canım bence üzme kendini benim ikizlerimin de arasında 1 1buçuk hafta fark oluyodu..sonuçta usg her zaman doğru sonuçları göstermiyo..gelişim farklılıkları olabiliyo..yani usg ile normal tarihler her zman birbirini tutmuyo..mesela kilosu doğduğunda usg de görünenle farklı çıkıyo..canını sıkma bebeğini düşün ona kavuşacağın anı düşün sen olumlu düşünki olumlu olsun herşey..rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin inşallah..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılanlardanım bende suan 12 haftalık gebeyim ama sat göre 15 haftalık olmasıgerekiyo bi sorun olurmu sat ile uyuşmaması:26:
umarım bos değildirgebeliğin cnm doktor sorun yok dedi ama benim endişem şu 4yıllık evliyim 2 buçuk yıl yumurta çatlamama tedavisi gordum sonuç hep olumsuz aynı zaman adet duzensizliği tek çizgi görmekten bıkmıştşm artık ve tedaviyi bırakalı 1 yılı geçti ve kendiliğinden hamile kaldım hala inanamıyorum ondan herseye endişe yapıyorum
senin adina sevindim.doktorum zaten 10gun beklicez bi ultrason daha lazim bise soylemek icin dedi suan gebelik kesesi gorunuyor gelisimini beklicez dedi. ama o beni cok sever bebegimin kalbinin atmadigini bana soleyemedi beni hastaneye yolladi ordaki doktora soyletti, simdi yine korkuyorum soyleyemiyor acik acik diye. kizimda bu haftada ben kalp atisini duydugum icin o umutla gittim minik bi kese ici bos gorunce yikildim bi an.. beklemekten baska care yok zaten. haftaya cuma 7+0 yani 8.haftaya giriyor olacagim. ya kürtaj masasi ya iyi haber...
aman hele sen hic stres yapma.. okdr cok ornek varki senin gibi.. mesela en yakin arkadasim 3yil ugrasti en son tup bebege karar verdiler oay hamile kaldi eylulde doguracak.. digeri esimin kuzeni yaklasik 4yildir deniyolar gitmedikleri dr kalmadi,pazartesi tüpleri icin ameliyata girecekti pazar gunu test yapti hamile:) suan 16. haftasinda.. ben kendimden cok seviniyorum sizin gibi yillarca beklemislere.benim hic olmasada artik allah bana bi kiz evladi nasip etti sukurler olsun.
ii düşün ii olsun cnm benim adet düzensizliği olduğu için 8+2de öğrendim gebeliğimi hayırlara yor olurmu
saol cnm allah senin yuzunude guldurucek insallah iiye yor allah bağışlasın kız evladın var yıllarca bekleyen cok benim gibi
iste adet duzensizligim olsa bahanem olucakti oda yok. ben daha gunum gelmeden anladim hamile oldugumu. gec yumurtlamada olamaz oldugu gunu biliyorum oyuzden korkuyorumya.. alan allah veren allah ben sadece benim gibi durumda olanlarin akibetini merak ettiiigim icin actim bu konuyu..
amin canim. sende saglikla al melegini kucagina ins!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?