• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Yaaa ilaç kullanıyordun toparladım demiştin o yüzden sordum karnında mı oluyor ağrı gece sağa sola dönerken benim de çok karnım ağrıyor 😩😩
Gecede gün içinde de bel ağrım çok oluyor arada birde kasiklarima vuruyor çok kötü oluyoeum 1 ay takip edelim dedi işte 1 ay doldu da doktor yok

Gecede gün içinde de bel ağrım çok oluyor arada birde kasiklarima vuruyor çok kötü oluyoeum 1 ay takip edelim dedi işte 1 ay doldu da doktor yok
Ben emzirme yastığını kullanıyorum çok rahat ediyorum aldıysan kullan bebek yok şuan benim işimi görüyor 🤣

Öyle öyle yok valla hiç bişey bebegimden kıymetli değil temizlik falan hiç umursamıyorum
Boşver umursama yaaa bende elimden geldiğince yapıyorum doğum öncesi arkadaşım gelecek temizlik için olmazsa da temizlikçi tutarım 1.500 a bir şey bizden kıymetli de değil açıkçası

Boşver umursama yaaa bende elimden geldiğince yapıyorum doğum öncesi arkadaşım gelecek temizlik için olmazsa da temizlikçi tutarım 1.500 a bir şey bizden kıymetli de değil açıkçası
Aynen öyle genel temizlik falan yapıyorum fazlasıni yapamıyorum

Back
X