Satılan arabadaki bebek koltuğu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende cok uzulurdum.
Ve gider sanayiyi arardim. Pesini birakmazdim.
bende dusecegim ardina ama sanayiyle alakasi yok.satin alan kisi ustune yatmis.ben yatacgini biliyordum.cok cirpindim ama esi hic tanimadigi ve guven vermeyen o kisiye guvenmeyi secti.uzuntum gecer belki bir sure sonra.ama hatirladikca canim aciyor.belkide cok buyutuyorumdur

Hayir buyutmuyosun. Bende onem veririm oyle seylere. Helede kaybettigim bi arkdasimsa,su yaptigini unutmak esimin.
Her gun her gun kavga cikarmam evet, ama kirginlgimi belli ederim.
bende dusecegim ardina ama sanayiyle alakasi yok.satin alan kisi ustune yatmis.ben yatacgini biliyordum.cok cirpindim ama esi hic tanimadigi ve guven vermeyen o kisiye guvenmeyi secti.uzuntum gecer belki bir sure sonra.ama hatirladikca canim aciyor.belkide cok buyutuyorumdur

Niye eşinizi böyle bir adamla muhatap etmek için uğraşıyorsunuz?bitmiş gitmiş. Adam sorunlu madde kullanan biriymiş. Kavga ettiklerini de söylüyorsunuz.e manevi değeri olan bu koltuk için adamın başına eşinizi sararsaniz ikide bir,kötü sonuçlar çıkmasın ortaya!sonra arkadaşınızı kaybetmissiniz,manevi değeri olan bu hediye için birde eşinizi kaybetmeyin.abartmayın. insanlar ölünce yürekte yaşarlar.anlam yüklediğiniz eşyalarda değil. Bir kazada kırılsaydı koltuk,arkadaşınızı kaybetmiş mi olacaktınız?belki eşinizin söyleyemediği bir şekilde çıktı elinden koltuk.fazla yüklenmeyin bence

Niye eşinizi böyle bir adamla muhatap etmek için uğraşıyorsunuz?bitmiş gitmiş. Adam sorunlu madde kullanan biriymiş. Kavga ettiklerini de söylüyorsunuz.e manevi değeri olan bu koltuk için adamın başına eşinizi sararsaniz ikide bir,kötü sonuçlar çıkmasın ortaya!sonra arkadaşınızı kaybetmissiniz,manevi değeri olan bu hediye için birde eşinizi kaybetmeyin.abartmayın. insanlar ölünce yürekte yaşarlar.anlam yüklediğiniz eşyalarda değil. Bir kazada kırılsaydı koltuk,arkadaşınızı kaybetmiş mi olacaktınız?belki eşinizin söyleyemediği bir şekilde çıktı elinden koltuk.fazla yüklenmeyin bence
dogru soyluyorsunuz

arkadaşlar, bundan dört ay önce eşim arabayı kullandığı sırada araba aniden yolda kalmış ve doğrudan sanayiye çekilmiş.yaklaşık üç ay kadar orada kaldı ve hiç çıkmadan da eşim arabayı sattı zaten.Buraya kadar her şey normal.

lakin arabanın içinde yakın bir zamanda kaybettiğim arkadaşımın hediyesi olan manevi değeri bulunan çocuk koltuğum da vardı.eşime araba satılmadan önceden beri sürekli koltuğu eve getir diyorum ama bir şey olmaz bana güven deyip beni geçiştirdi durdu.en son satıldığı gün de söyledim, kim ne yapsın araba koltuğunu, buna önem veren sensin, aracı alan kişiyle konuştum zaten sonra gidip ondan alacağım, insanlara hiç güvenmiyorsun dedi bana.

şimdi arabanın satışından iki ay geçti ben ara ara hala getir artık diyordum.gene dün sabrım taştı ve koltuğu getirmesini net bir şekilde söyledim.sonrasında kavga çıktı, ben o koltuktan daha mı önemsizim beni kırıyorsun deyip çıkıp gitti işe.bu sabah gene vurdum duymaz olduğunu söylemek zorunda kalınca, adam telefonları açmıyor, en son aradığımda kavga ettik, araç koltuğunun çalındığını söylüyor, ne yapayım boş ver artık dedi.gerçekten çok üzüldüm, adamla ben konuşayım teli ver dedim, o adamla seni muhatap etmem diyor, madde kullanan bir insan olduğunu düşündüğünü söylüyor.

neyse bu koltuğu alabilmemin artık hiç yolu kalmamışmıdır.bir öneriniz var mı? ben gerçekten çok üzüldüm.hem manevi değeri olduğu için hem de eşimin beni hiç ciddiye almayıp olayın bu noktaya gelmesine sebep olmasından dolayı.öneriniz varsa alabilirim
not: konu basit gibi görünebilir ama beni gerçekten üzdü

Can esin bir gün arabayla evden çıktı gitti ve sen bir daha arabayi görmedin. Hımmm sonrada araba koltuğu için böyle bir sıkıntı yaşadınız. Bence bu adamın anlattığı hiçbir şey doğru değil. Araba ile kaza yaptı pert oldu olabilir. Arabayı çıldırdı olabilir. Herşey olabilir ama bahsettiği şey kesinlikle değil.

