Aa neredeyse aynıyız..gördünmü bebişini peki? ne zaman kontrolün?Benim sat 22 şubat 7+2 olduk :)
Pazartesi günü gördüm hersey gayet iyi cok sükür valla ben ilk keseyi ve bebeği görmek için devlet hastanesine gittim doktor cok iyi ama gebelik takibi ve doğum yapmıo bu yüzden başka biryer araştırıyorum bi sıkıntı olmassa 5 hafta sonra ikili tarama yaptır dedi öyleAa neredeyse aynıyız..gördünmü bebişini peki? ne zaman kontrolün?
Sorma teyzesi krakerden içim kalktıhay maşallahhh, sen anlattıkça nası heyecan yaptım..ne güsel ya, Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..
Benim de 2 hafta önce kese göründü, geçen haftasonu kesenin gelişmesine baktı, gayet güzel büyümüş 5+5 görünüyor dedi..Yarında bebişi ve kalp atışını görmeyi umuyorum işte, innnşAllaaahh.. Yarından sonra artık boş gebelik ihtimali de ortadan kalkacağı için ilk stresli süreci atlatmış olucam nasipse..
Bulantım olmazmı, hem de 7/24.. İlk hamileliğimde hiç olmamıştı, yine öyle olacak sandım ama bu seferki çok fena..
İş yerimde sürekli bulantı bastırmak için ceviz,fıdık,kraker vs yiyip duruyorum..Bide çok uyku bastırıyor..Bu iki sendromu saymazsak iyi gibiyim :) Senin de baya uzun sürmüş bulantılar yahu, 4,5 ay dile kolay..
ayyyy dürtmeye de başladı demek, şahaneee..tütütütütü maşallah kızımaa..darısı başıma inşallahh
hangi şehirdesin? ben de baştan doktor konusunda çok kararsız kalmıştım ama şimdi başladım birine..çok da memnunum..inşallah sen de iyi bir doktora denk gelirsin de, takibin de sorunsuzca geçer..Pazartesi günü gördüm hersey gayet iyi cok sükür valla ben ilk keseyi ve bebeği görmek için devlet hastanesine gittim doktor cok iyi ama gebelik takibi ve doğum yapmıo bu yüzden başka biryer araştırıyorum bi sıkıntı olmassa 5 hafta sonra ikili tarama yaptır dedi öyle
Ankaradayım inşallah en zoru bu doktor işihangi şehirdesin? ben de baştan doktor konusunda çok kararsız kalmıştım ama şimdi başladım birine..çok da memnunum..inşallah sen de iyi bir doktora denk gelirsin de, takibin de sorunsuzca geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?