leylmira Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 8 Aralık 2013 7.189 17.796 298 34 23 Temmuz 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi arzu-ela #21 Benimde sat 25 mayis ama dr dun 6+4 dedi normalde 8. Hafta olmasi gerekmiyormu ne demek bu kafam karisti
Benimde sat 25 mayis ama dr dun 6+4 dedi normalde 8. Hafta olmasi gerekmiyormu ne demek bu kafam karisti
C Cekummm Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Eylül 2016 425 165 103 39 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi arzu-ela #22 izz .!.: Benim de 2 hafta geriden geliyor.. başından beri geriden devam ediyor. bence kafaya takıcak bi durum değil. hatta hiç üzerinde bile durmadım. Genişletmek için tıkla... Iyi aksamlar,forumlari karıştirirken yazinizi gordüm ,bende suan ayni durumdayim ve tedirginim,sizin cok uzun zaman olmus ama goruyorsaniz cevaplarmisinz,daha sonra problem oldumu bebeginiz dogdumu.insallah hersy yolundadir
izz .!.: Benim de 2 hafta geriden geliyor.. başından beri geriden devam ediyor. bence kafaya takıcak bi durum değil. hatta hiç üzerinde bile durmadım. Genişletmek için tıkla... Iyi aksamlar,forumlari karıştirirken yazinizi gordüm ,bende suan ayni durumdayim ve tedirginim,sizin cok uzun zaman olmus ama goruyorsaniz cevaplarmisinz,daha sonra problem oldumu bebeginiz dogdumu.insallah hersy yolundadir