• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

satilik gonal f 450

elimde 1 kutu satılık gonal f 450 ilaç mevcuttur eskişehirde ikamet eden arkadaşlar varsa uygun fiyata vereblirim ilaç buzdolabında muhafaza edilmektedir ilgilenen arkadaşlar yazsın..

Arkadaşlar elimde 2 tane gonalf 450 aşılama için aldığım ilac var birde 2 tane ovitrella var. Ovitrellari tanesi 30 tl den diğer 2 sini tanesi 75 tl den vericem çok acil tüp bebek tedavisine geçtiğimiz için satıyorum. İstanbul Bahcelievlerdeyim ilginize

Buzdolabının sebzelik bölümünde saklanmış 2 kutu gonal f 450 mevcut. son kullanma tarihleri NİSAN 2015. ALLAH a şükür tedaviden olumlu yanıt alınca ilaçların hepsini kullanmaya gerek kalmadı. Darısı sizlerin başına inşallah. soğukluğunu muhafaza edecek şekilde her yere kargolanır. iki kutu için toplam 200 TL.

Merhaba, 16. tüp bebek tedavimden kalan uygun koşullarda muhafaza edilmiş;

son kullanma tarihi 01.2015 olan 2 kutu gonal-f ile
son kullanma tarihi 02.2015 olan 1kutu menogon
son kullanma tarihi 07.2016 olan 1kutu menopur'u ihtiyacı olan birine uygun ücretle vermek istiyorum. İlgilenenler meneksee@gmail.com adresine mail atabilirler.

elimde uygun şartlarda muhafaza edilmiş gonal f 450 lik (04/2015) ve gonal f 75 (10/2014) ıu var almak isteyenlere çok uyguna vermeyi düşünüyorum.aydındayım.

arkadaşlar elimde 1 adet gonal-f 450 lik var birilerinin işine yarasın istiyorum 150 tl ye gönderebilirim, detayları özelden mesaj ile görüşebiliriz.

Arkadaşlar elimde 1 kutu gonal-f450 var . Son kullanım tarihi 2015 haziran. Almak isteyen olursa150 tlden verebilirim.ayrıca menepur iğneden üç tane arttı. Onuda yanında isteyen olursa gönderirim. Iğneler buzdolabının yumurtalık kısmında duruyor.

size acil ulaşmam lazımmmmmm

Arkadaşlar elimde 2 tane gonalf 450 aşılama için aldığım ilac var birde 2 tane ovitrella var. Ovitrellari tanesi 30 tl den diğer 2 sini tanesi 75 tl den vericem çok acil tüp bebek tedavisine geçtiğimiz için satıyorum. İstanbul Bahcelievlerdeyim ilginize

acil ulaşmam lazım size bana çağrı yapın lütfen

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar çok acele gonal f 450 ilaca ihtiyacım var..... pazar akşamı 75 lik vurmam gerekiyor. ama elimde sadece bu akşam ve yarın için var. pazar akşamına yetmiyor. bana yardımcı olabilcek kimse varmı..... bide ovitrelle lazım lütfen çok acil.. bu siteyi tam kullanmayı bilmiyorum... bana mesaj atn ararım

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba arkadaşım gonal f duruyor mu hala elinizde?

Tüpbebek tedavimizin sonucunda hayırlısıyla bir kızımız olmak üzere. Tedavimden kalan 2 adet gonal f 450 mevcut. uygun koşullarda buzdolabının sebzelik bölümünde saklanmış olup son kullanma tarihleri 04.2015 tir. İstenilen yere soğukluğunu muhafaza edecek şekilde paketlenip kargolayabilirim. İkisi toplam 150 tl'dir. İnşallah Rabbim gönlünüzdekileri hayırlısıyla en kısa zamanda verir. Hayırlı akşamlar

Tüpbebek tedavimizin sonucunda hayırlısıyla bir evladımız oldu. Tedavimden kalan 2 adet gonal f 450 mevcut. uygun koşullarda buzdolabının sebzelik bölümünde saklanmış olup son kullanma tarihleri 04.2015 tir. İstenilen yere soğukluğunu muhafaza edecek şekilde paketlenip karşı ödemeli kargolayabilirim. hiçbir ücret talep etmemekteyim. Alacak olan kişi dua etsin yeter. İnşallah Rabbim gönlünüzdekileri hayırlısıyla en kısa zamanda verir. Hayırlı günler

Tüpbebek tedavimizin sonucunda hayırlısıyla bir evladımız oldu. Tedavimden kalan 2 adet gonal f 450 mevcut. uygun koşullarda buzdolabının sebzelik bölümünde saklanmış olup son kullanma tarihleri 04.2015 tir. İstenilen yere soğukluğunu muhafaza edecek şekilde paketlenip karşı ödemeli kargolayabilirim. hiçbir ücret talep etmemekteyim. Alacak olan kişi dua etsin yeter. İnşallah Rabbim gönlünüzdekileri hayırlısıyla en kısa zamanda verir. Hayırlı günler

Back
X