Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Vallah simdi test yapsam negatif ciksa gene icim rahat olmaz taaakii adet gelene kadar gene stres yaparim dewam yani ama bugun test kesin alcam
Valla benim adet gelecek gibi durmuyor ama belli de olmaz stresten de olabilir yarın görcez en kötü salı akşam kan testi sonucu çıkar

Kaç gün vardı senin ya ben kürtajdan sonra emin değilim ne zaman olurum ama yumurtlamadan sonra 13 gün oldu bugün yarın 14 olcak 30 martta adet başladı denebilir benim leke leke geliyodu kürtajdan sonra bi Ay kesilmedi ama 1 inde tam söküldü 4 gün sonra tamamen bitti ben de yumurtlamaya göre hesaplıyorum
Ben de tam olarak aynı durumdayımm kürtajdan sonra 1 nisanda ilk reglimi oldum bu ay tekrar deniyorum normalde yumurtlamam hep düzenlidir ama kürtajdan sonra dengesi şaştı geç oldu bu ay normalde bat yarın gösteriyor ama yumurtlamaya göre 2 si diye hesaplıyorum

Ben de tam olarak aynı durumdayımm kürtajdan sonra 1 nisanda ilk reglimi oldum bu ay tekrar deniyorum normalde yumurtlamam hep düzenlidir ama kürtajdan sonra dengesi şaştı geç oldu bu ay normalde bat yarın gösteriyor ama yumurtlamaya göre 2 si diye hesaplıyorum
Ben ilk gününü hesap edemiyorum lekelerden dolayı ama yumurtlama günü hesabıma göre doğru yani ben de ona göre hesaplıyorum yumurtlamadan sonra geçen günü hesap ediyorum

Back
X