- 19 Aralık 2024
- 1.951
- 433
- 38
- 25
Bende bel ve kasık ağrısı tavan kızzzBel ağrısı çekiyorum öyle bacım sen napiyosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bel ve kasık ağrısı tavan kızzzBel ağrısı çekiyorum öyle bacım sen napiyosun
EheheheueSabah biraz heyecanlanmis olabiriz jxjdjshzjhz
Bende bel ve kasık ağrısı tavan kızzz
Sabah net bir pozitif gördüm laboquick test de umarım doğrudurEheheheue
Çok tatlııııKızlar ben kedi sahipleneceğim ama çatı katımız orada duracak kedimiz çok güzel dimi![]()
ebraarrr D Dua ile
soguknevalee
Aaaa görmemişim bi bakayom kızzzSabah net bir pozitif gördüm laboquick test de umarım doğrudur![]()
Wp e geçsek bence bu samimiyet kalmaz gibi özelliği burada sankiGitme bacımmmm valla WhatsApp grubu gibi sohbet ediyoruz hahah
Canımmmm gönlünü ferah tut artık sen şuan anne olmaya odaklannnnSabah net bir pozitif gördüm laboquick test de umarım doğrudur![]()
Olabilir yaaa burda valla çok iyi oldu iyi ki varsınız tam bi motivasyon kaynağı hepimiz aynı şeyi istiyorux zamanlar da aynıı yaa keyifli oldu brbirimiz için dua ediyoruzWp e geçsek bence bu samimiyet kalmaz gibi özelliği burada sanki
Niye böyle konusuyosun ama duygulaniyorum ben ağlicam şimdiCanımmmm gönlünü ferah tut artık sen şuan anne olmaya odaklannnn
Ahah mutluluk göz yaşı bence olabilirrrNiye böyle konusuyosun ama duygulaniyorum ben ağlicam şimdi![]()
Aynwn öyle hepimiz aynı gün için sabır ediyoruz birimizin pozitifi hepimizi motive ediyorOlabilir yaaa burda valla çok iyi oldu iyi ki varsınız tam bi motivasyon kaynağı hepimiz aynı şeyi istiyorux zamanlar da aynıı yaa keyifli oldu brbirimiz için dua ediyoruz
Evvet öyle tabii kii inşallah kalanlar da güzel haberi sırayla verir yaaa yarın sabah bn de çift çizgi atmak istiyorum hemennnAynwn öyle hepimiz aynı gün için sabır ediyoruz birimizin pozitifi hepimizi motive ediyor
İnşallah cnm sabah senden de mükemmel haberler bekliyoruzEvvet öyle tabii kii inşallah kalanlar da güzel haberi sırayla verir yaaa yarın sabah bn de çift çizgi atmak istiyorum hemennn
Kızlar ben kedi sahipleneceğim ama çatı katımız orada duracak kedimiz çok güzel dimi![]()
ebraarrr D Dua ile
soguknevalee