• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ben de anlamadım ama iyiysen sorun yok aşkım bi hastane, bi ev böyle geçcek anlaşılan 🙂🥺
İyiyim çok şükür sancım kesildi ayy evdeyken 34 u görsem şükür edicem hastaneden korkar oldum ellerim kollarım kan alinmaktan damar yolu açılmaktan mosmor hem aşırı sis ödemden hemde normalde de zor bulunuyor belki bı 25 yerden açık belki daha fazladır sayabikdigim bu kdr

İyiyim çok şükür sancım kesildi ayy evdeyken 34 u görsem şükür edicem hastaneden korkar oldum ellerim kollarım kan alinmaktan damar yolu açılmaktan mosmor hem aşırı sis ödemden hemde normalde de zor bulunuyor belki bı 25 yerden açık belki daha fazladır sayabikdigim bu kdr
Ayyyy kıyamammmm yaaaa Allah’ın izniyle görürsün bence🥰🥰 yarın benim de kontrolüm var oyyy

Günaydınnn canım nasılsınnn

Back
X