• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satilik gonal f 450

Merhaba arkadaşlar ilaçların fıyatını 200 tl yaptım cetrotıde 35 tl daha fazla ınemem kusura bakmayın almak ısteyene hemen yollarım

yanı

4 adet gonal f 450 fıyatı 800 tl oluyor

cetrotıde 4 adet fıyatı 140 tl oluyor

toplam 940 tl ye hepsını verıyorum saglıklı gunler

merhaba ılaçları almak ısterım nerdesın tel verebılırmısın

Merhaba, tüp bebek tedavisi için aldığımız ve elimizde kalan ilaçlar vardır. İhtiyacı olan arkadaşlara uygun fiyatlardan vereceğim. Özelden veya ''melekkocak1981@hotmail.com'' mail adresinden mesaj atabilirsiniz. İstanbul'da oturmaktayım...

merhaba gonal f tanesini 250tl den veririm normal fiyatlarini biliyorsunuzdur 370 tl civari 4 tanede cetrotide var isterseniz 50 tldn de onlari vereyim bu ilaclar genelde beraber kulanlyor cetrotide ignesinede ihtiyaciniz olacktir ilaclar dha yenidir kutusunda buz dolabinda sebzelik kisminda muhafaza edilmektedir

arkadaşlar doktorumuz ilacımızı degiştirdiginden 5 kutu gonal f (450) ve 5 kutuda cetrotide var çok uygun fiyata vericem puregonla takasta olur dolabın sebzelik bölümünde özenle saklıyorum son kullanma tarihi 2015 ilgilenen arkadaşlar varsa alparslansahin01@mynet.com dan ulaşabilirsiniz özeldende yazabilirsiniz

Merhaba arkadaslar elimde tedaviden kalan 1 kutu gonal f 450 var isteyene 150 tlden verebilirim. Karstayim..

Arkadsslar bende de ilsc var 4 kutu gonal f 2 kutu cetrotide 2kutu pregnyl 2 kutuda azro ben 860 lirays aldim hepsini cok sukur kendiligimden kaldim bu ay

arkadaşlar elimde 2 adet açılmamış gonal f , 2 adet açılmamış cetrotide ve bir adet de 1 ampülünü kullandığım menagon bulunmaktadır. tedaviden kalan ilaçlardır. hepsinin son kullanma tarihi 01.04.2015 tir. hepsini 500 tl ye vereceğim. ben bunlarla hamile kaldım inşallah siz de bu ilaçlarla hamile kalırsınız. buradan mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar elimde 1 kutu gonal-f450 var . Son kullanım tarihi 2015 haziran. Almak isteyen olursa150 tlden verebilirim.ayrıca menepur iğneden üç tane arttı. Onuda yanında isteyen olursa gönderirim. Iğneler buzdolabının yumurtalık kısmında duruyor.

Arkadaşlar elimde 1 kutu gonal-f450 var . Son kullanım tarihi 2015 haziran. Almak isteyen olursa150 tlden verebilirim.ayrıca menepur iğneden üç tane arttı. Onuda yanında isteyen olursa gönderirim. Iğneler buzdolabının yumurtalık kısmında duruyor.

kastamonu çankırı ankara karabük bartın yakınlarına gönderimi kolay olur

Uygun koşullarda saklanmış 2 kutu gonal f mevcut. son kullanma tarihleri NİSAN 2015. ALLAH a şükür tedaviden olumlu yanıt alınca ilaçların hepsini kullanmaya gerek kalmadı. Darısı sizlerin başına inşallah. ikisi 250 TL.

Son düzenleme:
Back
X