- 16 Ekim 2016
- 212
- 84
- 18
- Konu Sahibi vermissenli
-
Canım bat 19 ocak diyecektin galiba
Aynen canım doğru diyosunSat canım son adet tarihi.
Bayan hamile sanırım kalp atimi haftasini merak etmiş ama 9. Haftada bile duyan varmış sanırım 7.9 arası
Bende hamileyim fakat HCG sadece 30 cikti cok az sanirim. Doktor yardimcisi cok az dedi....
canim kimyasal olsa kac günde kanama olurdu bende simdi 7 hafta oldu sanirim gecikeli aradabirde adet olacakmisim gibi agrilarim var bir haftadirGeç döllenmedir korkma.
Kimyasalsa birkaç gün içinde hasta olursun zaten fakat olmazsan bilki sağlıklı bir gebelik.
30 çıkması önemli değil katlanmasi önemli zaten seninki katlanmazsa kanaman söker.
Bende hamileyim fakat HCG sadece 30 cikti cok az sanirim. Doktor yardimcisi cok az dedi....
cok sevinidim canim insallah bendede öyle olur. Peki sen adetin gecikincemi verdin kani ondan öncemi? Sen ondan sonra tekrar tekrar verdinmi kan? Bende doktor baska kan almiyo randevu verdi sadece sanki birsey gözükecekte....Benim de ilk hcg 28'di. Suan 23 haftalik olduk.
cok sevinidim canim insallah bendede öyle olur. Peki sen adetin gecikincemi verdin kani ondan öncemi? Sen ondan sonra tekrar tekrar verdinmi kan? Bende doktor baska kan almiyo randevu verdi sadece sanki birsey gözükecekte....
canim kimyasal olsa kac günde kanama olurdu bende simdi 7 hafta oldu sanirim gecikeli aradabirde adet olacakmisim gibi agrilarim var bir haftadir
Adet sancıları gibi ağrılar gebelik süresince hep yasayacaksin bu normal :)
Canım senin saydığın haftayla döllenme bir olmuyor işte belki geç yumurtladin bilemezsin ki doktora gidince keseyi görürsün bu defa merak etme içini ferah tut
insallah canim görürsem rahatlarim dicem ondan sonrada kalp atacakmi diye baslarim ben kendimi taniyorum :) delirdim iyice halbuki ALLAH neyi nasip ederse o olur! Rabbim herkese saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. Sen hamilemisin yada cocugun varmi?
Insallah canim benim insallah allah hepinizede nasip etsinSen kalbini ferah tut.
Bebesinin keseside oluşur kalbide atar annesi stres yapma.
Henüz hamile Değilim rabbimin bizede nasip etmesini bekliyoruz işte.
Canim. Dün tekrsr bir test yaptigimda ikinci cizgi hayalet cizgi gibi cikti ama negativ sayilir yani anlayacagin hcg düsmüs.... hamilelik yok kimyasal gebelik bence... kananam gelir yakindaSen kalbini ferah tut.
Bebesinin keseside oluşur kalbide atar annesi stres yapma.
Henüz hamile Değilim rabbimin bizede nasip etmesini bekliyoruz işte.
Canim. Dün tekrsr bir test yaptigimda ikinci cizgi hayalet cizgi gibi cikti ama negativ sayilir yani anlayacagin hcg düsmüs.... hamilelik yok kimyasal gebelik bence... kananam gelir yakinda
Silik cikti demedim dünkü test hic cikmadi diyorum! Basta silik cikan cizgi gittikce hcg deger artrigi icin koyulasir mantikli olarak! Oda olmadi ve doktorda zaten 30 cok düsük dedi! Hamileyim diye sevindim millete dedim de ne oldu rezil oldum iste! Bosu bosuna hamileyim diye ortadami gezecektim daha tam emin olmadan hcg degerin cikip cikmayayscagini? Iyi iyice inaniyim yanimdaki insanlarida iyice sevindiriyim sonrada olmadi ya mi diyim? Insan böyle daha cok üzülür! Bilmem anlatabildimmi! Ayrica olup olmamasi benim elimde degil allahin elinde o isterse istersem büyük kaza geciriyim yine olur ok? Ben dereyi görmeden pacalari sivayan biri degilim!Sen zaten 4.5 gündür takip ediyorum okadar karamsarsin ki evrene negatif enerjiyi kendin yolluyosun resmen.
