• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satilik gonal f 450

thedoors

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
8
0
36
Kocaeli
elimde tup bebek tedavimden kalan 4 adet gonal f 450 var ilgilenenler mesaj atsin cok sukur ise yaradilar 8 haftalik hamileyim uygun fiyata verecegim raporsuz tanesine 315 verdim

elimde tup bebek tedavimden kalan 4 adet gonal f 450 var ilgilenenler mesaj atsin cok sukur ise yaradilar 8 haftalik hamileyim uygun fiyata verecegim raporsuz tanesine 315 verdim

hayrılı olsun bebeğiniz benim ihtiyacım var gonal f fiyatını öğrenebilirmiyim

merhaba gonal f tanesini 250tl den veririm normal fiyatlarini biliyorsunuzdur 370 tl civari 4 tanede cetrotide var isterseniz 50 tldn de onlari vereyim bu ilaclar genelde beraber kulanlyor cetrotide ignesinede ihtiyaciniz olacktir ilaclar dha yenidir kutusunda buz dolabinda sebzelik kisminda muhafaza edilmektedir

merhaba gonal f tanesini 250tl den veririm normal fiyatlarini biliyorsunuzdur 370 tl civari 4 tanede cetrotide var isterseniz 50 tldn de onlari vereyim bu ilaclar genelde beraber kulanlyor cetrotide ignesinede ihtiyaciniz olacktir ilaclar dha yenidir kutusunda buz dolabinda sebzelik kisminda muhafaza edilmektedir

ila.ların fiyatı benim bütçemi aşıyor teşekür ederim

selam sanırım sen biraz pahalı almışsın gonal f kutusunu ben 230 dan aldım daha indirme imkanın olursa alırım benim ikinci denemem maliyeti düşürmem lazım

benim 7. denmem olacak o yüzden en uygun fiyata ilaç arıyorum arkadaşın yazdığı fiyat beni aşıyor ben çok sayıda ilaç kulandım son tedavimde o yüzden uygun arıyorum

benim 7. denmem olacak o yüzden en uygun fiyata ilaç arıyorum arkadaşın yazdığı fiyat beni aşıyor ben çok sayıda ilaç kulandım son tedavimde o yüzden uygun arıyorum

allah gönlüne göre versin ama 7.deneme dudak uçuklatan maddiyat gerektirir ben ikinci için çok zorlanıyrum şuanda istanbuldamı tedavi görüyosun

allah gönlüne göre versin ama 7.deneme dudak uçuklatan maddiyat gerektirir ben ikinci için çok zorlanıyrum şuanda istanbuldamı tedavi görüyosun

evet maddi vede manevi yıkım sağlık olsun diyoruz yapacakk bir şey yok ben adanada deniyorum canım

istanbuldamı tedavi oluyorsun hangi hastane?

merhaba arkadaslar ilaclarin fiyatini yuksek bulan arkadslar icin fiyatlarini biraz daha indirdim ben de cok ugrastim cok para harcadim sizi anliyorum umarim kimsenin bu ilaclara ihtiyaci olmaz kendilinden olur inancinizi kaybetmeyin ben zeynep kamilde yaptirdim suan 9 haftalik oldu bugun el ve ayak hareketlerini bile gordum insalah sizlerde bu guzel duygulari hisedersiniz
ilac lara gelince 230 tl ye dusurdum gonal f tanesini
cetrotide tanesini de 40 tlden vericem ben zarar ediyorum ama hayirlisi olsun belki bu ilclar sebep olurda kucaklariniza cocuklarinizi alirsinz keske elimde olsada bedavadan versem ama bende cok para harcdim ve hala harciyorum herkesin alah gonlune gore versin

Merhaba arkadaşlar ilaçların fıyatını 200 tl yaptım cetrotıde 35 tl daha fazla ınemem kusura bakmayın almak ısteyene hemen yollarım

yanı

4 adet gonal f 450 fıyatı 800 tl oluyor

cetrotıde 4 adet fıyatı 140 tl oluyor

toplam 940 tl ye hepsını verıyorum saglıklı gunler

elimde gonal f 450 satılık var 2.denememden kaldı 3.deneme için sakladım fakat kistlerim oluştu bu sebepten iğneleri satacağım.uygun fiyata verilir. 4 kutu

Arkadaşlar doktorum bana fazladan tüpbebek ilaçları yazmıştı şimdi 21 günlük bir oğlum var istanbuldayım geri kalan ilaçları uygun fiyata verebilirim lütfen gerçekten ihtiyacı olan irtibata geçsin

arkadaşlar elimde 1 adet gonal-f 450 lik var birilerinin işine yarasın istiyorum 150 tl ye gönderebilirim, detayları özelden mesaj ile görüşebiliriz.

merhaba arkadaşlar benim de elimde tüp bebek tedavi ilaç paketi var rapora yazılan ilaçların tümü var birkaç tane de ilave var özelime mesaj atabilirsiniz

merhaba elimdeki gonal f 450 igneleri kutusunu 125 tl den verıyorum 4 adet var elimde isteyen olursa verebilirim 4 kutuda cetrotide var onlarıda 25 tl den verıyorum irtibat numaram 0 542 219 90 63 kocaeli

Merhaba;
ben gonal f 450 ile ilgileniyorum fakat ilaçla ilgili birkaç bilgi almak istiyorum; paket açılmış mı? son tüketim tarihi nedir? istenilen şartlarda muhafaza edildi mi. ben 1 kutu kullandım doktor 2. kutuyu verdi de. burada kocaelinin hangi ilçesindesiniz bende kocaelidenim

Merhba ilclar 2015 son kul. Tarihli buzdolacinda sebzelik kisminda hi acilmamis kutsunda muhavaza edildi 4 adedi size vereyim karamurselde oturuyorum

Back
X