- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
RegliyimNasılsınız kızlarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
RegliyimNasılsınız kızlarrr
Bende bu ay yaşamadığım belirtileri yaşadım ergenler gibi tüm sancılarım sivilcelerimGöğüslerim normalde ağrıması lazımdı şimdi tam tersi
Haha kıyamammm bi daha ki ay artık inşAllahhhRegliyimartık sorana böyle cevap vericem
tutmadı bu ay
Öyle yapacağım yarın sabah yaparım olmazsam eğer cuma günü gideyim doktora kist falan olduğu aylar böyle geçiriyordu. İnşallah kist değildir.Bence sen yarın da yap psikolojik de gelmeyebilir olmadı kan ver canım
Canım ben öyle bi başladım ki şaka gibi bal çörek otu tarçın başladım demir ilacına başladım diyete başladım regl bitsin ovulasyon testi yapcam ben dün oldum 12 si gibi bi aksilik olmazsa yumurtlama başlar o günlerde havuç ye dedi burda kızlar tüm tuşlara bascam bakalımŞimdi gelecek ay döllenme hazırlıklarına ne zaman başlıyoruz?![]()
İnşAllah yaa bana da bu ay kist var dedi pco var bi de gecikme yaşamadım hiç bu kist olmasına rağmen şükür gecikmediÖyle yapacağım yarın sabah yaparım olmazsam eğer cuma günü gideyim doktora kist falan olduğu aylar böyle geçiriyordu. İnşallah kist değildir.
Ben bu ay birleşen gunlugu YouTube sayfasından yumurtlama masajı yaptım ve gerçekten yuurtaliklari hissedersin ya öyle oldu tavsiye ederim birde havuç yemeliyim ovulasyon kullanacaksan pik gün 3 tane yemelisinŞimdi gelecek ay döllenme hazırlıklarına ne zaman başlıyoruz?![]()
Bende bi defa gecikti yaİnşAllah yaa bana da bu ay kist var dedi pco var bi de gecikme yaşamadım hiç bu kist olmasına rağmen şükür gecikmedi
Hahahah mantıklıııııEve ultrason cihazı alıp takip edesim varşaka bir yana günde 6 tane vitamin takviyesi yapıyorum geri dönüyorum rutinime
![]()
Öyle yapacağım yarın sabah yaparım olmazsam eğer cuma günü gideyim doktora kist falan olduğu aylar böyle geçiriyordu. İnşallah kist değildir.
Ona da bakayımBen bu ay birleşen gunlugu YouTube sayfasından yumurtlama masajı yaptım ve gerçekten yuurtaliklari hissedersin ya öyle oldu tavsiye ederim birde havuç yemeliyim ovulasyon kullanacaksan pik gün 3 tane yemelisin
Hayra çıksın yaBende bi defa gecikti ya
Uktrason fikri iyiymişEve ultrason cihazı alıp takip edesim varşaka bir yana günde 6 tane vitamin takviyesi yapıyorum geri dönüyorum rutinime
![]()
Denemedim onu da deneyim denek oldum hahaBen bu ay birleşen gunlugu YouTube sayfasından yumurtlama masajı yaptım ve gerçekten yuurtaliklari hissedersin ya öyle oldu tavsiye ederim birde havuç yemeliyim ovulasyon kullanacaksan pik gün 3 tane yemelisin
Amin cuma ultrasondan baktiracam sonra gidip kan veririm.Hayra çıksın ya
Eşim bana diyor ki belki kendi haline bıraksan böyle çok doktora gidip gelmesek daha olacak gibi diyor bugün adama da yazık yumurtlama oncesi bir defa sonrası bir defa ayda en az 1 defa kan vermeye benle gelmekten gına geldiDenemedim onu da deneyim denek oldum haha