• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Daha vaktim var desene 🥺 bu arada 3.trimester zor diyolar başlar başlamaz mı zorlaşıyor kız 😅
Uykular haram olmaya başladı bile geceleri bı an önce sabah olsun diye ağlayıp dua ederken buluyorum kendimi ya çocukla kavga ediyorum senin yüzünden die😅

Uykular haram olmaya başladı bile geceleri bı an önce sabah olsun diye ağlayıp dua ederken buluyorum kendimi ya çocukla kavga ediyorum senin yüzünden die😅
Hahahahahahahah harikasın ya sesli kahkaha attım 😅 ben de eklem ağrılarından sırt bacak, yatamamaya başladım ama seninki olay. Tam kaç haftalık su an

Hahahahahahahah harikasın ya sesli kahkaha attım 😅 ben de eklem ağrılarından sırt bacak, yatamamaya başladım ama seninki olay. Tam kaç haftalık su an
Canım benim 18 de 19 da kıpırtılar başladı 22 23 de de her gün hissetmeye başladım senin biraz daha var hissetmene

Canım benim 18 de 19 da kıpırtılar başladı 22 23 de de her gün hissetmeye başladım senin biraz daha var hissetmene
🥺🥺 Ben elimi koyunca sadece nabzımı hissediyorum alt karnımda zaten o yüzden cok mutsuzum bugün bi an once hissetsem diye triplerdeyim

Back
X