sata göre geri olan bebek

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
mrb,
şu an hamileliğim sata göre 36+0
ama ultrasonda 35+0 çıkıyor bir hafta gerideyiz yani.
ama bundan bir kaç ay öncesine kadar da bir hafta ilerde gidiyordu.
bu normal bir durum mudur nedir anlamadım.fikri olan var mı.

benim kızımın karın çevresi de 33. haftadan sonra bir hafta- on gün arası geri gitmeye başlamıştı. Boyu ve baş çevresi normaldi. 38+3 de sezeryanla doğum yaptım kızım 3370 gr ve 51 cm doğdu. Ultrason ölçümlerine göre en fazla 3000 gr doğar demişti doktor. Ultrasonda yanılma payı olabiliyor.Ayrıca yanılmış olmasa bile bir hafta gerilik son derece normal

Benim de sat'a göre 1 hafta geri (ama ben zaten geç yumurtlamadığımı biliyorum), doktor normal bir durum olduğunu söyledi.
O ay gelişimine göre geri ya da ileri de çıkabiliyor heralde.

canım bu çok nomral korkulucak birşey yok.önceden ilerdeydi şimdi geride deme cünkü mutlaka ki hesaplarında birinden biri yanlıştır.eğer boyunda sapma varsa bu çok başımıza gelen şeylerdi.
önemli olan kilosu geriye gitmesin yeter.içini ferah tut.hatta aaa bu hafta hiç uzamamış dediğimiz bile olmuştur.o yüzden sağlığı yerinde kuzunun .son haftalara gelmişsin artık üzülme sakın bak erken doğurursun sonra demedi deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…