- 2 Temmuz 2022
- 330
- 48
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Ay bnmde bat 18 belirtin var mjMerhaba benım son adet tarihim 16 temmuz. Bat ta 14 15 ağustos. Benım gibi olup test yapan var mı
Regl ağrısı var. Dün test yaptım negatif çıktı. Her an regl olacak gib ağrım var. Uykuluyum bi deAy bnmde bat 18 belirtin var mj
Belki gec dollenme vs olabilir regl gununu bekle canimRegl ağrısı var. Dün test yaptım negatif çıktı. Her an regl olacak gib ağrım var. Uykuluyum bi de
Tamam hiç umudum yok ama bekleyelim bakalımBelki gec dollenme vs olabilir regl gununu bekle canim
Sat 14 se bi sonraki ayın 14 üne kadar gecikmiş olmuyosun bi doktor demişti banaSat 14 Temmuz yani yarın adet olmam gerekiyor 5 den fazla test yaptım malesef negatif
Bekle bakalim belki doğru pozitiflik vermiştir canim allah buyukturTamam hiç umudum yok ama bekleyelim bakalım
Pozitif çıkmadı direk negatif çıktı testBekle bakalim belki doğru pozitiflik vermiştir canim allah buyuktur
Ben karistirdim herhalde cannim gec dollenme vs olabilir belkiPozitif çıkmadı direk negatif çıktı test
Evet forumda çok kişi olunca karışıyoBen karistirdim herhalde cannim gec dollenme vs olabilir belki
Biz seninle konusmustuk zaten canim hatirladim simdi o kadar kisiye yazdim ki valla karistirdim galiba kusura bakma insallah gec dollenme vs dirEvet forumda çok kişi olunca karışıyo. Hayırlısı inşallah
Önemli değil tabi ki. Siz ne durumdasınız şuan bat neBiz seninle konusmustuk zaten canim hatirladim simdi o kadar kisiye yazdim ki valla karistirdim galiba kusura bakma insallah gec dollenme vs dir
Bat 18 iste alti gun kaldi sagda solda kasik agrim var suan daha cok solda seffaf akintim da var regl oncesi mi acabaÖnemli değil tabi ki. Siz ne durumdasınız şuan bat ne
Hafif akıntı var ben regl olacak gibiyim.Bat 18 iste alti gun kaldi sagda solda kasik agrim var suan daha cok solda seffaf akintim da var regl oncesi mi acaba
Benim de 16 Ağustos çok heyecanlıyımMerhaba benım son adet tarihim 16 temmuz. Bat ta 14 15 ağustos. Benım gibi olup test yapan var mı
Hiç test yaptınız mı ve belirti var mıBenim de 16 Ağustos çok heyecanlıyım
Dur bakalim birkacgun daha var diyodunBen de şuan
Hafif akıntı var ben regl olacak gibiyim.
Evet canim belirtilerin nelerBenim de 16 Ağustos çok heyecanlıyım
Göğüs hassasiyeti kasık ve bel ağrısı uyku halsizlik sizinEvet canim belirtilerin neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?