Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bi de hamilelik sürecini birlikte geçiririzzz

Ayy vallah yarin sabahi nasil beklicem ya ajaja umarim dogru sonuc cikar da rahatlariz erken gebelik testi aldircaksin dimi
Evet evet erken gebelik aldırcam kıyamam yaaa valla sorma ben bi de tekim sabaha kadar uyku yok sanırımmmm

Ahahahahaha sen gecede kalkion falan ahaha sen hic uyuyamassin geceden su falan icme 8 saat idrare gutmemis ol yani aksam git sonra gitme hic
Kız ben tekken 3 ten önce uyumuyorum kiiii bi de arada kalkıyorum sonra namaza kalkıyorum sonra eşim arıyo kalkıyorum hahahah benim uyku problemim var evlendikten sonra

Kız ben tekken 3 ten önce uyumuyorum kiiii bi de arada kalkıyorum sonra namaza kalkıyorum sonra eşim arıyo kalkıyorum hahahah benim uyku problemim var evlendikten sonra
Ayyy uyu iiz uyku sistemini bozmussun cok su icmemeye ve uzun sure idrara cikmamaya dikkat et testen önce tam ciksin

Test yapacak olann bazıları pozitif gördü bazıları regl oldum bi biz hala bekliyoruz onu dedim canımm
He ya bende otobüsteyim eve doğru gidiyoruz ama nasıl sancılandım birden sonra geçti şükür yarın test bulsam bende yapcam 🤭

Back
X