Herkese merhaba, bu konuyu nasıl bir panik ve korku ile yazdığımı anlatamam sizlere. Sat 13 Ocak 5 günlük embriyom 31 ocakta transfer edildi pozitif sonuç aldım. İkinci kontrolde tüp bebek doktorum sağlıksız gebelik bebek görünmüyor diye beni korkuttu ve 1 dk bile incelemedi. Progesteron östrojen ilaçları kes kendiliğinden düşsün dedi. Bu kadar rahattı söylemesi onun için. Neyse, eve giderken özel bir hastaneye gittik ve randevu bulduk ve hemen girdik. 6+3 olması gereken bebeğim 5+6 durumdaymış. Sağlıksız demedi ve bebeği gördü doktor yolk kesesi de var kalp atışı yok haftaya tekrar gel dedi. Bebek şuan 2,54 mm kese 13mm yolk da 4 mm. Böyle bir durum yaşayan var mı lütfen bana destek olun çok korkuyorum

inşallah bakalım nolacak
 inşallah bakalım nolacak 

umuyorum ki düşmesin ve sımsıkı tutunsun annesine. Bu sıralar çok fazla duyduğum bir şey düşük yapmak hatta doktorum dedi ki pandemiden sonra çok arttı diye. Bana test yaptırdı birisi periferik kanda kromozom analizi karı koca yapılacak birisi de trombofili paneli sadece kadın yapacak. Umarım olmaz ama düşük olursa bu testleri mutlaka yaptır özel laboratuvarda tamamına 13 bin tlye yaptırdım çabuk sonuç çıksın diye ancak devlet hastanelerinde de ücretsiz yapılıyor. Tıbbi genetik birimi ismi ancak sonuç biraz daha geç çıkıyor sanırım 4 ay sonra. Şans seninle ve bebeğinle olsun dualarımda seninle
 umuyorum ki düşmesin ve sımsıkı tutunsun annesine. Bu sıralar çok fazla duyduğum bir şey düşük yapmak hatta doktorum dedi ki pandemiden sonra çok arttı diye. Bana test yaptırdı birisi periferik kanda kromozom analizi karı koca yapılacak birisi de trombofili paneli sadece kadın yapacak. Umarım olmaz ama düşük olursa bu testleri mutlaka yaptır özel laboratuvarda tamamına 13 bin tlye yaptırdım çabuk sonuç çıksın diye ancak devlet hastanelerinde de ücretsiz yapılıyor. Tıbbi genetik birimi ismi ancak sonuç biraz daha geç çıkıyor sanırım 4 ay sonra. Şans seninle ve bebeğinle olsun dualarımda seninle