sat 22 mart, beta hcg 14010, kese var fakat bebek yok galiba :(

zeynopd

Guru
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2012
184
43
298
sat 22 mart 2013. 29 nisanda idrar testinde pozitifti. akşam özel hastanede muayene oldum. gebelik kesesi mevcut. fakat içinde şu an için bişi gözükmüyomuş ultarasonda bakıldı.kan testinde beta hcg 14010 çıktı. erkek: <2,0 negatif:<5.3 gibi şeyler vardı. doktor devlet hastanesinde bir doktorun daha görmesini istedi. apar topar samatyaya acile gittik. orda bakan doktorda gebelik kesesi olduğunu ve bekleyebileceğimizi, izlememiz gerektiğini söyledi. cumaya randevu aldım yeniden. şimdi hamile miyim değil miyim cumaya kadar nasıl gecicek herhangi bi kanamam da olmadı. daha erken diyip durdu samatyadakide. var mı böyle bişi yaşayan

Sat a göre 5 haftalıktım sadece kese vardı 8 haftalıkken gittiğimde kese hem bebiş vardı daha erken tabi

canım belki erken olduğu için görünmemiştir zaman geçince görünür diye düşünüyorum inşAllah hayırlı haberleri alırsın canım çünkü 15000lü bişey olmadan grünmüyo demişlerdi bana da ben o yüzden geç gitmiştim dra

benimde sat 7 mart aynı sorun bende de var geçen hafta doktora gittim vajinal ultrasonla bakıldı kese normal yolk sac oluşmuş dedi. doktor bu gibi durumlar olabiliyo dedi. yolk sac olmasaydı boş gebelik derdim dedi. şimdi cumaya kadar bekliyecem orda çıkmassa birde özele gitmeyi düşünüyorum. bi umut bundan öncekini kaybettim bunda acele etmiycem. doktor sağlıksızsa zaten kanamayla atar dedi.beklemekten ve rabbime dua etmekten başka elden birşey gelmiyor. inşallah evlatlarımızı bize bağışlar sağlıklı bir şekilde.

Canim korkma bende 5 haftalikken sadece kese vardi hatta ondan önce adetim gecmeden önce kese bile yoktu Ama test pozitif cikmisti , adetim 1 hafta gectikten sonra tekrar gittim sadece kese vardi doktor normal dedi ondan 2-3 hafta sonra tekrar gittim bebisimi gördüm hayirlisiyla :)) korkma yani tamammi canim

daha dur yaaa, benim de 23 mart. ben de daha sadece minicik bi kese gördüm bebeğin şu an yaklaşık 2mm nasıl görünsün

:)) nasıl umut doldum şunları okuyunca anlatamam çok tşk ederim. erken olduğunun kanısına vardım artık içim az da olsa rahatladı. sadece özeldeki doktorun bana erken olduğunu söylemesi yerine neden pat diye ya dış gebelik yada boş gebelik dediğini anlamıyorum içime kurt düşüren o. değerimin yüksek olduğunu ve bu değerde bebeği görmesi gerektiğini yineleyip durdu. cumaya az kaldı. kolumu bile kaldırmıyorum bişi olmasın eğer varsa diye. napalım allahın verdiği de imtihan vermediği de.

hiç üzme kendni bende cumayı nasıl bekliyorum bilmiyorum yine aynı şeyleri yaşıyacam diye. rabbim izin ver,yorsa her türlü oluyor bunu sakın unutma. bir gün sonra neler olcağını kimse bilmiyor :) inşallah ikimizde bebeklerimizi görüp kalp atışlarını dinleriz.

Cnm karindan kese adet bi hafta gevince kalp atisida 2 hafta gecince goruluyo su an hetsey olmasi gerektigi gibi tatlim

canım benimde 6 haftalıkta görülmedi hayatımın en zor haftasıydı. dr bir hafta sonra kesin gel dedi.gittik gördük üzme kendini normal bir durum bu hem seninki daha da erkenmiş

gittik bugun doktora. ilk iki doktor yine göremedi ve yine dış gebelikten şüphe etti. sonra aciline gönderdiler. sanırım ordaki ultrason makınası daha yeni ve farklıydı. orda da iki doktor vardı fetal port. gözlemlediklerini söylediler :) yanii pıtırcığım bendeeeee :) 3,8 mm idi boyu. kalın bir nokta gibi. dış gebelik değil dedi. kalp atışını duymadık tabi erken olduğundan. pazartesi gel dedi doktor. ama samatyanın polikliniğindeki ultrasonlar eski. o yuzden bir hafta geçsin öyle gidicem. tam bi meydana gelsin. allahım aynı durumda olan herkese o anı yaşatsın. desteğiniz için çok tşk ederimm

Arkadaşlar, 30 Nisan'da adet olmam gerekiyordu. 28 günde bir olan adet düzenim, ilk defa 9 gün gecikti. Gecikmenin dördüncü günü kanda test yaptırmıstım, değer söylemediler, negatif olduğunu öğrendim. Sonrasında karnımda bir şişlik oluştu, sık idrar çıkma, ağızda metalik tat, mide bulantısı gibi belirtileri yaşadım. Gecikmenin 9.günü yani bugün doktora gittim. Vajinal ultrasonla bakti, tam o sırada çok ilginç kahverengi lekelenmem oldu. Doktorum adetimin başladığını söyledi, gebelik kesesini göremediği için gebe olmadığımı söyledi, ultrasonu gösterdi. Eve geldim ve adet kanamasına dönüşeceğini düşündüğüm kahverengi lekelenme kesildi.

Burada, gebelik kesesinin sonradan da görülebileceğini, kahverengi lekenlenmenin olabileceğini okudum. Lütfen yardım edin, düşünmekten çok yoruldum. Adetim kesildi, bugünkü kanama implantasyon kanaması olabilir mi? Vajinal ultrasonda görülmese de kese daha sonra görülebilir mi?

cevaplarınız için teşekkür ederim...

merhaba tatlım stresten bunları yaşıyor olabilirsin birde sana benden tavsiye biraz sabret ve eğer hamile kalırsan düşük tehlikesi falan varsa vajinal ultrasona girme... eğer bebişin olsaydı vajinal ultrasonda çıkardı . stres yapma akışına bırak canım.. geçmiş olsun

dün doktor kontrolümüze gittik. bebişimin kalbi atmaya başlamışşş :) doktor mide bulantılarım için emadur verdi, folibiol bide folik asit için. şu an için 15 günde bir gidicem kontrole. 6 haftalık dedi. son adetten 1 hafta sonra hamile kalınmış gibi hesaplıyolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…