sata göre 5+3 ,ama kese daha küçük yrd ltf

esra83

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
344
7
116
İzmir
arkadaşlar sata göre 5+3 günlükken dr ultrasonda keseyi görd ama çok küçük dedi daha hatta ultrason haftayı bile hesaplayamadı.dr geç döllenme olabilceğini söledi ama böl bi durum yaşayıp gebelği sorunsuz devm edeen varmı??2 hafta sonra çağırdı tekrar kalp atışı için

ben varım benimde kesem sata göre küçük benim kesinlikle geç ovulasyon onu biliyorum fakat endişeli bekleyişim sürüyor

canım aynı şeyleri bende yaşadım.Hatta bende SATA GÖRE BEBEK geride diye bir başlık açmıştım.Benim bebeğim iki hafta gerideydi.Çok korkmuştum adet düzensizliğim vardı doktor geç döllenme dedi.Şimdi tam 19 haftalık hamileyim ve allaha şükür hiç bir sorun yok.Zaten bebek büyüdükçe arayı kapatıyo sakın endişelenme.

inşallah benimde öle olur..gerçekten çok endişelendm..Allah size bebeğinizi sağ salim kucağnıza almay nasip etsin inallah hepimizee..

benimde geç döllenme olmuştu,şimdi 13 haftalık hamileyim.merak etme,sen mutlu oldukça o sana ve hayata merhaba diyecektir.

canım aradan çok zaman geçmiş ama ben çok merak ettim senin durumunu!gebeliğin sorunsuz devam ettimi?

canım moralini bozma bende aynı şeyleri yaşadım.. ama elhm şimdi 18. haftamızdayız ve herşey yolunda gidiyor.Hatta bana başlarda olumsuz konuşan dr bile olmuştu. şükür o günleri atlattık..Sende atlatırsın moralini yüksek tut ve dua et inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…