Saten kumaş olan elbisem yırtılıyor..Ne yapabilirim ?

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
öncelikle size bu konu cok sacma gelebilir ama ben cok üzüldügüm icin bir akil almak istedim... ve lütfen dalga gecici yorumlar yapmayin mantikli ve yardimci yorumlar yaparsaniz gercekten cok sevinirim.. her yapilan yorum icin simdiden tsk ederim.. okduguunuz icinde gözlerinize saglik...

kizlar (yakinda olacak sözüm icin elbise aldim) bir kac gün önce cok güzel bir gece elbise.. saten
fazla kilolu degilim balik etliyim ancak 3-5 kilo fazlaligim var , elbiseyi bir giydim gerdirdigi icin kenari yirtildi annem dikti... bugün yine gidim diyer tarafi yirtildi olamaz böyle birsey ya orda giydigimde de ayniydi kilom balik etliyim fazla etim budum da yok anlamiyorumki neden... ne yapabilirim? ya nisanimda giydigimde yirtilirsa biyeri? acaba nazarmi deyiyor??.. of cok üzülüyorum anneme sürekli diyorum bu elbiseyi ben nasil giyecegim diye oda kiziyor birsey olmaz falan diye.. zaten rejim yapicam 3 kilo falan atmak icin ugrasiyorum sizce kilo atincada gerilirmi elbise? yada iyimi olur?... ya okadar cok korkuyorumki sözüm oldugunda yirtilirsa? nasil oyniyacagim zipliyacagim.. cok moralim bozuk gercekten.. lanet olsun bu kilolara.. terziye götüriyim diyorum (yurtdisindayim) annem diyorki terzi maf eder güzelim elbiseyi diyor... offf napicam ben yaaa , hersey bu kilolardanmi sizce? zayiflasam yine yirtilirmi? of offff

saten elbiseler gerilince yırtılıyor maalesef nişanında da hareket edice yırtılabilir bu tür elbiselerde üzerine tam oturmamasına dikkat etmelisin. bende balık etliyim severek aldığı elbiseyi sadece 1-2 defa giyebildim. benim koltuk altını dar dikmişler oralarda biraz yırtılnıtı. bir terziye verip parça ekleterek kenarlarını tekrar diktirebilirsin onalr ayarlıyor yırtılmaz kumaş koyuyorlar. allah mesud etsin fazla stres yapma

Canım yırtılmasının senin 3 5 kilo fazlalığınla alakası yok...
Saten olduğu için gerilince tırtılıyor...
Keşke üzerine 1 bedeb büyük olanını alsaydın, o zaman sorun olmazdı...

Bende risk almamandan yanayım..
Kilo verebilirsen incelebilir, beden olarak tam gelebilir.
Ama veremessen hic giyme yeni bir elbise al.
Allah korusun bir kaza yasanmasın öyle bir günde bide.

Bence yeni elbise alın...
Söz elbiseniz hazır olduğuna göre tarih bayaa yakın olsa gerek..
O kadar kısa sürede kilo vermeye kalkarsanız Allahım korusun hasta olursunuz bu defa..
Hayırlı olsun inşallah!

saten gerilince yırtılır korse tarzı bişi giyin dicem ama bence en etkili çözüm baska elbise almak

hepinizin yorumu icin cok tsk ediyorum, alirken magazadaki kadin hic birsey demedi kilo atarsan girersin icine dedi , simdi düsündükce kadini öldüresim geliyor.. allahim yaa .. acaba zayiflasam olurmuki :S yeni bir elbise alma ihtimalim yok.. türkiyedeki gibi güzel gece elbiseleri satan magazalar yok burda malesef, birde okdar para verdim cok severek almistim offfffffffffffffffffff sinir oluyorum yaa, salaklar dikerkene elbiseye eksik kumasla dikmisler.. yani biraz daha fazla kumas alip dikelerdi tam olacakti.. valla suan katil olacak kadar sinirliyim.. napicami bilmiyorum

riske atmaya gerek yok bence kesinlikle başka al

malesef yeni bir elbise alma imkanim yok.. hem maddi yönünden icim ciz eder elbiseyi uzaktan aldim baska bir sehirden türk butikden.. 150 euro verdim.. geride vermem cünkü indirilmis haliydi.. cok severek aldim icim ciz eder giymeden dolaptami duracak öyle.. baska biyerden bulamamki bir elbise.. zayiflamaya bakicam napicam artik gerekirse hic birsey yimicem ve yine giricem o elbiseye baska care yok... benim sinir oldugum alirkene birsey yok güzel oldu güzel oldu 2 kg atsan tam üstüne oturur dedi nerden biliyim yirtilacagini... kadini yolda görsem bogarim sanirim okadar sinirliyim , sirf elbiseyi satmak icin yalan söylediler.. böyle insanlari anlamiyorum , diyebilirdi bak kardesim 3-5 kilon fazla var , ama bu elbise saten cok cabik yirtilabilir gel vazgec baska elbise dene!! ama DEMEDI !!! hey yarabbim sen bana sabir ver... yapacak birsey yok malesef dikecez kenarlarini ve zayifliyacagim...

saten elbise ama, kilo versen de yırtılır ki o hareketlerine bağlı olarak
tabi her elbise yırtılcak die bi kaide yok ama anlaşılan pek sağlam bişey değilmiş
bak ben gelinlikçi&abiyecide dikiş süslemede çalışıyorum
inanki ne yap et borç harç bi şekilde al
yoksa söz boyunca gerilip durcaksın istediğin gbi hareket bile edemiceksin
içinde sürekli bi korku tedirginlik
ve dahası muhtemelen bu da yeterli olmicak
ama keşke 2 kilo fazlan verdidiği an yok almıym deseydin satıcıya laf ediyosun da madem fazlan vardı elbiseyi neden bu halinle giydinki kilo vermeden?

