sat 24 şubat ve civarı hamileler topiğime buyrun :)

kizlaaarr simdi gördûm kalp atışlarını.o kadar mutlu oldum ki anlatam..darısı başlarınıza insallah..sat tarihime gore 7+1 günlük bugun, ultrasonda da 7+0 cikti..hersey yolunda sukurler olsun..kan ve idrar aldiar, onun sonuclarini bekliyorum simdi..

Gözün aydın canım dua et bize de Allah nasip etsin ptesi bende gidicem inş 7+2 yim bugün

kızlar merhaba bende sat 25 şubat tarihler çok yakın bende heyecanla forumları geziyorum bu tarihlerde kalp atışını duyan var mı diye 10 nisan da kesemizi gördük çok şükür haftaya pazartesi kalp atışı için çağırdı doktorum ama çok korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun bende 2 senedir bekliyorum bebeğimi :)

Arkadaşım ben gördüm cumartesi günü, çok netti..merak etme, seninki de görünür Allahın izniyle..iyiyi düşün her zaman, içini ferah tut..

Arkadaşım ben gördüm cumartesi günü, çok netti..merak etme, seninki de görünür Allahın izniyle..iyiyi düşün her zaman, içini ferah tut..

inşallah canım tek temennim kalp atışını duymak 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim yapmadığım denemediğim tedavi kalmadı bu ay mucize oldu rabbim bana da her isteyene nasip eder inşallah benim değerlerim çok düşükken öğrendim o yüzden korkum var senin nasıldı değerler canım belirtilerin var mı ?

ANNELER NASILSINIZ HER ŞEY YOLUNDA MI MİDE BULANTILARI İLE ARANIZ NASIL

benim sat 22 şubat bugün tam 8 haftalık olduk, mide bulantısına devam

benim sat 22 şubat bugün tam 8 haftalık olduk, mide bulantısına devam

Ya benim hiç bulanmıyor korkuyorum boş gebelik diye yazılar okuyorum kalp atışını duysam belki rahatlarım ama gelmek bilmiyor pazartesi günü

kalp atışını ben 7+0 da duydum..pazartesiyi sen zor edeceksin, bence devlet hastanesinde herhangi bir doktora git buarada..en azından kafan rahatlasın biranevvel

ben değerlerime pek baktırmadım..1 kere kan değeri ölçtürdüm, 281 çıkmıştı ilk öyle öğrendim..sonra bir süre daha bekledim öyle gittim doktora..şuan 7+5 günlüküm..bulantım ilk gebeliğimde hiç olmamıştı bu seferkinde çok fazla var..yani bu tamemen değişken birşey, hiç kafana takma acaba diye..

inşallah canım ben hem çok ümitliyim hem çok tedirgin rabbim nasip etsin inşallah ya allahım kimseye evlatla sınamasın :)

kalp atışını ben 7+0 da duydum..pazartesiyi sen zor edeceksin, bence devlet hastanesinde herhangi bir doktora git buarada..en azından kafan rahatlasın biranevvel

ya aklıma geldi ama devlet hastanesi insanı korkutuyor o yüzden beklemek zorundayım ne kaldı ki pazartesiye

kalp atışını ne zaman duymuştun canım
ben 5+1 de keseyi gördüm 6+5 di doktor kalp atışını gördü ama malesef devlet hastanesiydi ve doktor gebelik takibi yapmıyordu eski bir ultrason cihazı vardı kalp atışının sesini duyamamıştım, dün işte 8 haftalıkken artık dokotru değiştirdim ve artık gideceğim doktora gittim ve duydum kalp atışını çok şükür :)))

canım bende pzt 8+2 olucam inşallah duyarız bakalım genelde herkes duymuş kötü yorum pek denk gelmedi rabbim bana da nasip etsin inşalllah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…