Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Kızlar ben şimdi çocuk bakmaya başladım hem vakit geçsin diye falan günlük 1.000 tl alıyorum, neyse evin için de full sigara içiyorlar ben varken dikkat ediyorlar da evinin içi genel olarak sigara kokuyor astımım bir de hamileyim ve haddim değil ama nikahlı olmayan bir adamla beraber yaşıyor evli olmadıklarını bugün öğrendim, ne yapayom bilemedim, iyi insanlar gibi ama .. D Dua ile soguknevalee soguknevalee @ebraarrr E esrarengizl

Ben evli olmadıklarına değil de bebekli evde bu kadar sigara içmelerine takıldım😬

Ben evli olmadıklarına değil de bebekli evde bu kadar sigara içmelerine takıldım😬
hangi devirdeyiz herkez evlenmeden ayni seve tasinior yada cocuk sahibi oluyor yani bu tarz konusmalari yapman gerekmez bence herkezin özeli kendine sen yanlis bulsanda seni ilgilendiren bisi degil ki ayriyetten calisiorsun yani sigara sana zarar verir bebege yani ki o ortamda olan insanlarin iyi oldugunu söylüorsun ama böyle dusuncelere sahip olaman bile orda calismaman gerektigini desteklior

hangi devirdeyiz herkez evlenmeden ayni seve tasinior yada cocuk sahibi oluyor yani bu tarz konusmalari yapman gerekmez bence herkezin özeli kendine sen yanlis bulsanda seni ilgilendiren bisi degil ki ayriyetten calisiorsun yani sigara sana zarar verir bebege yani ki o ortamda olan insanlarin iyi oldugunu söylüorsun ama böyle dusuncelere sahip olaman bile orda calismaman gerektigini desteklior
Aslında burada demek istediği ilgi alani vs değil evet bize ne ama sonuç olarak rahatsizligini dile getirmiş ,toplumsal bir denge var ve bu yapılanlar bizim hem kültürel hemde dini olarak toplumumuza aykırı demek istediği bu ve bu da gayet normal. Sonuçta biz bu toplum içerisinde evlatlar büyüteceğiz. Serzenisleri gayet haklı. Cocuga hamileyken ne yediğimizden ne dinledigimize konustugumuza kadar sorumluyuz. O yüzden bu ortam hem ahlaki hemde sağlık açısından uygun değil

Aslında burada demek istediği ilgi alani vs değil evet bize ne ama sonuç olarak rahatsizligini dile getirmiş ,toplumsal bir denge var ve bu yapılanlar bizim hem kültürel hemde dini olarak toplumumuza aykırı demek istediği bu ve bu da gayet normal. Sonuçta biz bu toplum içerisinde evlatlar büyüteceğiz. Serzenisleri gayet haklı. Cocuga hamileyken ne yediğimizden ne dinledigimize konustugumuza kadar sorumluyuz. O yüzden bu ortam hem ahlaki hemde sağlık açısından uygun değil
kendi yasam tarzina benzemior die yargilayamassiniz ki yani kendi ailesi farkli olsa bile cocugu bu bahsettigi aileden birine ayak uyduracak belki yani bisi diyemessiniz ki 2025 teyiz eski yasam sekilleeri yok bunlari kabul edip yadirgamamak gerek artik die dusnuorum. he sigarali bi ortamda hemde kulturel olarak he rsekilde ona uymayan tedirgin eden bi ortamdaysa ya orda bulunmamaliydi yeni ögrenmissede yargilamak yerine isi birakmali

Evet amh hariç hepsine bakıldı doktor takibindeydim zaten doktorun verdiği gün ile ilişkiye girdik hamile kalma şansımın yüksek olduğunu söyledi doktor ama maalesef olmayınca olmuyor
Bende de amh düşük işte benim de düzenli regl düzenli çatlama oluyo ya düşükten beri daha hamilelik oluşmadı

Kızlar ben şimdi çocuk bakmaya başladım hem vakit geçsin diye falan günlük 1.000 tl alıyorum, neyse evin için de full sigara içiyorlar ben varken dikkat ediyorlar da evinin içi genel olarak sigara kokuyor astımım bir de hamileyim ve haddim değil ama nikahlı olmayan bir adamla beraber yaşıyor evli olmadıklarını bugün öğrendim, ne yapayom bilemedim, iyi insanlar gibi ama .. D Dua ile soguknevalee soguknevalee @ebraarrr E esrarengizl
Kendini yormaman lazım her seyden once hayatım eğer zorunda değilsen çalışmaman daha iyi

Zaten tam olarak bahsettigimde o kadına gidip yargı dagitamaz fakat kendi degerleri çerçevesinde kibar bir dille uyum saglayamadigini dile getirerek bile ayrılabilir. Detay vermek yada rahatsizligini dile getirmek zorunda bile değil. 2025 yeni yaşam sekilleri demek genellikle kadının güvencesi olmayan, anayasada bağlayıcılığı olan kağıdı imzalamayan fakat her türlü ayrilikta maddi manevi mağduriyeti yaşadığı yaşam, eski yasam tarzlarına zıt oluyor tabi. Neyse arkadaşım inan ben kadınların kirmizı deftere imzasız duygusal, hatta dini nikahlı birlikteliklerine karşıyım bizzat kadınların magduriyetleriyle sonuçlandigi için kaldıramıyorum bu durumu adliyedeki dava dosyaları bu yüzden boydan boya rafları doldurmuş durumda.

Kızlar yeni ay yeni umut diyerek temizliğe başladım 😂😂😂😂

Kolay gelsin canım kafanı iyice dağıt diğer ay yine beraberiz zaten😅
Sağol canım ben bu günden düzene diyete ve küre başladım regl olunca neredeyse 3 kilo rahatlamış tartıda gitmiş iki günde şaka gibi demir ilacı düzenli içeyim ovulasyon testi falan derken iyi olacak inşAllahh

Sağol canım ben bu günden düzene diyete ve küre başladım regl olunca neredeyse 3 kilo rahatlamış tartıda gitmiş iki günde şaka gibi demir ilacı düzenli içeyim ovulasyon testi falan derken iyi olacak inşAllahh
Paket ürün yiyiyorsan onu da azaltmqmız gerekiyor canım. Evde tek olmakta zor yedikçe yiyorsun dimi sende☺️

Back
X