- 18 Temmuz 2023
- 463
- 302
- 33
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haber alirsinRabbim dualarımızı kabul etsin kuzu ben 1 sene 4 aydır evliyim bi sene doldu ocak sonu hamile olduğumu öğrendim şubat sonu boş gebelikten kürtaj oldum şimdi bakalım nolcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haber alirsinRabbim dualarımızı kabul etsin kuzu ben 1 sene 4 aydır evliyim bi sene doldu ocak sonu hamile olduğumu öğrendim şubat sonu boş gebelikten kürtaj oldum şimdi bakalım nolcak
Öyle tabi hayatım da benimki boşvermişliğe evrildi bu ayCanım sende üzülme lütfen nasibi ne zaman ise o zaman gelecek bizde bekliyoruz artık hayırlısı neyse o olacak
Hahahaha senin heyecanını yerim, bata 3 mü kaldı 2 mi. Git kan ver daha bekleme. Yüksek cıkar cunku günler onceden silik cıkmıştı senin. Korkulacak bişi değil regl olmazsın artık netSabah saat 8 gözümü açar açmaz lavaboya kostum test için![]()
İsteyen herkes alsın canımmmİnşallah en kısa zamanda hayırlı haber alirsin
Bi daha ki ay tam gaz devammmÖyle tabi hayatım da benimki boşvermişliğe evrildi bu ay![]()
Hahahaha senin heyecanını yerim, bata 3 mü kaldı 2 mi. Git kan ver daha bekleme. Yüksek cıkar cunku günler onceden silik cıkmıştı senin. Korkulacak bişi değil regl olmazsın artık net![]()
Heh süper tamam canım bize de haber ver muhakkak. Allah sağlıklı gebelik yaşatsın sağlıkla doğmasını sağlasınAsk 2 gün kaldı yarın vericem kanida annem gile gidicem kalmaya onun için hazırlanıyordum işime geldi böylede eşime sürpriz yapabilirim
Bi daha ki ay tam gaz devammm
Kız ben biraz verdim tutmuştu ama şuan aldı başını gitti yaniiiDiyete başlıcam aşko tutarsa tutar artık
Sen zayıfsın yaaaDiyete başlıcam aşko tutarsa tutar artık
Amin canm inşallah teşekkür ederimHeh süper tamam canım bize de haber ver muhakkak. Allah sağlıklı gebelik yaşatsın sağlıkla doğmasını sağlasın![]()
Bi gidiyorum sayfa sayfa konuşuyorsunuz kızzzzz
Yarın olsa da test yapsam diye bekliyorum malum erkenden testleri bitirdiğim için şimdi de tek başımayım bakalım sen napıyosun nasılsınnn adet belirtileri de gitti
Gitme bacımmmm valla WhatsApp grubu gibi sohbet ediyoruz hahahBi gidiyorum sayfa sayfa konuşuyorsunuz kızzzzz![]()
Birazdan dışarı çıkacağız işte bende sanki adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor öyle. İyiyim çok şükürYarın olsa da test yapsam diye bekliyorum malum erkenden testleri bitirdiğim için şimdi de tek başımayım bakalım sen napıyosun nasılsınnn adet belirtileri de gitti
Ama eşime vakit ayırıyorum falan filan derken geçiyor vakitGitme bacımmmm valla WhatsApp grubu gibi sohbet ediyoruz hahah
Yaa eşim nöbette tekim bugün gece ben valla bekle bekle nasıl zaman geçecek bilmiyorumBirazdan dışarı çıkacağız işte bende sanki adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarım ağrıyor öyle. İyiyim çok şükür
Sabah biraz heyecanlanmis olabiriz jxjdjshzjhzBi gidiyorum sayfa sayfa konuşuyorsunuz kızzzzz![]()