- 21 Eylül 2024
- 1.894
- 791
- 38
- 29
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşAllahh gönlünce olur yaAslında bu ay ilk deneme doktor ilişki takvimi verdi ama Ocak ayından beri vitamin takviyesi karı koca kullandık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşAllahh gönlünce olur yaAslında bu ay ilk deneme doktor ilişki takvimi verdi ama Ocak ayından beri vitamin takviyesi karı koca kullandık
Vallah simdi test yapsam negatif ciksa gene icim rahat olmaz taaakii adet gelene kadar gene stres yaparim dewam yani ama bugun test kesin alcamAyy sabırsızlanıyorum yaaaa
Valla benim adet gelecek gibi durmuyor ama belli de olmaz stresten de olabilir yarın görcez en kötü salı akşam kan testi sonucu çıkarVallah simdi test yapsam negatif ciksa gene icim rahat olmaz taaakii adet gelene kadar gene stres yaparim dewam yani ama bugun test kesin alcam
Ben de tam olarak aynı durumdayımm kürtajdan sonra 1 nisanda ilk reglimi oldum bu ay tekrar deniyorum normalde yumurtlamam hep düzenlidir ama kürtajdan sonra dengesi şaştı geç oldu bu ay normalde bat yarın gösteriyor ama yumurtlamaya göre 2 si diye hesaplıyorumKaç gün vardı senin ya ben kürtajdan sonra emin değilim ne zaman olurum ama yumurtlamadan sonra 13 gün oldu bugün yarın 14 olcak 30 martta adet başladı denebilir benim leke leke geliyodu kürtajdan sonra bi Ay kesilmedi ama 1 inde tam söküldü 4 gün sonra tamamen bitti ben de yumurtlamaya göre hesaplıyorum
Ben ilk gününü hesap edemiyorum lekelerden dolayı ama yumurtlama günü hesabıma göre doğru yani ben de ona göre hesaplıyorum yumurtlamadan sonra geçen günü hesap ediyorumBen de tam olarak aynı durumdayımm kürtajdan sonra 1 nisanda ilk reglimi oldum bu ay tekrar deniyorum normalde yumurtlamam hep düzenlidir ama kürtajdan sonra dengesi şaştı geç oldu bu ay normalde bat yarın gösteriyor ama yumurtlamaya göre 2 si diye hesaplıyorum
Bendede adet belirtisi yok iste tek belirti karnimin altinda su varmis gibi birde gaz dolmus karnim sanki 6 aylik hamileyim hahaahhaValla benim adet gelecek gibi durmuyor ama belli de olmaz stresten de olabilir yarın görcez en kötü salı akşam kan testi sonucu çıkar
Benim sol kasığımda bıçak gibi sancılar başladıBendede adet belirtisi yok iste tek belirti karnimin altinda su varmis gibi birde gaz dolmus karnim sanki 6 aylik hamileyim hahaahha
Sanırım güzel haber gelecek bakalım ya umudum iyice yeşerdiBendede adet belirtisi yok iste tek belirti karnimin altinda su varmis gibi birde gaz dolmus karnim sanki 6 aylik hamileyim hahaahha
Nasil yani senin icinmi ixi haber benimmiSanırım güzel haber gelecek bakalım ya umudum iyice yeşerdi
Bakk helee bebek geliorr ahahahBenim sol kasığımda bıçak gibi sancılar başladı
Kendim için dedim kuzu ben öyle hissediyorum sende de var gibi yaaaNasil yani senin icinmi ixi haber benimmi
Ahahahaha ben adetim gelcek bence vallah benim aklimi tek celen sey glgüslerim bi garip ahahahaKendim için dedim kuzu ben öyle hissediyorum sende de var gibi yaaa
Ay inşAllahhhhBakk helee bebek geliorr ahahah
Benim geçen defa göğüslerim 5. Haftadan sonra şilmeye hassaslaşmaya başladı şuan yine hiç bişi yokAhahahaha ben adetim gelcek bence vallah benim aklimi tek celen sey glgüslerim bi garip ahahaha
Ayyyy cok güzel aşkımmm ama sakın kumunu sen değiştirme toxoplazma mı ne diyolar o var kedi dışkısında ve gebelik için cok tehlikeli.Kızlar ben kedi sahipleneceğim ama çatı katımız orada duracak kedimiz çok güzel dimi@ebraarrr D Dua ile
soguknevalee
Kız ben 34-36 giyiyordum sımdı kalça bacaklar kalınlaştı dolgunlaştı 38 oldum o yüzden zayıflıcam belden aşağısı dengesiz benim popo falan cıktıSen zayıfsın yaaa
Dikkat etmezsek gidiyor yaş 30a geldi bende cunku metabolizma yavaşlıyor ciddenKız ben biraz verdim tutmuştu ama şuan aldı başını gitti yaniii
Haha kıyamam ben veremiyorum arkadaş aldıkça alıyorummmmKız ben 34-36 giyiyordum sımdı kalça bacaklar kalınlaştı dolgunlaştı 38 oldum o yüzden zayıflıcam belden aşağısı dengesiz benim popo falan cıktı![]()
Aynen ben de öyle eskiden inişli çıkışlı oluyodu şimdi bi çıkıyo inmiyooDikkat etmezsek gidiyor yaş 30a geldi bende cunku metabolizma yavaşlıyor cidden