senin adina sevindim bende öyle bir umut bekliyorum iste..
merhaba bende başlığı görünce yazmadan geçemedim.benim sat 8 mayıs,ve adetlerim düzenlidir.ama ben 30-32 günde adet olurum.28 günde değil.haziranın 13 ünde vajinal ultrasonla gebelik kesinleşti.ama kesem küçük göründü.4 hafta 6 günlük olması gerekirken taş çatlasın 3 haftalık dedi doktorum.bu pazartesi 2.rendeum var.herşey ozaman netleşicek.benim bu ilk hamileliğim ve okadar tedirginim ki,iyi -kötü her sonuca kendimi şimdide hazırladım.pazartesi gelmek bilmiyor.geç döllenme olabilmesi için adet düzensizliğim de yok.inşallah kötü bi cevap duymam.
gelişmeleri bildirirm..inşallah senin de duyacağun cevap çok iui olur canım..
merhabalar benimde sat 8 mayıs usg ye göre 5 gün geriden gözüküyor. dr bir yorum yapmadı. eşimle en son birlikte olduğumuz günden hesap ediyorum bu kadar geri olması imkansız gibi görünüyor. kalp atışlarını gördüm ama 2 tane gebelik kaybım var korkuyorum gene de.
canım benimde sat 8 mayıs.dün ultrasonda kalp atışlarını gördük çok şükür.sata göre dün tam 8 haftalık olması lazımdı benimki ise tam 7 haftalık göründü.ama doktorum hiç sorun etmedi.gelişmesi nde bi anormallik görmedi.yumurtlaman ve döllenme geç olmuş dedi.sat ı da 8 değil 15 olarak kaydetti.bundan sonraki kontrolleri o taRİHE GÖRE değerlendiricek.1 ay sonra gelin dedi.bende çok tedirgindim ama şuan içim rahatlamış durumda.inşallah hep böyle devam eder.seninkindede bi sorun çıkmaz inşallah canım.içini ferah tut.
canım benimde sat 8 mayıs.dün ultrasonda kalp atışlarını gördük çok şükür.sata göre dün tam 8 haftalık olması lazımdı benimki ise tam 7 haftalık göründü.ama doktorum hiç sorun etmedi.gelişmesi nde bi anormallik görmedi.yumurtlaman ve döllenme geç olmuş dedi.sat ı da 8 değil 15 olarak kaydetti.bundan sonraki kontrolleri o taRİHE GÖRE değerlendiricek.1 ay sonra gelin dedi.bende çok tedirgindim ama şuan içim rahatlamış durumda.inşallah hep böyle devam eder.seninkindede bi sorun çıkmaz inşallah canım.içini ferah tut.
hepimizin sat 8 mayıs galiba :)
merhaba, araniza bugun katildim :)
ben 8,5 haftalik hamileyim.. ilk tup bebek denemem ve oldu..
gebeligimin 6. haftasinda ilk kalp atislarina vajinal ultrason ile bakildiginda normalinden daha yavas atiyordu. 1 m dgorunuyordu. bu hafta tekrar bakilicak. umarim kalp atislari duzene girmistir. ve gelisimi duzelir..(( cok uzuluyorum. Allah izin verir insallah..
Arkadaşlar geç yumurtlama diye bir şey var tabi ki. SAT ile uyumsuzlk çok önemli değil. Önemli olan meleğin ultrasonda görünme zamanı kalbinin atım zamanı ve boyunun hangi haftaya uygun olduğu.
Bakın benimki de normal adet günüme çok çok yakın bir zaman döllenmiş. SAT a göre 6 haftalık çıkıyordu ama ortada bebek yoktu, dış gebelik olabilir diye hemen iğne vurup düşürmek istediler kiiiiii ben bu meleğe 4 tüp bebek denemesinden sonra mucize olarak normal yolla kavuştum. Hemen başka dr.a gittik, tam 4 adet dr gezdik ve bebek o süre içinde büyüdü ve görünmeye başladı :))) Ani karar vermeyin, güvendiğiniz deneyimli başka doktorlara da gidin. Biz şimdi 14 üncü haftamızı gidiyoruz. Ne yazık ki ben bronşit oldum, bana dualarınızı eksik etmeyin, dünya kadar antibiyotik yedim
Hala ordamısınız çok yıl geçmiş ama aynı durumdayım paylaşmak istiyorum ordaysanızcanım benimde sat 8 mayıs.dün ultrasonda kalp atışlarını gördük çok şükür.sata göre dün tam 8 haftalık olması lazımdı benimki ise tam 7 haftalık göründü.ama doktorum hiç sorun etmedi.gelişmesi nde bi anormallik görmedi.yumurtlaman ve döllenme geç olmuş dedi.sat ı da 8 değil 15 olarak kaydetti.bundan sonraki kontrolleri o taRİHE GÖRE değerlendiricek.1 ay sonra gelin dedi.bende çok tedirgindim ama şuan içim rahatlamış durumda.inşallah hep böyle devam eder.seninkindede bi sorun çıkmaz inşallah canım.içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?