sat 19 ocak olup hamile olan var mi?

Birdaha cevap vermezsen sevinirim! Isim gücüm yok burda mahalle kavgasi yapacak degilim seviyemi asar

Hatanı yüzüne vurunca saygısız olan ben oluyorum ilginc.
Ben mahalle kavgası nedir bilmem ama sen iyi biliyor gibisin....

Diğer topikdede insanları çileden cikartmissin :) ben yine gayet nazik ve kibarim bak.

Gerçekten inşallah hamileliğin sorunsuz devam ediyordurda saçma sapan endiselerinden kurtulursun KK olarak bizde rahatlariz.
Hamilesin diye kalbini kırmak istemiyorum git güzel arkadaşım.

Asıl sen git! Terbıyesız seni şimdi şikayet ediyorum adminlere! Benimle dogru konus tahrik etme insani anladınmı?

Ne diyeceksin admine ?
Ben 100lerce mesaj attim birçok topik açtım hcg degerim 30du ve gunnes1927 rumuzundaki şahıs benim sakin olmamı kaset test ile kimyasali anlamayacagimi, bilgilendirdi.
Bende onu çelişkili mesajlarimla sinirlendirdim mi diceksin eveeet beni şikayet edebilirsin ama bir hatam olduğunu hiiic sanmıyorum ve seni uyarıyorum birdaha bana saygısız, terbiyesiz gibi cümleler kurarsan seninle bu şekilde anlasamayip hakaretten olayı yargıya taşırım.
Kimin tahrik ettiği ortada sen benim terbiyemi, saygımı sorgulayacak son kişi bile olamazsın bir hukukçu olarak seni uyarıyorum.

Bu topikte hcg testinin hayalet cizgi olduğunu, diğerinde ise hic cizgi yok diyerek insanlarla dalga geçtiğini tutarsız beyanlar verdiğini de beni şikayet ederken bildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…