Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Biz de bir bucuk yil oldu asagi yukari. Ilk baslarda cok takmadik ama bu aralar bi sorun var midir diye de dusunmuyo degiliz. Gecen ay doktora gittim ultrasonda bi sorun gorunmuyor adetin 3. Gunu gel hormon testi yapalim esin de sperm testi versin dedi. Inositole basladim ve ovulasyon takibi yaotik bu ay.
Hayırlısı olsun inşAllahh ya isteyen herkese nasip olsun

Aşko sabah yap daha cok silik. Gidebiliyorsan direkt kan ver uyku hali vs hep hamilelik 🤩🤩
Yarın sabah hastaneye gidip kan vercem zaten kuzu ne olduğum belli değil teste güvenemedim Yarın gece belli olur nasipse hayırlısı hakkımızdaa

Ya işte bak ıkımızın günler aynı senınkı sılık benımkı bembeyaz negatif bende olsaydınsenın gını en azından sılık cıkardı degılmı
Bilmiyorum kuzu bi kere yalancı pozitif yaşamıştım emin olamıyorum zaten hiç hamilelik belirtim yok regl belirtim de yok

Bilmiyorum kuzu bi kere yalancı pozitif yaşamıştım emin olamıyorum zaten hiç hamilelik belirtim yok regl belirtim de yok
Bende hiç adet belırtısı yok sol kasıgım agrıor arada ayagıma vuruor adet sancısı falan suanlık yok beklerım adetım gelmesse tekrarlarım ama gelır dıe hissedıorum sadece kafamı karıstıra gögüslerım ve idrara cıkmam aüreklı hiç olmamıstı bmyle

Bende hiç adet belırtısı yok sol kasıgım agrıor arada ayagıma vuruor adet sancısı falan suanlık yok beklerım adetım gelmesse tekrarlarım ama gelır dıe hissedıorum sadece kafamı karıstıra gögüslerım ve idrara cıkmam aüreklı hiç olmamıstı bmyle
Hakkımızda hayırlısı yarın kanda netleşir artık yorum yapamadım ben şuan saldığımı hissettim

Kızlar sonucum çıkmış regliden bir gün önce vermiştim 101 çıkmış değer Sağlık ocağındaki hemşire pozitif ama değer düşük kadın doğum doktoru tekrar isteyebilir dedi 25 nisandı reglm zaten yükselmiştir demi
Tebrikler canım aslında gayer iyi bu hemşire ve doktorlar niye böyle konuşuyor ki ya. Benim de adetten 1 gün önce 129 çıktı. Bidaha veremedim çarşamba tekrar vereceğim

Kızlar sonucum çıkmış regliden bir gün önce vermiştim 101 çıkmış değer Sağlık ocağındaki hemşire pozitif ama değer düşük kadın doğum doktoru tekrar isteyebilir dedi 25 nisandı reglm zaten yükselmiştir demi
Ay sen o hemşireye ne bakıyorsun inan biz bunlardan çok biliyoruz kız belki geç döllendi nerden biliyo herkesin değer aynı mı oluyo aynı mı artıyor sence ve çok zeki hemşire daha yep yeni hiç stres yapmaman gereken günlerde seni nasıl böyle evhamlandırabiliyo Allahım ya bazen insan olmak önemli

Ay sen o hemşireye ne bakıyorsun inan biz bunlardan çok biliyoruz kız belki geç döllendi nerden biliyo herkesin değer aynı mı oluyo aynı mı artıyor sence ve çok zeki hemşire daha yep yeni hiç stres yapmaman gereken günlerde seni nasıl böyle evhamlandırabiliyo Allahım ya bazen insan olmak önemli
Belki kötü niyetle söylemedi bilmiyorum ama bir an moralim bozuldu Tabii ki ama doktor çok olumlu çok güzel konuştu sonuçta çok güzel çıktı keseyi de gördük mü Tamamdır artık Rabbim isteyen herkese nasip etsin🙈🥰🥰

Back
X