- 28 Mayıs 2025
- 1.051
- 231
- 38
- 25
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Bende kasik batmasi var iki tarafta da gaz sancisi var bel agrisi var halsizlik ama ben bunlari hava sicakligina bagliyorum sen yapsan cikar bence testteGöğüs hassasiyeti kasık ve bel ağrısı uyku halsizlik sizin
Yaptım çıkmadı daha reglime 4 gün varBende kasik batmasi var iki tarafta da gaz sancisi var bel agrisi var halsizlik ama ben bunlari hava sicakligina bagliyorum sen yapsan cikar bence testte
Hadi ya ins cikar regl gununde canim ne zmndir deniyorsunuzYaptım çıkmadı daha reglime 4 gün var
Umarım inşallah 1,5 senelik evliyim uzun süre olmasıHadi ya ins cikar regl gununde canim ne zmndir deniyorsunuz
Olabiliyor canim benim arkadasim 3 sene denedi tam ikisinde de hicbir sorun yoktu daha yeni hamile kaldiUmarım inşallah 1,5 senelik evliyim uzun süre olması
Aynen canım nasip bakalım hayırlısıyla bu aydan baya umutluyum açıkçasıOlabiliyor canim benim arkadasim 3 sene denedi tam ikisinde de hicbir sorun yoktu daha yeni hamile kaldi
Baska bi testle tekrarla istersen paylas bizimle yardimci olalimAynen canım nasip bakalım hayırlısıyla bu aydan baya umutluyum açıkçası
Yarın ilk idrarla yaparım idrar seyreliyor gün içerisindeBaska bi testle tekrarla istersen paylas bizimle yardimci olalim
Az su ic istersen canim yada direk kan ver saglik ocagindanYarın ilk idrarla yaparım idrar seyreliyor gün içerisinde
Günümü bekledikten sonra ertesi gün giderim büyük ihtimalleAz su ic istersen canim yada direk kan ver saglik ocagindan
Nasil istersen canim zaten bisey kalmamisGünümü bekledikten sonra ertesi gün giderim büyük ihtimalle
Sat 14 se bi sonraki ayın 14 üne kadar gecikmiş olmuyosun bi doktor demişti bana
Merhaba benimde sat 30 haziran. Bat 5 agustos test yaptim negatif canimMerhaba benım son adet tarihim 16 temmuz. Bat ta 14 15 ağustos. Benım gibi olup test yapan var mı
Gecikmişssiniz en son ne zaman test yaptınızMerhaba benimde sat 30 haziran. Bat 5 agustos test yaptim negatif canim
Normalde böyle gecikmeler yaşar mısınız. Eğer normalde yaşamıyosanız mutlaka bi test daha yapın. Bi de belirtileriniz var mıEvet 7 gun geciktim gecikmemin 2. Günü test yaptim negatif cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?