum ya sence ne yapmalıyım test alsam mı yarın alsam bile salı sabahı yapabilirim ancak ilk idrarla
Şuan karnımda baloncuklar patlıyor sanki gaz da var regl olcak gibiyim :/Sen ne yapmayı düşünüyorsun yarınn
Sabah kalkınca sıkışıyorum kız o halde eczaneye nasıl gidcem en yakın eczane 1,5 km uzakta smsmsmYarın yapamaz mısın ilk idrarla
Ayyy ben de önceki gün çok adet olcak gibiyim o gitti hafif oluyo ama psikolojik mi testten sonra adet mi olcam diyorum bazenŞuan karnımda baloncuklar patlıyor sanki gaz da var regl olcak gibiyim :/
Ayy ben de eşime dedim beni kapıya gelince ara hahahaSabah kalkınca sıkışıyorum kız o halde eczaneye nasıl gidcem en yakın eczane 1,5 km uzakta smsmsm
İnşAllah regl olmazsın testin pozitif çıkar pozitif ilerler sonuna kadarAyyy ben de önceki gün çok adet olcak gibiyim o gitti hafif oluyo ama psikolojik mi testten sonra adet mi olcam diyorum bazen
Ayy biran önce kalkıp testi yapmak için miAyy ben de eşime dedim beni kapıya gelince ara hahaha
EvvetttAyy biran önce kalkıp testi yapmak için mi![]()
Ayyy sen de sen dee inşAllahh isteyen herkesss o güzelliği sağlıkla huzurla mutlulukla yaşasınnnİnşAllah regl olmazsın testin pozitif çıkar pozitif ilerler sonuna kadar![]()
Hayırlısı olsun canım Rabbim güzel zamanda nasip etsin inşAllahhhhKizlar cok sükür benimki negatifEki Görüntüle 3583328
Hakkında hayırlısı olsun canımKizlar cok sükür benimki negatifEki Görüntüle 3583328
Naptın yaptın mı test kızBen de yarım saat önce lavaboya gitmiştim yine geldi ama test için beklemem gerek yaa stresten daha çok geldi sanırım
Hayırrrr eşim 10 gibi gelir anca ona kadar idrarı nasıl tutcam bilmiyorumNaptın yaptın mı test kız![]()