:)) nasıl umut doldum şunları okuyunca anlatamam çok tşk ederim. erken olduğunun kanısına vardım artık içim az da olsa rahatladı. sadece özeldeki doktorun bana erken olduğunu söylemesi yerine neden pat diye ya dış gebelik yada boş gebelik dediğini anlamıyorum içime kurt düşüren o. değerimin yüksek olduğunu ve bu değerde bebeği görmesi gerektiğini yineleyip durdu. cumaya az kaldı. kolumu bile kaldırmıyorum bişi olmasın eğer varsa diye. napalım allahın verdiği de imtihan vermediği de.
sat 22 mart 2013. 29 nisanda idrar testinde pozitifti. akşam özel hastanede muayene oldum. gebelik kesesi mevcut. fakat içinde şu an için bişi gözükmüyomuş ultarasonda bakıldı.kan testinde beta hcg 14010 çıktı. erkek: <2,0 negatif:<5.3 gibi şeyler vardı. doktor devlet hastanesinde bir doktorun daha görmesini istedi. apar topar samatyaya acile gittik. orda bakan doktorda gebelik kesesi olduğunu ve bekleyebileceğimizi, izlememiz gerektiğini söyledi. cumaya randevu aldım yeniden. şimdi hamile miyim değil miyim cumaya kadar nasıl gecicekherhangi bi kanamam da olmadı. daha erken diyip durdu samatyadakide. var mı böyle bişi yaşayan
merhaba tatlım stresten bunları yaşıyor olabilirsin birde sana benden tavsiye biraz sabret ve eğer hamile kalırsan düşük tehlikesi falan varsa vajinal ultrasona girme... eğer bebişin olsaydı vajinal ultrasonda çıkardı . stres yapma akışına bırak canım.. geçmiş olsunArkadaşlar, 30 Nisan'da adet olmam gerekiyordu. 28 günde bir olan adet düzenim, ilk defa 9 gün gecikti. Gecikmenin dördüncü günü kanda test yaptırmıstım, değer söylemediler, negatif olduğunu öğrendim. Sonrasında karnımda bir şişlik oluştu, sık idrar çıkma, ağızda metalik tat, mide bulantısı gibi belirtileri yaşadım. Gecikmenin 9.günü yani bugün doktora gittim. Vajinal ultrasonla bakti, tam o sırada çok ilginç kahverengi lekelenmem oldu. Doktorum adetimin başladığını söyledi, gebelik kesesini göremediği için gebe olmadığımı söyledi, ultrasonu gösterdi. Eve geldim ve adet kanamasına dönüşeceğini düşündüğüm kahverengi lekelenme kesildi.
Burada, gebelik kesesinin sonradan da görülebileceğini, kahverengi lekenlenmenin olabileceğini okudum. Lütfen yardım edin, düşünmekten çok yoruldum. Adetim kesildi, bugünkü kanama implantasyon kanaması olabilir mi? Vajinal ultrasonda görülmese de kese daha sonra görülebilir mi?
cevaplarınız için teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?