Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar sata göre 5+3 günlükken dr ultrasonda keseyi görd ama çok küçük dedi daha hatta ultrason haftayı bile hesaplayamadı.dr geç döllenme olabilceğini söledi ama böl bi durum yaşayıp gebelği sorunsuz devm edeen varmı??2 hafta sonra çağırdı tekrar kalp atışı için
canım aynı şeyleri bende yaşadım.Hatta bende SATA GÖRE BEBEK geride diye bir başlık açmıştım.Benim bebeğim iki hafta gerideydi.Çok korkmuştum adet düzensizliğim vardı doktor geç döllenme dedi.Şimdi tam 19 haftalık hamileyim ve allaha şükür hiç bir sorun yok.Zaten bebek büyüdükçe arayı kapatıyo sakın endişelenme.
arkadaşlar sata göre 5+3 günlükken dr ultrasonda keseyi görd ama çok küçük dedi daha hatta ultrason haftayı bile hesaplayamadı.dr geç döllenme olabilceğini söledi ama böl bi durum yaşayıp gebelği sorunsuz devm edeen varmı??2 hafta sonra çağırdı tekrar kalp atışı için
canım moralini bozma bende aynı şeyleri yaşadım.. ama elhm şimdi 18. haftamızdayız ve herşey yolunda gidiyor.Hatta bana başlarda olumsuz konuşan dr bile olmuştu. şükür o günleri atlattık..Sende atlatırsın moralini yüksek tut ve dua et inşallah.