Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ben idrar hissi cok olyuordu bazen sabah erkenden gece uyandiriordu beni yada hissediorsum gidiordum cok az geliordu birde idrarim acik renkte bence eskisi gibi cok gitmiorum idrara
Benim çok koyu rengi sabah baktım da dünkü adet hissi gitti bugün idrar olayı başladı

Gebesin gebe insallah bebek yerinde durmuor demek basturior idrar kesenee kendine yer ayiriorr yaramaz 🤪🤪🤪😂
Ayyyy inşAllahh kız bipcakta hamile kaldım 4 haftalıktı öğrendim 3 hafta sonrasında boş gebelik olduğu için düştü o 3 hafta bile kanamalarım olsa da hissetmek muhteşem bişiy yaaa

Ayyyy inşAllahh kız bipcakta hamile kaldım 4 haftalıktı öğrendim 3 hafta sonrasında boş gebelik olduğu için düştü o 3 hafta bile kanamalarım olsa da hissetmek muhteşem bişiy yaaa
Gercekten öyledir annelik duygusu hemen baslior gebe kaldigini ögrendigin vakitten itibaren ama mesela suanki velirtilerinle o zamanki belirtiler birmi

Gercekten öyledir annelik duygusu hemen baslior gebe kaldigini ögrendigin vakitten itibaren ama mesela suanki velirtilerinle o zamanki belirtiler birmi
Ya aslında evet o zaman da 11. Gece dedim adet oldum ki sabah hastaneye gitcektik rahim filmi için gün alacaktım dedim test yapmayayım zaten olmaz ki rahim filminden korkuyodum 12. Gün sabah arkadaş mesaj attı test yaptın mı diye içinde bi şüphe uyandı testi yaptım hop pozitiff onda da sadece adet olcam sanmıştım hiç bi belirti yoktu

Ya aslında evet o zaman da 11. Gece dedim adet oldum ki sabah hastaneye gitcektik rahim filmi için gün alacaktım dedim test yapmayayım zaten olmaz ki rahim filminden korkuyodum 12. Gün sabah arkadaş mesaj attı test yaptın mı diye içinde bi şüphe uyandı testi yaptım hop pozitiff onda da sadece adet olcam sanmıştım hiç bi belirti yoktu
Ahahhaha valla bende korkuyla adet olmayı bekliyorum gidip hsg için gün alınacak inşallah bende son dakikada hamile olduğumu ogrenirde hsgden kurtulurum.

İnşAllahh yaa ne kadardır bekliyorsun hiç gebelik yaşadın mı
8 aydır evliyim ilk 4 ay enfeksiyon dolayısıyla olmadı evlenmeden önce gittiğimde yoktu ama sonradan muhtemelen havuzdan kapmış olabileceğimi düşündüm. Ocak ayında 36 gün sonra kanamam oldu doktor kimyasal geçirmiş olabilirsin dedi. Şubatta annemin yanındaydım. Mart olmadı. Şimdi nisanı bekliyorum.

8 aydır evliyim ilk 4 ay enfeksiyon dolayısıyla olmadı evlenmeden önce gittiğimde yoktu ama sonradan muhtemelen havuzdan kapmış olabileceğimi düşündüm. Ocak ayında 36 gün sonra kanamam oldu doktor kimyasal geçirmiş olabilirsin dedi. Şubatta annemin yanındaydım. Mart olmadı. Şimdi nisanı bekliyorum.
Hayırlısı olsun hakkında bakalım bu ay sürpriz yapar belki bebişinnn

İnşallah bakalım nasibimizde ne var.
Senin ne kadar oldu canım.
Ay ben buradaki herkese dua ediyorum özellikle salavatla başlayıp bitiriyorum. Allah kabul eder insallah
Rabbim dualarımızı kabul etsin kuzu ben 1 sene 4 aydır evliyim bi sene doldu ocak sonu hamile olduğumu öğrendim şubat sonu boş gebelikten kürtaj oldum şimdi bakalım nolcak

Back
X