Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bende öyle kürtaj olmaktan son anda kurtuldum kimyasal geçirdim düşmezse kürtaj yapcaz dediler neyseki kendi düştü çevremdeki herkes bana üzülüyormuş gibi geliyor bişey sorasım gelmiyor inşallah hayırlısıyla bu defa sağlıklı gebelik geçiririz sağlıkla kucağımıza alırız🥹🤲
İnşAllahhhh

Ben de Balıkesirdeyim kızlar var mı yakın olan

Bende Antalyadayım keşke burda oturuyor olsaydınız dkdjsk zaten gurbete gelin geldim hiç arkadaşım yok 😁

Bende Antalyadayım keşke burda oturuyor olsaydınız dkdjsk zaten gurbete gelin geldim hiç arkadaşım yok 😁
Ay ben de gurbetteyim eşim asker ailelerimiz izmirde tekiz burda Antalyaya gezmeye geldik muhteşem bi yer yaaaaa

Yaaa inşAllah eşin iyidir de zor olmaz sana

Günaydın hanımlar yaa elim ayağım titriyor sabah yaptım bu testi anında çıktı yaaa kan verdim sonucu öğleye doğru çıkacak beyaz olanı sabah yaptım anında çıktı digerini pazar sabahı yapmistim

Eklentiler

• IMG_20250422_080201.webp
    IMG_20250422_080201.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20250422_075831.webp
    IMG_20250422_075831.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 21
Hayırlı olsun canım bence hamilesin kesin 🤭🤭🥰🥰
Mor olan artı Med Cook fazla olumsuz yorum çıkınca sevinemedim dün kan verdim ve yeni test aldım sabah yaparım diye yani iki farkli markada da yalancı olmaz herhalde ya çok mutluyum inşallah doğrudur rabbim isteyen herkes e nasip etsin inşallah

Mor olan artı Med Cook fazla olumsuz yorum çıkınca sevinemedim dün kan verdim ve yeni test aldım sabah yaparım diye yani iki farkli markada da yalancı olmaz herhalde ya çok mutluyum inşallah doğrudur rabbim isteyen herkes e nasip etsin inşallah
Kaset test yapmışsın bide bence o yalan çıkarmaz hayırlısı olsun sağlıkla ilerler inşallah 🥰

Back
X