Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elimde tup bebek tedavimden kalan 4 adet gonal f 450 var ilgilenenler mesaj atsin cok sukur ise yaradilar 8 haftalik hamileyim uygun fiyata verecegim raporsuz tanesine 315 verdim
merhaba gonal f tanesini 250tl den veririm normal fiyatlarini biliyorsunuzdur 370 tl civari 4 tanede cetrotide var isterseniz 50 tldn de onlari vereyim bu ilaclar genelde beraber kulanlyor cetrotide ignesinede ihtiyaciniz olacktir ilaclar dha yenidir kutusunda buz dolabinda sebzelik kisminda muhafaza edilmektedir
ila.ların fiyatı benim bütçemi aşıyor teşekür ederim
selam sanırım sen biraz pahalı almışsın gonal f kutusunu ben 230 dan aldım daha indirme imkanın olursa alırım benim ikinci denemem maliyeti düşürmem lazım
benim 7. denmem olacak o yüzden en uygun fiyata ilaç arıyorum arkadaşın yazdığı fiyat beni aşıyor ben çok sayıda ilaç kulandım son tedavimde o yüzden uygun arıyorum
allah gönlüne göre versin ama 7.deneme dudak uçuklatan maddiyat gerektirir ben ikinci için çok zorlanıyrum şuanda istanbuldamı tedavi görüyosun
merhaba gonal f tanesini 250tl den veririm normal fiyatlarini biliyorsunuzdur 370 tl civari 4 tanede cetrotide var isterseniz 50 tldn de onlari vereyim bu ilaclar genelde beraber kulanlyor cetrotide ignesinede ihtiyaciniz olacktir ilaclar dha yenidir kutusunda buz dolabinda sebzelik kisminda muhafaza edilmektedir