- 19 Aralık 2024
- 2.388
- 519
- 38
- 25
Ağrın mı vardı baya canımYine yatış yapıldı rahim ağzı 10 mm olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrın mı vardı baya canımYine yatış yapıldı rahim ağzı 10 mm olmuş
Benim daha marta cok varAyyyy şu Kasım ayı bitsin hayırlısı ile de aralığın ortası falan gelebilir![]()
Kasılma coktu yatış yapıldıktan sonra da Sanci başladı aralıksız bı 5 saat sancı çektim ilaçla durdularda şimdi tekrar başladıAğrın mı vardı baya canım
Tam 31 haftalıksınız dimi bebek önden gidiyor muydu kilosu falan nasılKasılma coktu yatış yapıldıktan sonra da Sanci başladı aralıksız bı 5 saat sancı çektim ilaçla durdularda şimdi tekrar başladı
Kızzz vallaha vakit ne kadar hızlı geçiyor bi bilsen ben bile daha dün hamile kalmıştım yeniBenim daha marta cok var![]()
31+4 bebek haftasıyla uyumlu dedi sadece dün 1850 ölçüldü kilosuTam 31 haftalıksınız dimi bebek önden gidiyor muydu kilosu falan nasıl
Benimkiyle aynı kilosu kızz Salı günü ölçüldü maşallah bebeğin kilosu çok iyi hatta önde bile31+4 bebek haftasıyla uyumlu dedi sadece dün 1850 ölçüldü kilosu
Evet evet çok şükür bebiste kilosuda iyi ama sancı devam ederse dogurursun bugün dediBenimkiyle aynı kilosu kızz Salı günü ölçüldü maşallah bebeğin kilosu çok iyi hatta önde bile![]()
Allah’ın izniyle inşallah biraz daha dayanır 1 kaç hafta dahaEvet evet çok şükür bebiste kilosuda iyi ama sancı devam ederse dogurursun bugün dedi
İnşallahAllah’ın izniyle inşallah biraz daha dayanır 1 kaç hafta daha
1 2 hafta dayansa yeter küvez de de fazla kalmaz diye düşünüyorum 1 hafta belki tahminiİnşallah
Orası öyle inşallah hayırlısı olsun1 2 hafta dayansa yeter küvez de de fazla kalmaz diye düşünüyorum 1 hafta belki tahmini
İnşallah canım moralini hiç bozmaOrası öyle inşallah hayırlısı olsun
Ayyy dimi ben bile 21 hafta oldum şaka gibiKızzz vallaha vakit ne kadar hızlı geçiyor bi bilsen ben bile daha dün hamile kalmıştım yeni
Evetttt canım benimmm zaman çok hızlı yaaaAyyy dimi ben bile 21 hafta oldum şaka gibi
Sen nasılsın prenses nasılEvetttt canım benimmm zaman çok hızlı yaaa
Yok kız ne moralimi bozucam ne yapabilirim Allah'tan geliyor ama açıklık büyümüşİnşallah canım moralini hiç bozma![]()
O zaman normal doğum yaparsın kızzzYok kız ne moralimi bozucam ne yapabilirim Allah'tan geliyor ama açıklık büyümüş
İnşallah canım yaaO zaman normal doğum yaparsın kızzz
Aşko naptınnnnn ne durumdasınYok kız ne moralimi bozucam ne yapabilirim Allah'tan geliyor ama açıklık büyümüş