Benim bugün tam 8.haftam doldu iki hafta önce bebeği gördük ve kalp atışını duyduk çok şükür.
kizlaaarr simdi gördûm kalp atışlarını.o kadar mutlu oldum ki anlatam..darısı başlarınıza insallah..sat tarihime gore 7+1 günlük bugun, ultrasonda da 7+0 cikti..hersey yolunda sukurler olsun..kan ve idrar aldiar, onun sonuclarini bekliyorum simdi..
Gözün aydın canım dua et bize de Allah nasip etsin ptesi bende gidicem inş 7+2 yim bugün
kızlar merhaba bende sat 25 şubat tarihler çok yakın bende heyecanla forumları geziyorum bu tarihlerde kalp atışını duyan var mı diye 10 nisan da kesemizi gördük çok şükür haftaya pazartesi kalp atışı için çağırdı doktorum ama çok korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende 2 senedir bekliyorum bebeğimi :)
huhuuuuu haberler nasıl?Gözün aydın canım dua et bize de Allah nasip etsin ptesi bende gidicem inş 7+2 yim bugün
Arkadaşım ben gördüm cumartesi günü, çok netti..merak etme, seninki de görünür Allahın izniyle..iyiyi düşün her zaman, içini ferah tut..
benim sat 22 şubat bugün tam 8 haftalık olduk, mide bulantısına devam
inşallah canım tek temennim kalp atışını duymak 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim yapmadığım denemediğim tedavi kalmadı bu ay mucize oldu rabbim bana da her isteyene nasip eder inşallah benim değerlerim çok düşükken öğrendim o yüzden korkum var senin nasıldı değerler canım belirtilerin var mı ?
ben değerlerime pek baktırmadım..1 kere kan değeri ölçtürdüm, 281 çıkmıştı ilk öyle öğrendim..sonra bir süre daha bekledim öyle gittim doktora..şuan 7+5 günlüküm..bulantım ilk gebeliğimde hiç olmamıştı bu seferkinde çok fazla var..yani bu tamemen değişken birşey, hiç kafana takma acaba diye..
huhuuuuu haberler nasıl?
kalp atışını ben 7+0 da duydum..pazartesiyi sen zor edeceksin, bence devlet hastanesinde herhangi bir doktora git buarada..en azından kafan rahatlasın biranevvel
ben 5+1 de keseyi gördüm 6+5 di doktor kalp atışını gördü ama malesef devlet hastanesiydi ve doktor gebelik takibi yapmıyordu eski bir ultrason cihazı vardı kalp atışının sesini duyamamıştım, dün işte 8 haftalıkken artık dokotru değiştirdim ve artık gideceğim doktora gittim ve duydum kalp atışını çok şükür :)))kalp atışını ne zaman duymuştun canım
ben 5+1 de keseyi gördüm 6+5 di doktor kalp atışını gördü ama malesef devlet hastanesiydi ve doktor gebelik takibi yapmıyordu eski bir ultrason cihazı vardı kalp atışının sesini duyamamıştım, dün işte 8 haftalıkken artık dokotru değiştirdim ve artık gideceğim doktora gittim ve duydum kalp atışını çok şükür :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?