arkadaşlar, bundan dört ay önce eşim arabayı kullandığı sırada araba aniden yolda kalmış ve doğrudan sanayiye çekilmiş.yaklaşık üç ay kadar orada kaldı ve hiç çıkmadan da eşim arabayı sattı zaten.Buraya kadar her şey normal.
lakin arabanın içinde yakın bir zamanda kaybettiğim arkadaşımın hediyesi olan manevi değeri bulunan çocuk koltuğum da vardı.eşime araba satılmadan önceden beri sürekli koltuğu eve getir diyorum ama bir şey olmaz bana güven deyip beni geçiştirdi durdu.en son satıldığı gün de söyledim, kim ne yapsın araba koltuğunu, buna önem veren sensin, aracı alan kişiyle konuştum zaten sonra gidip ondan alacağım, insanlara hiç güvenmiyorsun dedi bana.
şimdi arabanın satışından iki ay geçti ben ara ara hala getir artık diyordum.gene dün sabrım taştı ve koltuğu getirmesini net bir şekilde söyledim.sonrasında kavga çıktı, ben o koltuktan daha mı önemsizim beni kırıyorsun deyip çıkıp gitti işe.bu sabah gene vurdum duymaz olduğunu söylemek zorunda kalınca, adam telefonları açmıyor, en son aradığımda kavga ettik, araç koltuğunun çalındığını söylüyor, ne yapayım boş ver artık dedi.gerçekten çok üzüldüm, adamla ben konuşayım teli ver dedim, o adamla seni muhatap etmem diyor, madde kullanan bir insan olduğunu düşündüğünü söylüyor.
neyse bu koltuğu alabilmemin artık hiç yolu kalmamışmıdır.bir öneriniz var mı? ben gerçekten çok üzüldüm.hem manevi değeri olduğu için hem de eşimin beni hiç ciddiye almayıp olayın bu noktaya gelmesine sebep olmasından dolayı.öneriniz varsa alabilirim
not: konu basit gibi görünebilir ama beni gerçekten üzdü