borc harc cekemem yaa, yeni bir elbisede almayi düsünmüyorum zaten.. saticilarin hepsi ayni agizlari birtek laf yapar satacak ya!! insanlik kalmamis dürüstlük kalmamis bu devirde. ben saticiya su sekilde suc buluyorum, elbise saglam degil kilo atsan bile yirtilir diyebilirdi, ama diyemez cünkü satacak. hangi satici müsteri kacirmak isterki. , ben okadar cok kilolu degilim arkadasim.. elbiseyi giydigimdede üstüme oturuyor ancak gidim gidim dikilmis kumas az kulanilmis fermar tarafinda o yüzden fermari cekince bile gergin duruyor bende diyorum acaba kilomdanmi 3 kilo falan atmaya bakicam eyer gerdirmiyorsa ondan sonra demekki kilomdanmis , yine gerdirise demekki elbise dandik.. ama ne olursa olsun o kiloyu vercem ve bakicam o elbiseyide giyicem , rahat etmim fark etmez ben o elbiseye görür görmez asik oldum yenisini alamam bi dünya para verip malesef..... fikir edinmek istedim cözüm bulabilirmiyiz diye yine yirtilmamasi icin ama yok galiba.. saten oldugu icin.. yapilabilecek birsey yok malesef.. sanssizliga bak ya elbise tam üstüme oturuyor ama yirtiliyor inanilmaz yaa valla... neyse icabina bakacaz artik , yorumun icin tsk

Madem satıcıların agızlarının bir tek laf yapacağını biliyorsunuz
Neden söyledikleri sözlere itimat ettiniz?
oysa nekadar güzel anlatmışsınız satıcıların klasik sözlerini
Bunları ozamanda düşünüp bilinçli bir şekilde alışverişinizi yapabilirdiniz.
Ayrıca böyle önemli günde giyeceğiniz bir elbiseyi nasıl olsa kilo veririm
düşüncesiyle satın aldığınıza işi şansa bıraktığınıza inanamıyorum...
İnsan metabolizması herzaman beklenen kilo kaybını sağlamıyorken hemde...

aaa süper fikir sizce korse iyi olurmuki , toparlarmi acaba:)) hemen bi gidip bakmam lazim , tsklerr yorum icin =)

Saten elbise bütün hatları belli eder ve giyimesi cesaret isteyen bir kumaş
selülüte kadar belli eden bir kumaş,korse giyidiğinizde de kötü olacağını düşünüyorum
Birde elbise dar,bol olsa belki hatları gizleye bilirsiniz...

Yerinde olsam inat etmem,o gün olası bir durumda gurur kırıcı olacağını düşünür
Bir şekilde elbisemi yenilerim,yurtdışında yaşadım biliyorum mükemmel abiyeler yok
ama çokta kötü değiller...150 euro verdim diyorsun haklısında kimse dolaba koymak istemez
Kimsede kendi için özel olan ve herkesin gözleri önünde
ön planda olacağı bir gecede işini Allah'a bırakmaz.

Seçim senin,mutluluklar umarım kazasız belasız atlatırsınız gecenizi

canım tamam ama inat etme bence istersen 10 kilo ver sen o elbiseyi bikere gerdirmişsin, saten bu gider cırt diye
hem elbise üstüme oturuyo diyosun hem gergin duruyo diyosun
ben sana kilolu demiyorum ki, kilo veremezsin de demiyorum neden direk savunmaya gectin? sadece yardımcı olmaya çalışıyorum
kendini kasıp elbise gerilmesin diye göbegini içine çeksen gögüsten şişkin durucaksın ve komik bi görüntü olucak
unutma o gecenin yıldızı sensin
gözler senin üzerinde, elbise o gece yırtılırsa ben ne kaybederimki? hiç bişey... ama olan sana olur
çok istiyosan giy
sen ne yapardın diye sorarsan, gerekirse ac durup yeni bi elbise alırım

ayy canım aldınmı elbisenii lütfen resim koy lütfen çatlarım şimdi yaaa..ne renk kız nasıl bişe kısamı uzunmu...senin boyun ve kilon kaç bakim...ne biçim elbiseymiş bu yaa çart curt gitmiş...değiştiremessinde..sözde yırtılırsa çok kötü olur...kolay kola da yırtılcak bişey değilki saten..bildiğim kadarıyla....kaça aldın canım bu elbiseyi kumaşu adi olabilir canım kazıkçı çok etrafda

yeni elbise alın. korseyle falan rahat edemezsiniz. saten elbise her an yırtılacak diyede bu özel gününüz burnunuzdan gelecektir. bence borç harç yeni bir elbise alın ve giyin....

aldim canim evet :) insallah güzel olur.. ya saten dediysem tam saten degil aslinda böyle, kilotlu corap hani kacar ya hafif öyle kumastan birde.. eklem yeri yirtildi iste , koltuk alti tarafi... eksik kumasla dikilmis terziye götürdüm.. cok sinir oldum ama yapacak birsey yok dikti... , baska elbise almayi düsünmüyorum almicamda zaten.. gerekirse hic birsey yemicem ama yinede o elbiseyi giycem.. tam üstüme oturuyor ne bol ne dar ama o eklem yeri iste eksik kumastan dolayi gerdiriyormus dedi terzi... biraz zayiflamaya bakicam artik.. baska care yok :) resim gösteririm sana canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…