- 31 Ocak 2025
- 1.504
- 438
- 38
- 21
Eee naptın güzel geçmiştir umarimOyyy oyy az kaldı bende şimdi birazdan gireceğim doktorun yanına![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eee naptın güzel geçmiştir umarimOyyy oyy az kaldı bende şimdi birazdan gireceğim doktorun yanına![]()
O da erken doğum riski yapıyormuş aşkım ondan sordumYok canım idrar yolu enfeksiyonu zaten gebeliğin başından beri var hiç gecmedi
Öyle zaten oda yapıyormuş bende de gebeliğin başından beri var işte ne kdr ilaç kullandiysqm gecmediO da erken doğum riski yapıyormuş aşkım ondan sordum
Bende de var ben de endişeleniyorum bakalım nolcak diyeÖyle zaten oda yapıyormuş bende de gebeliğin başından beri var işte ne kdr ilaç kullandiysqm gecmedi
Ayy çok dikkat et bol bol su içBende de var ben de endişeleniyorum bakalım nolcak diye
Genelde içiyorum da bazı günler az içiyorum hemen zaten bozuluyor dengemAyy çok dikkat et bol bol su iç
Ay aksatma ya ben yazın sıcaklardan daha çok içiyordum daha iyiydim şimdi ister istemez azaldı enfeksiyon çoğalmış yineGenelde içiyorum da bazı günler az içiyorum hemen zaten bozuluyor dengem![]()
Benim az dediğim 2-2buçuk litreAy aksatma ya ben yazın sıcaklardan daha çok içiyordum daha iyiydim şimdi ister istemez azaldı enfeksiyon çoğalmış yine
İyiymiş o zaman vallaBenim az dediğim 2-2buçuk litre![]()
Daha azını içsem mahvolurumİyiymiş o zaman valla
BencedeDaha azını içsem mahvolurum![]()
Genelde içiyorum da bazı günler az içiyorum hemen zaten bozuluyor dengem![]()
Karbonatlı su için bir cay kasıgı tansıyon yoksa. Yaban mersini kızılcık iti gelşyormus bendede vardı arabbim şifa versin. Engel degılmıs gebeliğe bu arafaBencede![]()
Genelde içiyorum da bazı günler az içiyorum hemen zaten bozuluyor dengem![]()
Karbonatlı su için bir cay kasıgı tansıyon yoksa. Yaban mersini kızılcık iyi gelşyormus bendede vardı Rabbim şifa versin.Bencede![]()
Amin inşallah teşekkür ederimKarbonatlı su için bir cay kasıgı tansıyon yoksa. Yaban mersini kızılcık iyi gelşyormus bendede vardı Rabbim şifa versin.
Rica ederim bacımAmin inşallah teşekkür ederim![]()
Teşekkür ederim deneyeceğimKarbonatlı su için bir cay kasıgı tansıyon yoksa. Yaban mersini kızılcık iyi gelşyormus bendede vardı Rabbim şifa versin.
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim deneyeceğim![]()
Evet canım çok şükür güzel geçtiEee naptın güzel geçmiştir umarim
İyi iyi çok şükürEvet canım çok şükür güzel geçti
Ben dün akşam 5 de elendimEvet canım çok şükür güzel geçti