- Konu Sahibi cansubeauty
-
riske atmaya gerek yok bence kesinlikle başka al
saten elbise ama, kilo versen de yırtılır ki o hareketlerine bağlı olarak
tabi her elbise yırtılcak die bi kaide yok ama anlaşılan pek sağlam bişey değilmiş
bak ben gelinlikçi&abiyecide dikiş süslemede çalışıyorum
inanki ne yap et borç harç bi şekilde al
yoksa söz boyunca gerilip durcaksın istediğin gbi hareket bile edemiceksin
içinde sürekli bi korku tedirginlik
ve dahası muhtemelen bu da yeterli olmicak
ama keşke 2 kilo fazlan verdidiği an yok almıym deseydin satıcıya laf ediyosun da madem fazlan vardı elbiseyi neden bu halinle giydinki kilo vermeden?
korse fiyatlarını bilmiyorum ama eğer yeni bir elbise parası kadar değilse korse alın.
Yurtdışını bilemem ama türkiyede bir hayli ucuz korseler var.Umarım yırtılmaz canını sıkma lütfen.. :80:
Madem satıcıların agızlarının bir tek laf yapacağını biliyorsunuz
borc harc cekemem yaa, yeni bir elbisede almayi düsünmüyorum zaten.. saticilarin hepsi ayni agizlari birtek laf yapar satacak ya!! insanlik kalmamis dürüstlük kalmamis bu devirde. ben saticiya su sekilde suc buluyorum, elbise saglam degil kilo atsan bile yirtilir diyebilirdi, ama diyemez cünkü satacak. hangi satici müsteri kacirmak isterki. , ben okadar cok kilolu degilim arkadasim.. elbiseyi giydigimdede üstüme oturuyor ancak gidim gidim dikilmis kumas az kulanilmis fermar tarafinda o yüzden fermari cekince bile gergin duruyor bende diyorum acaba kilomdanmi 3 kilo falan atmaya bakicam eyer gerdirmiyorsa ondan sonra demekki kilomdanmis , yine gerdirise demekki elbise dandik.. ama ne olursa olsun o kiloyu vercem ve bakicam o elbiseyide giyicem , rahat etmim fark etmez ben o elbiseye görür görmez asik oldum yenisini alamam bi dünya para verip malesef..... fikir edinmek istedim cözüm bulabilirmiyiz diye yine yirtilmamasi icin ama yok galiba.. saten oldugu icin.. yapilabilecek birsey yok malesef.. sanssizliga bak ya elbise tam üstüme oturuyor ama yirtiliyor inanilmaz yaa valla... neyse icabina bakacaz artik , yorumun icin tsk
aaa süper fikir sizce korse iyi olurmuki , toparlarmi acaba:)) hemen bi gidip bakmam lazim , tsklerr yorum icin =)
borc harc cekemem yaa, yeni bir elbisede almayi düsünmüyorum zaten.. saticilarin hepsi ayni agizlari birtek laf yapar satacak ya!! insanlik kalmamis dürüstlük kalmamis bu devirde. ben saticiya su sekilde suc buluyorum, elbise saglam degil kilo atsan bile yirtilir diyebilirdi, ama diyemez cünkü satacak. hangi satici müsteri kacirmak isterki. , ben okadar cok kilolu degilim arkadasim.. elbiseyi giydigimdede üstüme oturuyor ancak gidim gidim dikilmis kumas az kulanilmis fermar tarafinda o yüzden fermari cekince bile gergin duruyor bende diyorum acaba kilomdanmi 3 kilo falan atmaya bakicam eyer gerdirmiyorsa ondan sonra demekki kilomdanmis , yine gerdirise demekki elbise dandik.. ama ne olursa olsun o kiloyu vercem ve bakicam o elbiseyide giyicem , rahat etmim fark etmez ben o elbiseye görür görmez asik oldum yenisini alamam bi dünya para verip malesef..... fikir edinmek istedim cözüm bulabilirmiyiz diye yine yirtilmamasi icin ama yok galiba.. saten oldugu icin.. yapilabilecek birsey yok malesef.. sanssizliga bak ya elbise tam üstüme oturuyor ama yirtiliyor inanilmaz yaa valla... neyse icabina bakacaz artik , yorumun icin tsk
ayy canım aldınmı elbisenii lütfen resim koy lütfen çatlarım şimdi yaaa..ne renk kız nasıl bişe kısamı uzunmu...senin boyun ve kilon kaç bakim...ne biçim elbiseymiş bu yaa çart curt gitmiş...değiştiremessinde..sözde yırtılırsa çok kötü olur...kolay kola da yırtılcak bişey değilki saten..bildiğim kadarıyla....kaça aldın canım bu elbiseyi kumaşu adi olabilir canım kazıkçı çok etrafda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?