Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bana yazabilirsinGonalf duruyormubirde nerden yazıyorsunuz saygilar
E] 5339655043 ilaçları almak isterim selamlar
arkadaşlar elimde 1 adet gonal-f 450 lik var birilerinin işine yarasın istiyorum 150 tl ye gönderebilirim, detayları özelden mesaj ile görüşebiliriz.
arkadaşlar elimde 1 adet gonal-f 450 lik var birilerinin işine yarasın istiyorum 150 tl ye gönderebilirim, detayları özelden mesaj ile görüşebiliriz.
Arkadaşlar elimde 1 kutu gonal-f450 var . Son kullanım tarihi 2015 haziran. Almak isteyen olursa150 tlden verebilirim.ayrıca menepur iğneden üç tane arttı. Onuda yanında isteyen olursa gönderirim. Iğneler buzdolabının yumurtalık kısmında duruyor.
Arkadaşlar elimde 2 tane gonalf 450 aşılama için aldığım ilac var birde 2 tane ovitrella var. Ovitrellari tanesi 30 tl den diğer 2 sini tanesi 75 tl den vericem çok acil tüp bebek tedavisine geçtiğimiz için satıyorum. İstanbul Bahcelievlerdeyim ilginize
size acil ulaşmalıyım ... bana faceden mesaj atın sizi arayacağım
Arkadaşlar elimde 2 tane gonalf 450 aşılama için aldığım ilac var birde 2 tane ovitrella var. Ovitrellari tanesi 30 tl den diğer 2 sini tanesi 75 tl den vericem çok acil tüp bebek tedavisine geçtiğimiz için satıyorum. İstanbul Bahcelievlerdeyim ilginize
Tüpbebek tedavimizin sonucunda hayırlısıyla bir evladımız oldu. Tedavimden kalan 2 adet gonal f 450 mevcut. uygun koşullarda buzdolabının sebzelik bölümünde saklanmış olup son kullanma tarihleri 04.2015 tir. İstenilen yere soğukluğunu muhafaza edecek şekilde paketlenip karşı ödemeli kargolayabilirim. hiçbir ücret talep etmemekteyim. Alacak olan kişi dua etsin yeter. İnşallah Rabbim gönlünüzdekileri hayırlısıyla en kısa zamanda verir. Hayırlı günler