SAT ve USG uyumsuzlugu ve Tahmini Dogum Tarihi

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
Doktor Bey, ydisinda oldugum ve kadin dogum uzmani da burada bakmadigi icin pek bilgim yok yardimci olursaniz sevinirim. Normal yumurtlayan biriyim ama kullandigim ilac yuzunde hamile kaldigim ay 30. gun yumurtladim boylece SAT a gore 20 hafta iken USGye gore 18 olacagim. Bu durumda SAT a gore 19 Ekim dogum tarihi iken USG de 2 kasim yaziyor hangisi baz aliniyor? Ben yumurtlama tarihimi de tam biliyorum.
SAT: 12 Ocak
Yumurtlama: 10 Subat
Tesekkurler

merhaba ultrason ölçümünüze göre olan hesaplama daha doğru olacaktır. biz yumurtlama tarihini değil son adet tarihini düzenli adet gören kadınlarda daha güvenli buluruz. sevgiler.

merhaba ultrason ölçümünüze göre olan hesaplama daha doğru olacaktır. biz yumurtlama tarihini değil son adet tarihini düzenli adet gören kadınlarda daha güvenli buluruz. sevgiler.

Doktor hanim y disinda oldugum icin burada doktorlar muayene etmeyince pek detayli bilgi olmuyor. Gebelik basindan 18 hafta 3 gunluk hamileyim ve gebeligin basindan beri seffaf, beyaz, sut koyu akintim oluyor. Gebelik oncesinde smear ve vajinal muayenede bir sey cikmadi. Kokusuz, beyaz sut rengu(bulut gibi) akinti normal mi? Tesekkurler

Son düzenleme:
Gebelikte masum beyaz renkli kokusuz akıntılar olabilir. Kokusu ya da miktarı değişirse doktorunuza ulaşmaya çalışırsınız. Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…