Tamam bir insan endiselenir anlarim ama sen resmen felaketi cagiriyosun üzerine.
Testte silik çıktı diye hcg düştü diyemezsin orası hiç belli olmaz belkide o test o sekilde gosteriyordun nerden biliyosun ?
Burda 8 haftalık hamile bi bayan vardı hcg testi silik pozitifti simdi onunda mi düştü? Yoo gayette sağlıklı.
Silik cikti demedim dünkü test hic cikmadi diyorum! Basta silik cikan cizgi gittikce hcg deger artrigi icin koyulasir mantikli olarak! Oda olmadi ve doktorda zaten 30 cok düsük dedi! Hamileyim diye sevindim millete dedim de ne oldu rezil oldum iste! Bosu bosuna hamileyim diye ortadami gezecektim daha tam emin olmadan hcg degerin cikip cikmayayscagini? Iyi iyice inaniyim yanimdaki insanlarida iyice sevindiriyim sonrada olmadi ya mi diyim? Insan böyle daha cok üzülür! Bilmem anlatabildimmi! Ayrica olup olmamasi benim elimde degil allahin elinde o isterse istersem büyük kaza geciriyim yine olur ok? Ben dereyi görmeden pacalari sivayan biri degilim!
Seninle burada tartisacsk degilim biraz saygili olmaya davet ediyorum seni. Saygi duyarsan sevinirimTest çizgisi hic cikmadi demediniz hayalet cizgi var dediniz açıp mesaji tekrar okuyun bence bu kadar tepki vereceginize.
Hayalet cizgi pozitif kabul edilir bilmiyorsaniz öğrenin.
Senin almanyada yaşayıp sürekli beta hcg yaptiramaman benim suçum değil !
Ama elindeki kaset test ile kendini yipratmaman gerektiğini onlarin herzaman gerçeği yansitmaman gerektiğini anlatmis olmaya çalışmam gerçekten benim suçum.
Şimdi yiyebilirsin kendini.
Önce diyosun ki tüm aileme anlattım hamileyim dedim şimdi rezil oldum
Sonra diyosun ki herkese anlatip rezilmi olacaktim ? Kendinizle bu kadar celismeyin zira kime neyi anlatacaginiz inan umrumda değil. Ve ayrıca regl kanamasi başlamadan yada hcg degerinizi kontrol ettirmeden kimyasal gebelik yaşıyorum cooooook komik.
hcg degeri burada dk basi kan alip ortaya cikmiyo malesef türkiyedeki gibi yüz kere dedm burasi yurtdisi olmuyo burda öyle diye hala anlamiyormusunuz??? Ben ne yapayim kendi kanimi kendimmi alayim?Test çizgisi hic cikmadi demediniz hayalet cizgi var dediniz açıp mesaji tekrar okuyun bence bu kadar tepki vereceginize.
Hayalet cizgi pozitif kabul edilir bilmiyorsaniz öğrenin.
Senin almanyada yaşayıp sürekli beta hcg yaptiramaman benim suçum değil !
Ama elindeki kaset test ile kendini yipratmaman gerektiğini onlarin herzaman gerçeği yansitmaman gerektiğini anlatmis olmaya çalışmam gerçekten benim suçum.
Şimdi yiyebilirsin kendini.
Önce diyosun ki tüm aileme anlattım hamileyim dedim şimdi rezil oldum
Sonra diyosun ki herkese anlatip rezilmi olacaktim ? Kendinizle bu kadar celismeyin zira kime neyi anlatacaginiz inan umrumda değil. Ve ayrıca regl kanamasi başlamadan yada hcg degerinizi kontrol ettirmeden kimyasal gebelik yaşıyorum cooooook komik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?