- 7 Şubat 2025
- 507
- 397
- 18
Ben Gebze’de yaşıyorum 30 yaşındayımAcaba burdaki herkes nerde yaşıyor belki yakın olanlar vardır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Gebze’de yaşıyorum 30 yaşındayımAcaba burdaki herkes nerde yaşıyor belki yakın olanlar vardır![]()
İnşAllahhhhBende öyle kürtaj olmaktan son anda kurtuldum kimyasal geçirdim düşmezse kürtaj yapcaz dediler neyseki kendi düştü çevremdeki herkes bana üzülüyormuş gibi geliyor bişey sorasım gelmiyor inşallah hayırlısıyla bu defa sağlıklı gebelik geçiririz sağlıkla kucağımıza alırız![]()
2,3 gün kala tekrarlayın bence inşallah çıkacakBen Gebze’de yaşıyorum 30 yaşındayımregl 27 nisanda yani 6 gün var bugün erken gebelik yaptım negatif çıktı
Ay ben de gurbetteyim eşim asker ailelerimiz izmirde tekiz burda Antalyaya gezmeye geldik muhteşem bi yer yaaaaaBende Antalyadayım keşke burda oturuyor olsaydınız dkdjsk zaten gurbete gelin geldim hiç arkadaşım yok![]()
Gurbetlik zor ya görev Dolunca gidersiniz memleketinize benim eşim buralı ben vanlıyımAy ben de gurbetteyim eşim asker ailelerimiz izmirde tekiz burda Antalyaya gezmeye geldik muhteşem bi yer yaaaaa
Aynen güzel ama sıcağı çok zorAy ben de gurbetteyim eşim asker ailelerimiz izmirde tekiz burda Antalyaya gezmeye geldik muhteşem bi yer yaaaaa
İyi şükür hemşire oda bende çalışmıyorum siz çalışıyor musunuzYaaa inşAllah eşin iyidir de zor olmaz sana
Yok çalışmıyorum bekarken çalıştım artık ev hanımı oldum işte bebiş istiyoruz nasipseİyi şükür hemşire oda bende çalışmıyorum siz çalışıyor musunuz![]()
Bende öyle, inşallah hepimize nasip olur en kısa süredeYok çalışmıyorum bekarken çalıştım artık ev hanımı oldum işte bebiş istiyoruz nasipse![]()
Test bozuk olabilir regl gelmediği sürece umut var derler hep
Hayırlı olsun canım bence hamilesin kesinGünaydın hanımlar yaa elim ayağım titriyor sabah yaptım bu testi anında çıktı yaaa kan verdim sonucu öğleye doğru çıkacak
Mor olan artı Med Cook fazla olumsuz yorum çıkınca sevinemedim dün kan verdim ve yeni test aldım sabah yaparım diye yani iki farkli markada da yalancı olmaz herhalde ya çok mutluyum inşallah doğrudur rabbim isteyen herkes e nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım bence hamilesin kesin![]()
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah darısı isteyen herkese inşallah canımHayırlı olsun canım bence hamilesin kesin![]()
Kaset test yapmışsın bide bence o yalan çıkarmaz hayırlısı olsun sağlıkla ilerler inşallahMor olan artı Med Cook fazla olumsuz yorum çıkınca sevinemedim dün kan verdim ve yeni test aldım sabah yaparım diye yani iki farkli markada da yalancı olmaz herhalde ya çok mutluyum inşallah doğrudur rabbim isteyen herkes e nasip etsin inşallah