Bende olsam çok üzülürdüm ama arkadaşınızın hatırasının aile huzurunuzdan daha önemli olmadığını düşünüyorum bence daha fazla üstüne gitmeyin giden bi araç koltuğu olsun

Can esin bir gün arabayla evden çıktı gitti ve sen bir daha arabayi görmedin. Hımmm sonrada araba koltuğu için böyle bir sıkıntı yaşadınız. Bence bu adamın anlattığı hiçbir şey doğru değil. Araba ile kaza yaptı pert oldu olabilir. Arabayı çıldırdı olabilir. Herşey olabilir ama bahsettiği şey kesinlikle değil.
Yok artık senaristmisiniz,hayal gücünüz çok genişmiş.
Yani neden şurda konu açılan herkeze bu tarz yorumlar hep yapılıyo anlamıyorum burası bdv sizin derdiniz olmaya bilir ama bence saygı duymalısınız konu sahibine sırf cevap yazmış olmak için böyle yorumlar hiç yardımcı olmuyor.

Onemlı olan anıkardır nesneker degıl napacaktın kı kltugu evın bı ksesıne kyup arkadasını yad edemezdın atardın depoya orda beklerdı

belkıde atamadgn ıcın hep elıne ayagıns dlasacaktı
anılarını cnlı tutacak olan o koktukdegıl uuzulme bsuna

esınde agır srumsuzmus

Mümkün degil. Arabanın satış aşamalarını duydum para eve geldi yeni araba alındı. Yalancı bir insan değildir.

Ne yazıkki koltuk gitmiş.Burda eşinin ihmali var.Bu da ona ders olmuştur.Manevi değeri oluşu insan üzüyo.Kaybettiğin arkadasının hediyesi seni elbette üzer.Cana gelmesin artık ne diyelim.

Tam eşimlik bir konu:))) allah bilir adamı arayıp isteyememiştir koltuğu bile...

Şu an bizim de bebl oto koltuğumuz bir arkadaşımızda ve birkaç güne doğum yapacağım, alalım geri isteyelim diyorum. Yenisini almaktan yana, isteyemiyor bile..

Koltuğu da kullanmıyor arkadaşı, tr den bebekli misafiri gelince vermiştik biz tatildeyiz kullanmıyoruz diyr hala alamadık..

Çok önemli değil dert değil yenisini de alırız ama neden isteyemiyorlar aklım almıyor...

Benm esm de bole umursamaz!! Eline geçirdiğini kaybeder dağıtır... Nereye koydgnu bilmez sonra bana sorar bulamam diye kizar bide.. Zaten bu yuzden az once tartistik yine. şimdi de bu konuyu okuyunca gdip ensesine yapistirasim geldi hepinizmi aynisiniz diye:kızgın:

Benm esm de bole umursamaz!! Eline geçirdiğini kaybeder dağıtır... Nereye koydgnu bilmez sonra bana sorar bulamam diye kizar bide.. Zaten bu yuzden az once tartistik yine. şimdi de bu konuyu okuyunca gdip ensesine yapistirasim geldi hepinizmi aynisiniz diye:kızgın:
aynen kaybedip gelir evde bana aratır, sıkıntı olmasın diye evde olmadığını bildiğim şeleri bile ararım, sonrada ben suçlu çıkarım evde bir şey bulunmuyor ki diye.

aynen kaybedip gelir evde bana aratır, sıkıntı olmasın diye evde olmadığını bildiğim şeleri bile ararım, sonrada ben suçlu çıkarım evde bir şey bulunmuyor ki diye.
Ayneennnn hatta dermki bnm elmden gectiyse ben bilirim yerini ama brn almadm ben koymadm bana vermedn bu sefer dioki duzensizsin su bu sonra ario kendi akli sira ama olan duzenin de icine edio bu arada tabiki!!! Denegesiz adam dengesizzz

Allah affetsn ama ben onu da sattığını dusunuyorum yoksa ısrarla ilk zamanlardan beridir söylemen ve getirmemesi başka hicbiseyi dusundrmuyor.Bir insanın hem suçlu hem güçlü oluşuna da sinir oluyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X