Merhba ilclar 2015 son kul. Tarihli buzdolacinda sebzelik kisminda hi acilmamis kutsunda muhavaza edildi 4 adedi size vereyim karamurselde oturuyorum
ilaçlar eli
nizde ise almak ıstıyorum kargo yapabılırmısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhba ilclar 2015 son kul. Tarihli buzdolacinda sebzelik kisminda hi acilmamis kutsunda muhavaza edildi 4 adedi size vereyim karamurselde oturuyorum
Merhaba arkadaşlar ilaçların fıyatını 200 tl yaptım cetrotıde 35 tl daha fazla ınemem kusura bakmayın almak ısteyene hemen yollarım
yanı
4 adet gonal f 450 fıyatı 800 tl oluyor
cetrotıde 4 adet fıyatı 140 tl oluyor
toplam 940 tl ye hepsını verıyorum saglıklı gunler
merhaba ılaçları almak ısterım nerdesın tel verebılırmısın
merhaba gonal f tanesini 250tl den veririm normal fiyatlarini biliyorsunuzdur 370 tl civari 4 tanede cetrotide var isterseniz 50 tldn de onlari vereyim bu ilaclar genelde beraber kulanlyor cetrotide ignesinede ihtiyaciniz olacktir ilaclar dha yenidir kutusunda buz dolabinda sebzelik kisminda muhafaza edilmektedir
alparslansahin01@mynet.com[/email] dan ulaşabilirsiniz özeldende yazabilirsiniz
son kullanım tarihini ogrenebilir miyim? Istanbuldayim 4kutu lazim.elimde gonal f 450 var kutusu 100 tl
Arkadaşlar elimde 1 kutu gonal-f450 var . Son kullanım tarihi 2015 haziran. Almak isteyen olursa150 tlden verebilirim.ayrıca menepur iğneden üç tane arttı. Onuda yanında isteyen olursa gönderirim. Iğneler buzdolabının yumurtalık kısmında duruyor.